Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Kayserispor Beşiktaş Maçı Canlı LigTv İzle

8 Kasım 2013 Cuma

Süper toto Süper ligin 2013-2014 sezonunun onbirinci haftasında 9 Kasım 2013 Cumartesi günü Kayserispor ile Beşiktaş, karşı karşıya geliyor.

Bu akşam justin tv canlı Spor Toto Süperlig maçı Kayserispor - Beşiktaş karşılaşması ile futbolseverler ile buluşuyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 11 haftasında dev derbi maçından dolayı haftayı 3 puan ile kapatmak isteyen siyah beyazlı ekipte bu zorlu deplasmandan puan ve puanlar ile ayrılmak peşinde desek çok yanlış birşey söylemiş olmayız. Beşiktaş takımı kaybedilen puanlar karşısında azda olsa moralsizliği olabilir fakat istatistiklere ve kadrolara baktığımız zaman bu maçın favorisi genel olarak Beşiktaş olarak gösteriliyor. Saat 19:00'de başlayacak olan justin tv maçı naklen Lig Tv ekranlarından yayınlanacak.

Kayserispor - Beşiktaş maçını izle, kayserispor beşiktaş maçı özeti izle. kayserispor beşiktaş maçı golleri izle. Kayseri Beşiktaş maçı özeti golleri izle.

Kayserispor Beşiktaş maçı canlı izle, kayserispor beşiktaş maçı ligtv seyret, İnternette kayserispor beşiktaş maçı izleyin, 9 kasım 2013 kayserispor beşiktaş maçı internette donmadan izle, ligtv canlı donmadan izle, ligtv internette izle, ligtv canlı beşiktaş maçı izle, beşiktaş maçı ligtv canlı izle, beşiktaş maçını justintv ile internette izle, evden internette ligtv maçları izle.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder