Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Ersun Yanal'ın Galatasaray Derbisi 11'i Belli Oldu

8 Kasım 2013 Cuma

Süper Lig'de hafta sonunda Kadıköy'de oynanacak dev derbi Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesinde Yanal'ı kafasındaki derbi 11'i kesinleşti.

Fenerbahçe, Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürürken Ersun Yanal'ın kafasındaki ilk 11'de şekillendi.

EMENIKE YERİNE WEBO

Fenerbahçeli futbolcular son antrenmanda hem bireysel hem de takım olarak çalışmalar yaparken Teknik Direktör Ersun Yanal, forvette Emenike yerine Webo'yu tercih etti. Kart cezalısı konumunda bulunan Alper Potuk'un yerinde ise orta alanda Meireles, Emre ve Mehmet Topal'ın yer alması öngörülüyor .

İŞTE YANAL'IN 11'İ

Sarı-lacivertli takımın derbiye Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, M.Topal, Meireles, Emre, Kuyt, Sow, Webo 11'i ile çıkması bekleniyor .

"BEŞİKTAŞ'I DA UNUTMAYIN"

Galatasaray'a karşı favori gösterilmelerinden rahatsızlık duyan tecrübeli hoca, futbolcularına sezon başında Beşiktaş'ın da benzer bir durum yaşadığını ancak sonucunun tam tersi çıktığını hatırlattı.

"FAVORİ YORUMLARINI CİDDİYE ALMAYIN"

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Şu an kamuoyunda Fenerbahçe'nin de aynı şekilde ön planda tutulduğunu kaydeden Yanal, "Herkes bu maçı sizin kazanacağınızı iddia etse de bu yorumları ciddiye almayın. Böyle maçların sonuçları önceden kestirilmez. Bunu benden daha iyi bildiğinize eminim. Ayrıca çok güçlü bir rakibe karşı oynayacağımızı da unutmayın" ifadelerini kullandı.

"PUAN FARKI 9'A ÇIKACAK SADECE"

Sahaya tabii ki kazanmak için çıkacaklarını kaydeden Fenerbahçe'nin hocası, "Galip gelirsek puan farkı dokuza çıkacak ama şampiyon olmayacağız. Sadece önemli bir avantaj sağlayacağız. Eğer ligin sonunda gülmek istiyorsak her maçı aynı disiplin ve istekle oynamalıyız" dedi.

Benzer Konular

1 yorum:

modaiklim dedi ki...

Ben Yanal hocaya güveniyorum. İnşallah başarılı olacak.

Yorum Gönder