Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Christoph Daum Eski Takımı Fenerbahçe Önünde

1 Kasım 2013 Cuma

Süper Lig Lderi 10.Hafta Maçında Bursaspor Fenerbahçe maçı ile eski teknik direktörü Christoph Daum'a hoşgeldin diyor.  2013/11/02, 18.00 saat - Türkiye Süper Lig (10 hafta) önizleme - Bu önümüzdeki Cumartesi, Spor Toto Süper Lig onuncu günü Bursa sanayi kenti bir merakla beklenen düello getiriyor. Lig lideri ve Kupa şampiyonu Fenerbahçe hükümdarlık Bursaspor de Atatürk Stadyumu konuk oluyor. Bu şu anda iki formu güçlü takım düello olduğunu. Bursa sözde lig adresleri en zor Uzakta biri olarak Fenerbahçe üst rekabet kesinlikle lig liderlerinin bir hata üzerinde umuyor. Özellikle Bursaspor Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Christoph Daum benzeri olmayan, çok iyi bilir. 2003 ve 2006 yılları arasında, ve 2009 ile 2010 Alman teknik direktör Fenerbahçe oldu ve iki kez şampiyonu ve runner-up iki kez oldu. Zaman bugün oyuncularının Fenerbahçe takım oyuncuların çoğu başparmak altında hala. Bu bakımdan Bursa antrenör için çok özel bir oyundur.

Bu karşılaşma bir başka ilginç yönü 2009/10 Bursaspor karşı son gününde şampiyonluk kaybetti Fenerbahçe yaptığı geçen sezon bu başparmak olduğunu. Thumb sonra Fenerbahçe de şapkasını almak zorunda kaldı. . Şimdi geri Türkiye'de ve Bursa, en acı biri talep üzerine kariyerinde mağlubiyetler kendisine öğrettiği kulüp, faaliyet, başparmak o zaman hissettim, Alman cevap verdi: "Evet, Bursa haklı sevinci sonsuz, vardı biz eşit hayal kırıklığına ve kayıp şampiyonluk hakkında üzgün. Ama tamamladığınızı. Bugün Bursa benim evim. "Cumartesi gecesi Daum üzerinde oyunun görünümünde eski takımı avantajı görür. "Sen lideri vardır. Fenerbahçe standartlarında bir oyuncu ve inanılmaz iyi öncelikle fırtına açıyor. Onlar bize karşı favori vardır, "Daum, bir hafta onun 60. Daha önce de söylediğim Doğum gününü kutladı. Bir şey sayılabilir almak istiyorum sürece ekibi, kendisi ötesinde büyümeye sahip olacak, başparmak emindir: "Biz kalite farkı oluşturan ve gerçek bir şans yapmak istiyorsanız Biz, bu oyunda 110 yüzde çalıştırmak zorunda. Belki evet Fenerbahçe bize hafife hata taahhüt eder. "

Fenerbahçe Bursaspor Maçı Golleri İzle




Fenerbahçe sık ile yaşayabilir. Antrenör Ersun Yanal son zamanlarda yurt dışında sık ve ev hem de buna göre her zaman kazanmak için oynayacak gibi ekibi her maçta ulusal düzenlenen olduğunu ilan etmişti. Ekibi şu anda bu ayarı yaşıyor. Oyun Fenerbahçe yılının ilk dokuz gün içinde Süper Lig en tutarlı ekip olarak kolaylaştırmak için o zaman lig açar. Ancak, Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal daha fazlasını istiyor. Bursaspor bir sonraki iki maçta ve daha sonra ezeli rakipler Galatasaray ile şampiyon karşı derbisinde iki galibiyet başlığı bu sezonun en iyi sık "kanarya" olur. Buna göre Yanal şu ​​anda bu iki önemli maçta iki galibiyet için ekibiyle birlikte titizlikle aşağı çalışır.

Bu sonunda Bursaspor masa üstü ya da Fenerbahçe zemin telafi etmek için sıralamalar kanıtlamak olup olmadığını göreceğiz. Gişe 26,400 kişilik stadyum bu heyecan verici karşılaşma Hakem Atatürk FIFA hakem Hüseyin Göcek olduğunu.


Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder