Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Beşiktaş Kayseri'de Ya Tamam Ya Devam Maçina Çikiyor

9 Kasım 2013 Cumartesi

Galatasaray Derbisinden Bu Yana Kan Kaybeden Kartal İçin Kazanma Vakti

Kötü gidişe son vermek hemde Ligde 3 maçtır galibiyete hasretini dindirmek isteyen Beşiktaş takımı, zor günler geçiren Kayserispor'a konuk oluyor. Karakartal kazanarak, hem tekrar çıkışa geçmek, hem de fenerbahçe galatasaray derbisini huzurlu izlemek istiyor.

Rizespor, Akhisar Belediyespor ve Karabükspor maçlarında kaybedilen 6 puan, Kartal’ın zirveden uzaklaşmasına neden oldu. Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı ağırladığı haftayı kayıpsız geçmenin hesaplarını yapan Bilic,futbolcularından bu maçı mutlaka kazanmasını istedi. Sezonun ilk maçında Sivasspor’u deviren Kayserispor, o tarihten itibaren çıktığı 9 lig maçında 3 beraberlik ve 6 yenilgi alarak ligin dibine demirledi. Karabükspor maçında savunmada Ersan Gülüm’ü oynatan Bilic, bu kez Sivok’la birlikte Escude’ye şans verecek. Kartal’da iki isim de sınırda. 3’er sarı kartı bulunan Fernandes ve Oğuzhan, bu mücadelede kart görmeleri halinde Konyaspor mücadelesinde cezalı duruma düşerek forma giyemeyecekler.

Bobo oynamayacak

Kayserispor’da Beşiktaş maçı öncesinde sakatlar düzelmeye başladı. Kartal’ın eski kaptanlarından Nobre, bu mücadelede forma
giyebilecek. Uzun süredir sahalardan uzak kalan Bobo ise kadroda yer almayacak. Yeni bir başlangıç yapmak isteyen Sarı-Kırmızılı ekip, Siyah-Beyazlı takımı eli boş göndermek istiyor. Kayseri’de çıktığı son 7 maçta rakibine 6 kez kaybeden yalnızca 1 kez  kazanabilen Beşiktaş da, bu kötü seriyi sonlandırmanın peşinde.

Orhan Yıldırım

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Gökhan, Serano, Zurab, Simic, Alper, Sefa, Taner, Abdullah, Cleyton, Mouche, Nobre

Beşiktaş: Tolga, Hutchinson, Sivok, Escude, Motta, Veli, Oğuzhan, Fernandes, Olcay (Eneramo), Gökhan Töre, Almeida

STAT: Kadir Has

SAAT: 19.00

YAYIN: LigTv Canlı

HAKEM: M. İlker Coşkun

beşiktaş kayserispor maçı izle, beşiktaş kayserispor maçı internette izle, internette beşiktaş kayserispor maçı canlı izle, justintv beşiktaş kayserispor maçı izle, justin tv beşiktaş kayserispor maçı seyret, nette beşiktaş kayserispor maçı donmadan izle, internette şifreli tv kanaları nasıl izlenir.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder