Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Medcezir Yaman Mira Eylül Star Tv Yeni Bölüm İzle

30 Ekim 2013 Çarşamba

Medcezir Yaman ile yeni bölüm izle. Medcezir Mira yeni bölüm full izle. Medcezir Eylül ile yeni bölüm seyret. Medcezir Mira ile son bölüm izle tıkla dizi izle... Medcezir Yaman ileyeni bölüm izle, Medcezir Mira tek parça izle, Medcezir Eylül son bölüm izle, fenomen dizi Medcezir Yaman yeni bölümü ile tıkla dizi izle Star Tv Medcezir dizi izle...

Medcezir Hasta Mira ile yeni bölüm izle 01 Kasım 2013 Cuma dizisi Medcezir Yaman bu akşam yeni bölümü ile sizlerle olacak.

Medcezir Amerikaya gidecek Mira ile yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da sizlerle buluşuyor.

Peki Medcezir Yaman dizisinin bu haftaki yeni bölümün de neler yaşanacak? Diziye ait bölüm özetini ve fragmanını haberin devamında bulabilirsiniz.

Star TV'nin soluksuz izlenen reyting rekortmeni dizisi Medcezir Mira bomba gibi bir bölümle hayranlarının karşısına çıktı. Medcezir Mira'ın 01 Kasım 2013 akşamı yayınlacak yeni bölümü izleyenlerden tam not almayı başaracakmı. Medcezir Yaman yeni bölüm ilk fragmanı önceki gün Star TV ekranlarında yayınlandı.

Medcezir Mira dizisi ile ilgili yorum, ipucu, görüş veya tahminlerinizi Medcezir Eylül yeni bölüm fragmanı altındaki kutucuğa yazarak bizlere ve diğer okuyucularımıza ulaştırabilirsiniz.

Medcezir Yaman ile yeni bölüm Fragmanı Tıkla İzle

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü ve Barış Falay'ın paylaştıkları sevilen dizi Medcezir Mira yeni bölüm fragmanı ile akıllarda soru işaretleri bıraktı.

01 Kasım 2013 Cuma günü yayınlanacak olan bölümde Yaman'ın annesinin evinde fenalaşan ardından hastaneye kaldırılan Mira'nın sağlık durumu ve  Orkun'un Yaman'ın üvey babasıyla yaptığı anlaşma aydınlanacak.

Medcezir Yaman ile yeni bölüm Fragmanı Tıkla İzle

Medcezir Eylül ile son bölüm neler yaşanmıştı?
Babasının hırsızlıkla suçlandığı gece Mira’nın Yamanın omzunda teselli bulması Orkun’u çileden çıkarır. Hırsını almak üzere Yaman’ın kapısına dikilir ,  Yaman’ın olaya karışamayacağından cesaretle Yaman’ın damarına basar. Sonunda Yaman öfkesini zapt edemez.

Yaman’ın arkadaşlığının kendisine iyi geldiğini hisseden Mira,  Yaman’ın Tozludere’deki hayatına doğru onunla birlikte birkaç adım atar. Yaman’la Mira’nın mahallede kendilerini takip eden gözden habersiz geçirdikleri birkaç saat sonunda Mira çok mutludur.

MEDCEZİR 5. BÖLÜM FULL TEK PARÇA TIKLA İZLE

Öte yandan Mert, Eylül’le ilk buluşmaları olaylı bittiği için yeni durum yaratmaya çalışırken umutları hiç beklemediği bir anda yerle bir olur. Bu hayal kırıklığı Mert’in canını çok acıtır, ama Yaman’la dostlukları biraz daha güçlenir.

Yaman’ın Size Ben Demiştim Dedirtmeyeceğim diyen Asım Şekip Kaya vakfı üniversitesinde burslu okuyabilmesi için gireceği sınav günü yaklaşmıştır. Yaman bu sınava çok sıkı hazırlanır. Mira da bu süreçte Yaman’a varlığıyla destek olur.

Sınav günü, Yaman için ağabeyine karşı ikinci bir sınavdır. Kenan kardeşinden imkansızı ister. Yaman, hayatının sınavını hiç tahmin etmediği bir yerde verecektir.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder