Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Fenerbahçe Gaziantepspor Maçında Emenike Sow Vardı

25 Ekim 2013 Cuma

Fenerbahçe Gaziantepspor Maç Özeti - Maçtaki 4 Golü İzle

Lider Fenerbahçe, ligdeki birinciliğini bu akşam aldığı Gaziantepspor galibiyeti ile iyice perçinledi. Kendi evinde misafir ettiği Gaziantepspor karşısında rahat bir oyun sergileyen Sarı Lacivertliler 3-1'lik skor ile 3 puanı elde etti.

Gaziantepspor'u konuk eden Fenerbahçe, çok etkili başladığı mücadelede ilk yarıda müthiş bir futbol oynadı, Emenike ve Sow'un golleriyle 3 puanı kazandı...

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 3-1'lik skorla kazandı.

Mücadele boyunca rakibine oranla istekli bir oyun ortaya koyan F.Bahöe'yegalibiyeti getiren goller, 14. ve 85. dakikada Emmanuel Emenike ile 39. dakikada Moussa Sow'dan geldi. Gaziantepspor'un tek sayısını ise 75. dakikada Semir Stilic kaydetti.

Bu skorun ardından sarı-lacivertliler puanını 22 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Gaziantepspor ise 8 puanla 14. sırada yer aldı.

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacakken, Gaziantepspor ise evinde Sivasspor'u konuk edecek.

EMENIKE GOLÜNÜ ATTI!..

Mücadeleye oldukça hızlı başlayan Fenerbahçe, aradığı golü de fazla zaman geçmeden buldu.

15. dakikada ceza sahası dışında kaleyi cepheden gören kısımdan Cristian Baroni şutunu çekti. Topu kaleci Serdar Kulbilge çıkarttı. Uzaklaşan top Alper Potuk'un önünde kaldı ve o da ceza sahası içi sağ çaprazdan ortasını yaptı. Ceza sahası içinde bomboş kafa vuruşu yapan Emmanuel Emenike topu filelerle buluşturdu ve takımını öne geçiren golü bulmayı başardı.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder