Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

01 Kasım StarTv Medcezir Yaman Hırsızlık Senaryosu İzle

31 Ekim 2013 Perşembe

Yeni Bölüm Medcezir 7. fragmanı izle. Yaman ve Mira aşkının anlatıldığı müthiş dizi Medcezir 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Medcezir 7. bölümde yaman hırsız mı fragmanı yine Yaman'ın zor durumları hırsızlık sahne oluyor. Medcezir 7. bölüm fragmanı hırsızlık izle ve fragman özeti sitemize eklendi. İşte Medcezir 7. bölüm fragmanı ize ve yeni bölümde yaşanacaklar.

Medcezir 7. bölüm fragmanı izle - (yaman hırsız mı?) - Başrollerinde yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve Serena Sarıkaya'nın rol aldıkları Medcezir dizisinin heyecanla beklenen 7. bölüm fragmanı izle burda. Medcezir 7. bölüm fragmanı Yaman'ın çok zor anlarına sahne oluyor. Medcezir 7. bölüm fragmanı izle ve fragman özeti burda.

İşte Medcezir 7. bölüm fragmanı ize ve fragman özeti..

Medcezir 7. bölüm fragmanında Yaman yine çok zor bir durumda kalıyor. Yaman, Medcezir'de hırsızlıkla suçlanıyor.  Yaman ise ısrarla hırsızlık yapmadığını haykırıyor. Ancak Orkun'un kurduğu tuzak çok sağlamdır. Ve Yaman ne yapsa kendisini temize çıkaramıyor..  Yaşanan tartışmada Yaman, Orkun'a saldırıyor ve onu bir yumrukla yere seriyor..

Medcezir 7. bölüm fragmanında Yaman'ın odası aranır ve çalınan para Yaman'ın odasında çıkar. Ve Yaman'da çaresiz bir şekilde Ender Bey'in evini terkediyor.

Medcezir 7. bölümde Yaman kendisini temize çıkarabilecek mi? Mira, Yaman'ın masum olduğuna inanacak mı? İşte tüm sorular cevaplarını Medcezir dizi Star Tv ekranlarında 1 Kasım'da yayınlanacak yeni bölümünde bulacak..

Medcezer 7. bölümde Yaman hırsız ilan ediliyor.

Orkun’u kurduğu tuzak sonunda paralar Yaman’ın odasında bulunmuş, Yaman hırsız ilan edilmiştir. Serez ailesi dışında kimse onun masum olduğuna inanmamaktadır.

Yaman ise kendisine bu tuzağı Orkun’un kurduğundan emindir. Ama elinde öfkesinden başka bir şey yoktur. Kırılan gururunu tek başına tamir etmek için zor bir karar alır. Mert hayattaki tek dostunun yaşadığı haksızlık karşısında kenarda beklemez. Selim’le birlikte Orkun’un bir açığını arar.

Tedavi için Amerika’ya gitmeden önce Mira, Orkun’la ilişkisini yeniden gözden geçirmeye karar verir. Orkun, Yaman’ı çevrelerinden uzaklaştırmayı başarsa bile, Mira’nın kalbinden çıkaramayacağını anlar. Yaman’ı Mira’nın gözünden düşürmek için elindeki tek kozu oynar...

Serezler’in desteği olmadan hayatını sürdürmeye başlayan Yaman’ın nefesi Orkun’un ensesindedir. Gerçekleri itiraf ettirene kadar onun peşini bırakmayacaktır.

Amerika’ya gideceği gün Mira son ana kadar vedalaşmak için Yaman’ın gelmesini bekler. Umudunu kaybettiğinde, Yaman’a ulaştırması için Mert’e bir emanet bırakır.

Mert’in hırsızlık olayıyla ilgili bulduğu ipucu, Selim’i büyük bir kumar oynamaya iter. Orkun’a suçunu itiraf ettirir.

Tıkla StarTv Canlı Medcezir İzle

Yayın Günü: 1 Kasım Cuma
Yayın Saati: 20.00

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder