Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

İnternette Şifreli Tv Kanallari Nasıl İzlerim

30 Ağustos 2013 Cuma

Genel olarak adlandırılan canlı tv yayını şifreleme sistemi bir televizyon hizmetleri olarak izleyicileri tarafından ödeme yapılarak erişime izin verilmesi ve denetlemek için kullanılan kablo ve uydu tv kanal hizmetlerinde bulunmaktadır.







şifreli tv
Şifreli tv kanalları tv yayınlarını canlı izlemek için aboneleri sayesinde gelir elde etmek adına kablo ve uydu tv yayınlarını şifreleme sistemleri ile ön palana çıkarmaktadırlar. Şifreli tv kanallarına örnek verecek olursak Türkiye’de ligtv, dsmart şifreli yayın yapan spor kanallarından birkaçıdır.

İnternet ortamında şifreli tv kanalları ligtv, dsmart izlemek sanıldığı kadar kolay değildir. Kolay olmak bir yana yasal olarak ta belirli yaptırımları olmaktadır, Şifreli bir tv kanalı canlı olarak örnek verecek olursak bir süper lig maçlarını canlı olarak mesela Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı canlı olarak izle diyebilmek o kadar kolay değildir.

Ligtv internet ortamında canlı izlemek için belirli abonelik paketleri alınarak canlı ligtv şifresiz olarak izleme şansına sahip olabilirsiniz. Donmadan canlı maç yayınları lig tv paketleri satın almak koşulu ile internette kesintisiz izleyebilrisiniz.

İnternette Ligtv Canlı Nasıl İzlenir. Umarım Faydalı Olmuşumdur.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder