Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Beşiktaş Tromsö Uefa Kupa Maçı DSmart Canlı

30 Ağustos 2013 Cuma

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Play-Off'unda Tromsö ile kozlarını Atatürk Olimpiyat stadında saat 20:30'da karşşılaşıyor. Beşiktaş Tromsö maçı canlı dsmart tv kanalı naklen yayınlayacaktır. Beşiktaş Uefa Ligi için son virajdan mutlak galibiyet parolası ile taraftarının desteğini ardına alaram maça hazır.


Beşiktaş Tromsö Maçı Canlı İzle

Beşiktaş, tarihinin önemli sınavlarından birisine çıkıyor. Fenerbahçe’nin 2 yıl men cezasının CAS tarafından onanmasının ardından gözler Siyah-Beyazlılar’a çevrildi. Tromsö’ye ilk maçta 2-1 mağlup olan Kartal, bugün kazanarak turu geçmenin peşinde. Camianın futbolculardan beklentisi büyük. CAS, Beşiktaş ile ilgili kararını yarın verecek.

Eğer ceza onanırsa, Siyah-Beyazlılar bu sezon Avrupa’da yer alamayacak. Ancak Beşiktaş Tromsö maçı karşısında alınacak kötü bir sonuç, Avrupa’dan 2 yıl uzak kalmak anlamına geliyor. Ümraniye’de kapılar kapandı, futbolcuları ise hırs bastı. İlk karşılaşmada birisi penaltıdan 2 gol yiyen Kartal’da oyuncular, Tromsö karşılaşmasına kendilerini hazırlamış durumda. Tek bir hedef var, o da Norveç ekibini saf dışı bırakmak.

Beşiktaş Tromsö Maçı Golleri İzle

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder