Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Trabzonspor Gaziantep Maçı İzle

3 Şubat 2013 Pazar

Bugün Avni Aker Stadında Trabzonsopor Tolunay Kafkas ile ligdeki ilk maçına, muhteşem trabzon taraftarı önünde çıkıyor. Ligde peş peşe 5 maçtır galip gelemeyen Bordo-Mavililer, 3 puanla kötü gidişe dur demek için saat 16:00 da yoğun taraftar desteği ile oynayacağı Trabzonspor-Gaziantep maçı ligtv de canlı olarak yayınlanacak.



Trabzonspor, 19 hafta sonunda ligde hiç beklemediği bir konumda kendini buldu. Geçtiğimiz haftaki Elazığspor yenilgisinin ardından Şenol Güneş görevi bıraktı. Fırtına, yeni hocası Tolunay Kafkas’la ilk lig maçında bugün sahasında Gaziantepspor’u ağırlayacak. Kafkas ayrıca Hüseyin Avni Aker Stadı’na da Bordo-Mavililer’in hocası olarak ilk defa ayak basacak. Trabzonspor, ligde tam 5 maçtır galibiyete hasret kalmış durumda. Bu nedenle alınacak bir galibiyetin anlamı, 3 puandan çok daha fazla olacak. Tolunay Kafkas, öğrencileriyle yaptığı her toplantıda bunu açık bir şekilde dile getirdi.

Gaziantep de sıkıntılı

Hikmet Karaman’ın ekibinde de işler yolunda gitmiyor. 19 maç sonunda 21 puan toplayabilen Gaziantepspor ligden düşme korkusunu yakından hissediyor. Hüseyin Avni Aker’de alınacak bir galibiyetin onlar için de anlamı çok farklı olacak.

Trabzonspor'da son dakika

Bu zorlu maç öncesinde Aykut Akgün cezalı durumda. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Eskişehirspor’la oynanan kupa maçında kırmızı kart görmüştü. Kaleci Tolga Zengin’in ve genç futbolcu Zeki Yavru’nun da sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca yaşadığı sağlık sorunları sonrası idmanlada başlayan Giray Kaçar da henüz oynayacak duruma gelmedi. Trabzonspor’da ayrıca bu isimlerin dışında sarı kart kabusu yaşanıyor. Tam 5 isim kart sınırında.

Gaziantepspor'da son dakika

Ligde kalma savaşı veren Gaziantespor’da Hikmet Karaman’ın en önemli sıkıntısı, sık sık yaşanan sakatlıklar. Takımın önemli oyuncularından olan Orhan Gülle, Muhammet Demir, Serdar Özbayraktar ve Yasin, sakatlıkları nedeniyle formalarından uzak kalacaklar. Konuk takımda cezalı oyuncu bulunmuyor. Ancak Şenol, Cenk Tosun ve Medunjanin, sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta ligde oynanacak olan zorlu Kasımpaşa mücadelesinde cezalı duruma düşecekler.

Muhtemel ilk 11'ler

Trabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Celustka, Emerson, Soner, Colman, Adrian, Olcan, Henrique, Janko

Gaziantepspor: Karcemarskas, Serdar, Şenol, Binya, Medunjanin, Turgut, Ekrem, Bekir, Cenk, Sernas, Kouemaha

Hakem: Özgür Yankaya

Saat: 16.00

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder