Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Fenerbahçe Sivas Maçı

3 Şubat 2013 Pazar

Fenerbahçe bugun 03 Şubat 2013 Pazar günü saat 19:00 da Şükrü Saraçoğlu stadında konuk edeceği Sivasspor ile yapacağı maça fenerbahçe taraftarının da yogun desteğini ardına alarak çıkıyor.

Cuma günü Beşiktaş Karabük ve Cumartesi de Galatasaray Bursa ya kaybetmiş oldukları puanların ardından bu kez Fenerbahçe Kadıköyde mutlak galibiyet 3 puan paralosı ile maça çıkıyor.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, tüm takım arkadaşlarını iyi tanıyan, İspanya'dan hazır gelen yıldız oyuncuyu Sivasspor maçında sahaya sürecek. Pierre Webo ile Reto Ziegler ve Emre Belezoğlu bugün forma giymesi bekleniyor.

Transfer için Belhanda başta olmak üzere birçok ismin adı geçerken, eski oyuncuları Emre Belözoğlu ve Reto Ziegler’in yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye’den Pierre Webo’yu kadrosuna katan Fenerbahçe, bu transferler sonrası ilk sınavını evinde Sivasspor karşısında verecek. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, bu isimlerden Emre’yi ilk 11’de sahaya sürmesine kesin gözüyle bakılıyor. 4 yıl Sarı-Lacivertli formayı giydikten sonra İspanya’ya gittiği için sadece yeni transferleri tanımayan Emre’nin, İspanya’dan hazır ve formda dönmesini dikkate alan Kocaman’ın, Sivasspor maçında yıldız oyuncuya sadece forma değil, saha içi liderliği de vereceği belirlendi.

Çift forvete dönebilir

Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün Webo’yu da ilk 11’de oynatmayı düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli hocanın, Sow ve Webo’ya aynı anda şans verip, takımını ilk kez çift forvetle oynatmayı düşündüğü, kararını maç saatinde vereceği belirlendi. Kocaman’ın Ziegler konusunda da son kararını maç saatinde vereceği gelen haberler arasında. Emre ve Ziegler, en son 16 Mayıs’ta Bursaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Sarı-Lacivertli formayı giymiş ve kupada 28 yıllık hasretin sona erdirilmesine futbollarıyla katkı sağlamıştı.

Muhtemel 11'ler

FENERBAHÇE
: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Ziegler, Kuyt, Meireles, Caner, Emre, Webo, Sow

SİVASSPOR: Borjan, Uğur, Navratil, Ümit, Ziya, Grosicki (Sercan), Kadir, Adem, Aatif, Erman, Eneramo

Hakem: Cünyet Çakır

Stat: Şükrü Saracoğlu

Yayın: Lig TV

Saat: 19.00

Fenerbahçe Sivasspor Maçı Golleri 2013

Fenerbahçe Sivasspor Maç Özeti 2013

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder