Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Mersin Fenerbahçe Maçi Canli İzle

10 Şubat 2013 Pazar

Fenerbahçede zorlu maraton bugün başlıyor. Üst üste 3 önemli deplasmana çıkacak olan Sarı Larcivetlilerin ilk durağı Mersin. Bu sezon ilk gündüz maçını oynayacak olan Kanarya'nın zirve, ev sahibinin ligde kalma yolunda puan kaybına tahammülünün olmadığı mücadele 16:30'da başlayacak



Maratona Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe Maçı ile başlayacak olan Sarı Kanaryalar

İkinci yarıya hiç de iyi başlamayan ve 3 maçta kaybettiği 5 puanla zirvenin uzağına düşen Fenerbahçe, deplasman maratonunda. Sarı-Lacivertliler, ikisi Süper Lig, biri Avrupa Ligi olmak üzere üst üste 3 zorlu deplasman maçına çıkacak. İlk durak Mersin, ilk rakip alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu. Ardından Avrupa Ligi’nde Belarus deplasmanına çıkacak olan Sarı-Lacivertliler, bu 3 maçlık deplasman maratonunu Trabzonspor karşılaşmasıyla tamamlayacak.

‘Sizden seri istiyorum’

Sabahki son antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Aykut Kocaman’ın, “Mersin ile başlayıp, Trabzonspor ile noktalayacağımız bir galibiyet serisi olmasını istiyorum sizden. Hem yetenek hem de kalite olarak bu 3 maçtan da iyi sonuçlarla çıkabilecek bir oyuncu grubusunuz” dediği, bazı oyuncuları İstanbul’da bırakmasıyla ilgili olarak da, “Bunlar hep olacak. Çünkü kadroya belirli sayıda oyuncu alabiliyoruz. 3 kulvarda mücadele ediyoruz ve bu mücadelede herkese ihtiyacım olacak. Bugün dışarıda kalan, yarın banko oynayabilir. Herkes buna göre davranıp, kendisini hazır tutmalı” sözlerini sarfettiği belirlendi.

Muhtemel ilk 11'ler

Mersin İdmanyurdu: Bicik, Serkan, Murat, Stepanov, İvan, Hakan, Burhan, Culio, Ben Yahia, Nduka, Nobre

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Ziegler, Kuyt, Meireles, Baroni, Emre, Sow, Webo

Hakem: Özgür Yankaya

Saat: 16.30

Maç Ligtv Canlı Yayın Hd Kalitesi ile izleyebilirisiniz.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder