Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Galatasaray Antalya Maçi Canli İzle

10 Şubat 2013 Pazar

Galatasaray bu geçe seyircisinin önüne show yapmak için zirvedeki en yakın takipçilerinden Antalya'yı Arena'da konuk edecek. Geçen hafta Bursa deplasmanında önemli 2 puan bırakan cimbom hem bu maçı kazanıp farkı açmayı hem de Sneijder ve Drogba transferleriyle yakalanan havayı korumak istiyor. Galatasaray Antalyaspor Maçı ligtv canlı olarak hd kalitesi ile sizleyebilrisiniz.

 

Galatasaray-Arena'da muhteşem şov gecesi olacak

Süper Lig’in bu hafta en merakla beklenen karşılaşması, kuşkusuz bugün Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanacak. Zirveyi hakimiyeti altına alınan iki ekibin TT Arena’daki mücadelesi nefes kesecek. İki takım açısından da bu karşılaşmanın önemi büyük. Zira Galatasaray mücadeleyi galip tamamlarsa, zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdığı gibi, en yakın rakiplerinden birini ekarte etmiş olacak. Antalya’nın hesabı ise İstanbul’da bir sürprize imza atıp, Galatasaray’la aradaki puan farkını 1’e indirebilmek. Bu açıdan bakarken, iki ekibin de hücum futbolunu benimsediği göz önüne getirildiğinde nasıl bir 90 dakika yaşanacağıyla ilgili ipuçları elde edilebilir. Ancak Sarı-Kırmızılı ekibin bu zorlu karşılaşmayla ilgili başka planları da var.

Schalke Galatasaray maçı öncesi moral

Cim Bom eğer Antalya’yı yenerse, Sneijder ve Drogba transferleriyle yakalanan hava tavan yapacak ve bu bir gövde gösterisi anlamına gelecek. Ayrıca 20 Şubat’taki Schalke maçı öncesi de takımın gücü bir kez daha test edilmiş ve moral kazanılmış olacak. Aslan’ın hocası Fatih Terim, puan kaybı yaşanmaması adına futbolcularına uyarı üstüne uyarılarda bulunuyor.

Galatasaray'da son dakika

Galatasaray’da Antalyaspor maçı hazırlıkları dün akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanla tamamlandı. Sarı-Kırmızılı ekipte sarı kart cezası biten Hamit kadroya dahil edilirken, kırmızı kart cezası devam eden Felipe Melo forma giyemeyecek. Takıma yeni katılan Drogba da kadroda bulunmuyor. Ujfalusi’nin ise sakatlığı devam ediyor. Galatasaray, son idmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Antalyaspor'da son dakika

Süper Lig’in sürpriz takımı Antalyaspor’da eksik oyuncuların çokluğu can sıkıyor. Kırmızı-Beyazlı ekipte Murat Duruer, Petr Janda ve Mehmet Sedef sarı kart cezalısı oldukları için Galatasaray karşısında oynayamayacaklar. Ayrıca Tita, Ömer Şişmanoğlu ve Emre Güngör’ün sakatlıkları da devam ediyor. Zorlu Galatasaray deplasmanı için dün İstanbul’a gelen Antalyaspor’un tüm bu eksiklere karşın galibiyete olan inancı yüksek. Teknik direktör Mehmet Özdilek, 3 puanı almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Barış Şimşek ne yapmıştı?

Sarı-Kırmızılı ekibin bugün Antalyaspor ile oynayacağı maçın hakemi Barış Şimşek, daha önce Galatasaray’ın 9 lig maçını yönetmişti. Cim Bom bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti. Galatasaraylı oyunculara 14 sarı, 1 de kırmızı kart gösteren Şimşek, Sarı-Kırmızılı takımın rakiplerine de 19 sarı ve 1 kırmızı kart gösterdi. Barış Şimşek Galatasaray’ın en son Ordu’ya 2-0 mağlup olduğu maçta görev yapmıştı.

Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Yekta, Amrabat, Sneijder, Burak

MP Antalyaspor: Hakan, Koray Aslan, Deniz, Musa Nizam, Ergün, İbrahim D., Uğur İ., Aissati, Emrah B., Isaac, Diarra

Hakem: Barış Şimşek

Saat: 20.00

Yayın: Lig TV Canlı Maç

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder