Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Real Madrid Galatasaray Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda

20 Kasım 2013 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? Real Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda? Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman? Real Madrid Galatasaray Maçı saat Kaçta? Real Madrid Galatasaray maçını şifresiz canlı veren kanallar?

Şampiyonlar ligi Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Real Madrid Galatasaray Maçı Hangi Kanalda? Real Madrid Galatasaray maçı saat kaçta? Real Madrid Galatasaray maçını şifresiz canlı izle. Real Madrid Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı tüm detayları haberimizde....

UEFA Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray, Kopenhag'a 1-0 yenildi. Galatasaray Real Madrid ile karşılaşmaya hazırlanıyor.

Real Madrid evinde ağırlıyacağı Galatasaray maçı 27 Kasım'da. Barnebau’da oynanacak karşılaşma saat 21:45'te Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Real Madrid Galatasaray Şampiyonlar Ligi Karşılaşması

Stad: Santiago Bernabeu

Saat: 21:45

Kanal: Star Tv Maç İzle

Temsilcimiz Galatasaray, evinde 3-1 yendiği Kopenhag'a 1-0 yenilip 4 puanda kaldı.

Real Madrid Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçı 27 Kasım'da Barnebau’da oynanacak karşılaşma saat 21:45'te Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Cim-Bom gruptaki beşinci sınavını 27 Kasım 2013 tarihinde Real Madrid deplasmanında verecek.

Puan durumu şöyle:

1-Real Madrid (10 puan)
2-Galatasaray (4 puan)
3-Kopenhag (4 puan)
4-Juventus (3 puan)

Khedira'dan Sonra Alonso'da Sakatlandı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid, milli takımdan 2 kayıp verdi. İtalya - Almanya maçını omuzlarda sekerek terkeden Sami Khedira'dan sonra orta sahanın bir diğer önemli ismi Xabi Alonso'da İspanya'nın Ekvador Ginesi ile oynadığı karşılaşmada sakatlandı.

Thierry Fidjeu'nun darbesiyle yerde kalan 31 yaşındaki futbolcu oyuna devam edemedi ve yerini Sergio Busquets'e bıraktı. Alonso 6 ay aradan sonra milli takım forması giymişti.

Galatasaray ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde 27 Kasım Çarşamba günü Santiago Bernabeu'da karşı karşıya gelecek.

Real Madrid'in Hedefi Mutlak Galibiyet

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 27 Kasım tarihinde oynanacak karşılaşmada galibiyetten emin konuştu.

"GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ"

"Yılbaşı Ağacı" adlı kitabının tanıtımında gazetecilerin bu yöndeki sorularını cevaplayan İtalyan teknik adam, Mordic'in sarı kart cezalısı, Khedira'nin ise sakatlığından dolayı oynayamayacağı maçta bu oyuncuların yerini dolduracak kadroya sahip olduğunu söyledi. Galatasaray karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarını vurgulayan Ancelotti, gruptan çıkmayı garanti etmelerinin önemli olmadığını ve bu karşılaşmada 3 puanı alacaklarını belirtti.

DAHA ÖNCE DE JUVE'YE ŞANS TANIMIŞTI

Ancelotti daha önce de yapmış olduğu bir açıklamada, Juventus'un Galatasaray'a oranla bu gruptan çıkmak için daha şanslı olduğunu dile getirmişti.

REAL'İN İŞİ ZOR

Bu arada İspanyol basını da Real Madrid'in özellikle Khedira'nin sakatlığı ile orta sahasının tamamen çöktüğünü yazdı. Galatasaray karşısında Ancelotti'nin değişmez iki oyuncusunun bu karşılaşmada forma giyemeyeceğine işaret ederek, Mordric ve Khedira'sız,bir Real Madrid'in Mesut da olmayınca Galatasaray'a karşı işinin zor olacağını savundular.

 


Galatasaray 1 - 6 Real Madrid Maçı Full Hd İzle

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder