Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Sivasspor Bursaya Fenerbahçe'den Sonra Açımadı

9 Kasım 2013 Cumartesi

Sivasspor Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye boyun eğen Bursaspor acımadı 2-1 sahadan galibiyetle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmalarında sahasında Bursaspor'u konuk eden Sivasspor, rakibini 2-1'lik skorla devirdi.

Maça hızlı başlayan taraf Sivasspor oldu. 10. dakikada Serdar Aziz'in ceza sahası içinde Burhan Eşer'e yaptığı müdahele sonrasında maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun başına geçen Chahechouhe'nun vuruşunda top direğe çarparak auta gitti.

İlk yarının geri kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle girdi.

SİVAS 2. YARIYA HIZLI BAŞLADI

İkinci yarıda da oyunun kontrolü Sivasspor'daydı. 59. dakikada Kadir'in pasında sağ kanatta topla buluşan Chahechouhe, bekletmeden topu içeri çevirdi. Kale önündeki Burhan da düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı : 1-0.

77'de sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Belluschi, pasını Batalla'ya verdi. Batalla'nın durdurduğu topu Taiwo çok sert bir vuruşla filelere gönderdi ve skora denge geldi : 1-1.

ATIF FİŞİ ÇEKTİ

Sivasspor'un bu gole yanıtı gecikmedi. 80. dakikada Ziya'nın pasında soldan ceza sahasına sokulan Chahechouhe, Serdar'dan sıyrılıp çaprazdan şık bir vuruş yaptı ve takımını öne geçirdi: 2-1. Bu gol aynı zamanda 90 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

Sivasspor bu galibiyetle puanını 22'ye yükseltirken, Bursaspor ise 14 puanda kaldı.

Sivasspor 2 - Bursaspor 1 Maçın Golleri İzle.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder