Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Galatasaray Sivasspor Maçı İzle

23 Kasım 2013 Cumartesi

Derbi maçında büyük yara alan aslan '3' peşinde Sarı Kırmızılı ekip kendi sahasında Roberto Carlos'un başında bulunduğu Sivasspor da devirip Arena'daki galibiyet serisini 3 maça çıkartmaya kararlı.


Galatasaray için milli aradan önceki hafta hiç de iyi geçmedi. Önce Danimarka’da Kopenhag’a kaybeden Sarı-Kırmızılılar, ardından Kadıköy’de Fenerbahçe’ye yenildi. Ligde 6. sıraya kadar gerileyen Aslan, zirvenin tam 9 puan uzağında kaldı. Galatasaray’ın artık kredisi yok. Hedef, ilk yarıda kalan 6 maçı da kazanarak devre arasına en iyi şekilde girmek. Bu yoldaki ilk engel ise Roberto Carlos’un Sivasspor’u. Ligde 3. sırada yer alan Yiğido müthiş bir çıkış yakaladı. İstanbul’a iddialı geldi.

Galatasaray Sivasspor Maçı Canlı İzle

Brezilyalı çalıştırıcı, Türk Telekom Arena’dan galibiyetle çıkacaklarına emin. Konuk ekipte tek eksik, sarı kart cezalısı Ziya Erdal. Bu zorlu mücadele öncesi Galatasaray’da tam anlamıyla bir sakatlık krizi var. Özellikle savunmada eksik çok. Semih, Hakan oynayacak durumda ancak İtalyan çalıştırıcı, Real Madrid maçını düşündüğü için bu oyuncuları riske etmeyi düşünmüyor. Aynı şey Sneijder ve Muslera için de geçerli. Sabri’nin de sarı kart cezalısı olması nedeniyle Roberto Mancini, stoperde Ceyhun’a, sol bekte ise Dany’ye görev vermek zorunda kalacak. Her şeye rağmen Aslan, Yiğido’yu da devirip Arena’daki galibiyet serisini 3 maça çıkartmaya kararlı.

Takımların muhtemel 11'leri

GALATASARAY:  Eray, Eboue, Chedjou, Ceyhun, Dany, Bruma, Selçuk, Melo, Emre, Burak, Drogba

SİVASSPOR: Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Abdurrahman, Burhan, Adem, Kadir, Aydın, Aatif, Utaka

STAT: TT ARENA

SAAT: 19.00

YAYIN: LigTv Canlı

HAKEM: Halis Özkahya

Galtasaray sivasspor golleri izle, galatasaray sivas maçı izle, galatasaray sivasspor maçı özeti izle, 23 kasım 2013 galatasaray sivasspor maçı , internette galatasaray sivasspor maçı canlı izle, galatasaray sivasspor maçı lig radyo canlı dinle

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder