Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Can Yakan 11'ler

29 Kasım 2013 Cuma

Şükrü Saraçoğlu stadında oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş maçı muhtemel ilk 11'i...Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında lider Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Beşiktaş derbi maçının muhtemel kadrosu belirlenmeye başladı.İşte olası beklenen FB-BJK muhtemel kadrosu.

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek lider Fenerbahçe, bu sezon çıkacağı ikinci derbi mücadelesini de kazanmak istiyor.

Ligde zirve yarışını 31 puanla önde götüren sarı-lacivertli ekip, 11. haftadaki Fenerbahçe Galatasaray derbisinde olduğu gibi Beşiktaş karşısında da kazanarak, istikrarını korumayı hedefliyor.

Bu sezon sahasında maç kaybetmeyen, seyircisi önünde çıktığı 6 maçın 5'ini kazanıp, 1'inde beraberlik alan Fenerbahçe, iç saha avantajını kullanıp, Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 10'a yükseltmeye çalışacak.

Ligin 7. haftasında Trabzonspor karşısında aldığı 0-0'lık beraberliğin ardından üst üste 5 maçta kazanan Fenerbahçe, siyah-beyazlı ekip karşısında da kazanırsa seriyi 6 maça taşıyacak.

Fenerbahçe muhtemel derbi maçı Olası 11'leri

Sarı-lacivertli ekipte, derbi öncesi yapılan antrenmanda sakatlanan ve takıma dönüşü uzun bir süre alacak Emre Belözoğlu yarınki dev maçta forma giyemeyecek.

Sakatlığı nedeniyle geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyen Mehmet Topal, derbide takımdaki yerini alabilecek. 

Or ta alanda görev verebileceği isimlerden, Cristian ile Meireles arasında seçim yapacak Yanal'ın forvetteki tercihini Webo'dan yana kullanması bekleniyor.

Sarı-laciverti ekibin yarınki mücadelede sahaya çıkması beklenen olası 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper Potuk, Kuyt, Cristian (Meireles), Sow, Webo.

- Egemen ve Caner, kart ceza sınırında

Derbi öncesi Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz ve Caner Erkin sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu sezon lig maçlarında toplam 3 sarı karta ulaşan iki futbolcu, Beşiktaş mücadelesinde birer kart daha görmeleri durumunda ligin 14. haftasında deplasmandaki Çaykur Rizespor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

- Taraftarın ilgisi büyük

Fenerbahçe-Beşiktaş mücadelesinin yaklaşık 2 hafta önce satışa sunulan biletleri günler öncesinde tükendi.

Sarı-lacivertliler, 11. haftada Galatasaray maçında olduğu gibi Beşiktaş karşısında da tribünlerin tamamını dolduracak taraftar önünde mücadeleye çıkacak.


İşte Beşiktaş'ın muhtemel derbi 11'i!


Ligde 12 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 24 puan toplayan siyah-beyazlı ekip, 31 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe'yi mağlup ederek hem puan farkını 4'e indirmeye hem de derbi galibiyeti almaya çalışacak.

Sezonun ilk derbi mücadelesinde Galatasaray'a hükmen 3-0 mağlup olan Beşiktaş, yarın kazandığı takdirde rakibinin 11 maçlık yenilmezlik serisine de son verecek.

60 gündür yenilmiyor

Sezona iyi başlayan ve üst üste 4 galibiyet alan, ancak daha sonra inişli çıkışlı grafik çizen siyah-beyazlı ekip, son iki haftada iyi sonuçlara imza attı.

Süper Lig'deki son yenilgisini 30 Eylül'de Medical Park Antalyaspor'a 2-0 yenilerek alan Beşiktaş, 60 gündür yenilgi yüzü görmedi.

Ligin başındaki galibiyetlerin ardından üst üste Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor'a mağlup olan "Kara Kartallar", geride kalan 6 maçta ise yenilgi yüzü görmedi. Eskişehirspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettikten sonra Çaykur Rizespor (0-0), Akhisar Belediyespor (3-3) ve Kardemir Karabükspor (0-0) karşılaşmalarından beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Kayserispor (3-0) ve Torku Konyaspor'u (3-1) mağlup ederek yarınki derbiye moralli şekilde çıkmayı başardı.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder