Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Cimbom'u Bekleyen Müthiş Maçlar Serisi Başlıyor

20 Kasım 2013 Çarşamba

2013 Yılı Cimbom'u Bekleyen Müthiş Maçlar Serisi Başlıyor


Galatasaray ’ın 3 farklı kulvarda oynayacağı 630 dakika, takımın hedeflerini etkileyecek. Aslan’ın, lig, Avrupa ve Türkiye Kupası’ndaki kaderi zorlu rakipler karşısında alacağı sonuçlar doğrultusunda çizilecek.

Galatasaray'ı bekleyen müthiş maçlarFenerbahçe’ye karşı aldığı yenilgi sonrasında rakibi ile puan farkı 9’a çıkan Galatasaray, ligde telafisi olmayan kritik 360 dakika geçirecek. Cimbom, üst üste ligin en iyi futbolunu ortaya koyan formda iki takımı ile mücadele edecek. İlk rakip, Roberto Carlos ile büyük çıkışa geçen ve ligde 3. sıraya tırmanan Sivasspor...

Türk Telekom Arena’daki bu zorlu maç sonrasında G.Saray, Fenerbahçe’nin en yakın takipçisi Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. Önümüzdeki hafta arasında Real Madrid deplasmanına konuk olacak olan Aslan’ın bu zorlu 90 dakikadan ziyade şampiyonlar ligi’ndeki asıl hedef maçı Türk Telekom Arena’daki Juventus karşılaşması olacak.

EN KRİTİK MAÇ: JUVENTUS

Madrid dönüşü Süper Lig’de Kasımpaşa ile karşılaşacak olan G.Saray bu müsabakanın ardından hafta içi Türkiye Kupası’nda sahasında Gaziantep BŞB’yi ağırlayacak. Kupaya geçen yılki gibi erken havlu atmak istemeyen Roberto Mancini ’nin öğrencileri, rakibini geçmek istiyor.

Bu maçın ardından ligde yarışın son sırasında bulunan Elazığspor ile oynayacak olan Galatasaray, Arena’daki Juventus maçı ile Avrupa’daki kaderini tayin edecek. Sarı kırmızılılar, İstanbul’da Juventus’u mağlup ederse hiçbir matematik hesabına girmeden Şampiyonlar Ligi’nde grup ikincisi olarak bir üst tura yükselecek.

Avrupa’da hesap karışık

Galatasaray, Juventus’u yenerse direkt olarak Devler Ligi’nde gruptan çıkacak. Beraberlik halinde; Madrid deplasmanından puan alınamaması ve Juventus’un bir önceki maçta Kopenhag’ı yenmesi hesaba katıldığında, Şampiyonlar Ligi’ne veda edilecek. G.Saray, son maçta Kopenhag’ın evinde Real Madrid’den puan alamaması halinde ise yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

SON DURAK ANKARA

Cimbom’un zorlu fikstürü Madrid dönüşü Gençlerbirliği deplasmanı ile sona erecek. Ligde puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray, Avrupa Kupası maçları nedeniyle yoğun fikstürüne bu maçtan sonra ara verip, ezeli rakipleri gibi haftada 1 maç oynayacak.

İŞTE TELAFİSİ OLMAYAN 7 MAÇ

TARİH RAKİP
23.11.13 Sivasspor
27.11.13 Real Madrid (D)
01.12.13 Kasımpaşa (D)
03.12.13 G.Antep BŞB
06.12.13 Elazığspor
10.12.13 Juventus
15.12.13 G.Birliği (D)

Benzer Konular

1 yorum:

modaiklim dedi ki...

Milli gururumuz Cimboma başarılar dilerim.

Yorum Gönder