Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Juventus Galatasaray Maçı Hangi Kanalda Şifresiz

2 Ekim 2013 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor.. Galatasaray Juventus maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta … Galatasaray Juventus maçı ne zaman saat kaçta? Fatih Terim’in takımdan ayrılması sarı kırmızılı taraftarı endişelendiriyor. Şampiyonlar Ligi Juventus Galatasaray maçı saat kaçta ne zaman yapılacak?

İtalyanların dev takımı Juventus’un  Şampiyonlar ligi grubundaki Galatasaray ile karşılaşacağı açıklandıktan sonra Juventus çalışmalarını hızlandırdı. İtalyan takımı Juventus Galatasaray’ın son zamanlarda yaşadığı talihsizlerden faydalanarak  galip gelmeyi ve 3 puanı kazanmayı hedefliyor. Peki bu zorlu maç ne zaman saat kaçta gerçekleşecek ?

Grup maçının ilkini Real Madrid ile oynayan Galatasaray, maçı 6-1 kaybetmişti. İkinci grup maçı ise bu maç olacak. Galatasaray-Juventus maçı 2 ekim 2013 çarşamba akşamı 21.45 te oynanacak.

Juventus Galatasaray şampiyonlar ligi maçı hangi kanalda 2 Ekim 2013, GS Juventus maçı hangi kanalda canlı izle, Galatasaray Juventus ne zaman hangi kanalda

2 Ekim Juventus-Galatasaray Maçı Şifresiz Canlı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galatasaray Juventus maçı D SMART’tan canlı olarak izlenebilecek. Juventus Galatasaray Maçını Şifresiz izlemek isteyenler ise ; Sky Sport , Smart Sport HD ,Fox Soccer 2GO kanallarından izleyebilirler.

Teknik direktör Antonio Conte, ”Galatasaray’ın Real Madrid’le oynadığı maçı seyrettim. Futbolda böle şeyler normaldir. Galatasaray elinden geleni yaptı fakat Madrid’deki maçın çok daha zorlu olacağını tahmin ediyorum. Ronaldo ve Bale gibi oyuncuları olduğunu unutmamak gerekir” diye açıklama yaptı

Antonio Conte, Galatasarayla oynayacakları maçı bir piyango oyununa benzetti ve ardından şöyle dedi, ‘Galatasaray maçı bizim için bir piyango çekilişi gibidir. Kazanan tarafın biz olmamız adına elimizden gelen her şeyi yapacağız”.

Sizce Juventus Galatasaray Maçının Sonucu Ne Olur ? Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder