Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Saracoğlu'nda zorlu randevu!

6 Ekim 2013 Pazar

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetiyor.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Egemen, Kadlec, Caner, Mehmet Topal, Alper, Baroni, Kuyt, Sow, Webo
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa, Olcan Adın, Zokora, Abdülkadir, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique

Alves kadrodan çıkarıldı

Dün gerçekleştirilen maç antrenmanında sakatlanan Bruno Alves'in bugün oynanacak Trabzonspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Portekizli kadrodan çıkarıldı. Teknik Direktör Ersun Yanal savunmada Kadlec'e görev verebilir.

KONYA DEPLASMANINDAN SONRA KAYIPSIZ

Spor Toto Süper Lig'de üst üste çıktığı 5 maçı kazanarak galibiyet serisi yakalayan lider Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk edeceği Trabzonspor önünde seriyi 6 maça yükseltmeyi hedefliyor.

Ligin ilk haftasında 3-2 kaybettiği Torku Konyaspor deplasmanının ardından çıkışa geçerek, Eskişehirspor (1-0), Sivasspor (5-2), Kasımpaşa (3-2), Elazığspor (4-0) ve Gençlerbirliği (1-0) mücadelelerinden galibiyetlerle ayrılan sarı-lacivertli takım, seyircisi önünde bordo-mavili ekip karşısında da kazanmak istiyor.

Bu sezon Kadıköy'de çıktığı 3 lig maçında da kazanarak taraftarını sevindiren Fenerbahçe, rakibi karşısında seriyi devam ettirmeye çalışacak.

MEIRELES FORMA GİYEMİYOR

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Raul Meireles dışında eksik yok. Sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ın bu maçta forma giymesi bekleniyor. Mehmet Topal ve Bekir İrtegün'ün tedavileri ise sürüyor.

TRABZONSPOR'DA COLMAN VE SONER YOK

Trabzonspor, sakatlıkları bulunan Soner ve Colman'ın yanı sıra, yabancı kontenjanı sınırına takılan Alanzinho ve Sol Bamba ile kadro dışı bırakılan Batuhan ve Volkan Şen'i İstanbul'a getirmedi.

LİGDE 112. RANDEVU
Fenerbahçe ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 112. kez karşı karşıya gelecek. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 39 yıllık rekabette, genel toplamda Fenerbahçe'nin 7 farkla üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekip, 80 lig, 12 Türkiye Kupası, 9 özel, 4'er Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere, geride kalan toplam 111 maçtan 44'ünü kazanırken, bordo-mavili ekip bu süre içinde 37 galibiyet elde etti. Taraflar 30 maçta eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin toplam 137 golüne, Trabzonspor 126 golle cevap verdi.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder