Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Liderin Maçı İçin Bursada biletleri 2 saatte tükendi!

31 Ekim 2013 Perşembe

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 2 Kasım Cumartesi günü Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı. Bursaspor taraftarları satışa çıkan bin 900 biletten alabilmek için sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruğa girdiler. Yoğun ilgi dolayısıyla biletler yaklaşık 2 saatte satıldı.

Liderin Maçı İçin Bursada biletleri 2 saatte tükendi!

Bursaspor-Fenerbahçe biletleri 2 saatte tükendi!

Liderin Maçı İçin Bursada biletleri 2 saatte tükendi!
Bu sene, 20 binin üzerinde kombine satarak büyük bir başarıya imza atan Bursaspor'da, Fenerbahçe maçı heyacanı yaşanıyor. Kombinesi olmayan Yeşil-beyazlı taraftarlar, saat 10.00'da satışa çıkan biletletlerden alabilmek için sabahın ilk ışıklarından itibaren gişelerde kuyruğa girdi. Bursa Atatürk Stadı önündeki gişelerde toplanan taraftarlar, bilet alabilmek için gişelerde uzun kuyruklar oluşturdu. Kombineler nedeniyle bu karşılaşma için misafir tribünü dahil 3 bin 663 adet biletin satışa çıktığı öğrenildi. Ev sahibi taım taraftarı için yaklaşık 1900 adet gişelerde satışa sunulurken, rakip Fenerbahçe taraftarı için ayrılan bin 384 bilet internet üzerinden satışa sunuldu.
Bilet kuyruğunda saatlerce bekleyen Bursaspor taraftarları, maçtan galip gelecek tarafın Yeşil-beyazlı takım olacağını söylediler. Önemli maçta takımlarını yalnız bırakmak istemediklerini belirten taraftarlar, bilet kuyruğunda bile tezahürat yapmayı ihmal etmedi.
Bursa Atatürk Stadı'nda Cumartesi günü oynanacak Bursaspor - Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ise şöyle: "Kapalı Tribün C Blok: 50 TL, Maraton Tribünü: 30 TL, Açık Kale Arkası Tribünü: 20 TL, Misafir Tribünü: 20 TL"

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder