Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta ne zaman

31 Ekim 2013 Perşembe

Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda (fener maçı)

Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda

Haftanın Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı ne zaman? Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta? Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı ne zaman?

Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda
Haftanın Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı ne zaman? Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta? Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı ne zaman?
Fenerbahçe Ülker Basketbol takımı, THY Avrupa Ligi A Grubu'ndaki 3. maçında CSKA Moskova ile karşı karşıya geliyor. 31 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak maçın başlama saati 21.45. Karşılaşmanın biletleri şimdiden tükendi.
THY Avrupa Ligi'ne deplasmanda Ukrayna temsilcisi Budivelnik’i yenerek başlayan Fenerbahçe Ülker; ardından evinde güçlü İspanyol ekibi Barcelona’yı mağlup etti ve 2’de 2 yaptı.
Zeljko Obradovic antrenörlüğünde bu sezon Cumhurbaşkanlığı finali,Türkiye Kupası, Beko Basketbol Ligi ve THY Avrupa Ligi maçları olmak üzere 4 kulvarda çıktığı 9 resmi maçı kazanan Takımımız da yeni hedef; taraftarımız önünde 6 Euroleague şampiyonluğu bulunan CSKA Moskova’yı devirmek..
CSKA Moskova karşısına da galibiyet parolası ile maça çıkacak olan Takımımızda hedef; taraftar desteğini de arkasına alarak; bu sezon 10. resmi maçından da galibiyetle ayrılmak.
Öte yandan müzesinde 6 Euroleague şampiyonluğu bulunan CSKA Moskova ise birçok yıldız oyuncuyu kadrosunda barındırıyor. Milos Teodosic, Nenad Krstic, Jeremy Pargo, Sasha Kaun ve Viktor Khryapa bu isimlerden bazıları... CSKA'nın başantrenörlüğünü ise ünlü antrenör Ettore Messina yapıyor. CSKA'nın 35 senelik Euroleague şampiyonluğu hasretini Prag'ta dindiren Messina; Rus takımını iki kez Avrupa'nın zirvesine taşıdı.
İtalyan çalıştırıcının Fenerbahçe Ülker Antrenörü Zeljko Obradovic karşısında üstünlüğü ise bulunmuyor. Obradovic'e 3 final kaybeden Messina; 2002, 2007 ve 2009'da Panathinaikos'un Avrupa şampiyonluğuna engel olamadı. İki ünlü isim İstanbul'da dördüncü kez karşı karşıya gelecek.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder