Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Fenerbahçe Gaziantepspor Maçı ve İstatistikleri

25 Ekim 2013 Cuma

Son gününde Fenerbahçe yeni Kayseri Erciyesspor karşı zafer için uzun bir savaş vardı, "kanarya" için rahat bir maç için baştan gibi görünüyordu. Saldırgan Moussa Sow Ersun Yanal oldukça erken 1-0 önde takım almıştı. Ayrıca sadece Fenerbahçe sonra oynadı, bu yüzden sadece zafer açacak kadar yüksek bir soru gibiydi. Daha sonra, ancak, rakip için standart bir durum oyun değişti. Fazla 30 metre Kayseri Erciyesspor için 1:1 sol üst köşesinde Azofeifa vurdu için. Fenerbahçe bir kez hiçbir şey ekolayzır dışarı uzak koymuştu. Aradan sonra, "kanarya" yeniden başladı. Oyun sadece tek bir yönde vardı. Fenerbahçe için kazanan gol iyi bir şans rağmen sadece düşmedi., Stopaj zaman beşinci dakikada sonra maçın yerine Emmanuel Emenike Nijeryalı adam oldu. Dirk Kuyt bir örnek çapraz Fenerbahçe için 2:1 bir Emenike başlı ve ekibi kazanmak verdi. Takımın sevinç sonunda hak ettiği son dakika zaferi büyük oldu. Spartak Moskova 13 milyon euro yaz aylarında imzalandı Emenike, için, aynı zamanda daha sonra önemli bir kulüp için ilk golü oldu.

Erciyes de 2-1 kazanmak Fenerbahçe için sekiz lig oyun altıncı kazanmak oldu. Onlar yedi maçta yenilmedi ve arasında üst üste beş maç kazanılır. Tabloda, en az 19 puan (18:08 gol) ile "kanarya". Beşiktaş arkasında Arkasında, üç puan. Hükümdarlık şampiyon ve ezeli rakipleri Galatasaray ile ilgili projeksiyon altı puan.

Bir sonraki zafer şimdi ileri Gaziantepspor karşı maç içinde. "Biz her zaman kazanma sadece düşünüyoruz," ekibi son derece düşünüyor teknik direktörü Yanal şunları söyledi: "Hiçbir rakip, ligde olduğu evde veya yurt dışında, bunu yenemezsin. Biz Fenerbahçe Eğer Trabzonspor, bu sezon Fenerbahçe'nin ev kayıt karşı 0-0 berabere ile son ev oyunu içeriğinde olsa bile, bugüne kadar ikna etmeyi başardı geçen ev oyunlarda "haklı üstünde olduğunu Hafta göstermektedir hafta için istediğiniz: .. Üç kazanç, 10:02 kapılarında bir beraberlik.

Cuma akşamı Ersun Yanal muhtemelen daha önce olduğu gibi bir yaralanma acı Portekiz uluslararası Raul Meireles, olmadan yapmak zorunda kalacaktır. Ayrıca, hasta Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu kullanımı belirsizdir. Kilitler "kanarya" bir şikayet yoktur. Webo için forvet Emenike muhtemelen bu zaman başlayacak.

Şu anda Fenerbahçe ile top şeklinde ağırlıklı olarak Hollandalı Dirk Kuyt olduğunu. Beş gol ile, usta Süper Lig en golcü üzerinde

Beklenen liste Fenerbahçe:

Volkan Demirel - Mehmet Topuz (Gökhan Gönül), Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin - Mehmet Topal, Samuel Holmen, Alper Potuk - Moussa Sow, Kuyt, Emenike

Son maçları Fenerbahçe SK:

20.10.2013: Erciyesspor - Fenerbahçe 01:02 (Lig)
2013/06/10: Fenerbahçe - Trabzonspor 0-0 (Lig)
2013/09/29: Gençlerbirliği - Fenerbahçe 0:1 (Lig)
2013/09/21: Fenerbahçe - Elazığspor 4-0 (Lig)
16/09/2013: Kasımpaşa - Fenerbahçe 02:03 (Lig)

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder