Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

12:19 Tottenham'da Adebayor isyanı!

31 Ekim 2013 Perşembe

Beşiktaş’ın istediği Adebayor’un takımdan ayrılmasını istemeyen Tottenham taraftarı, oyuncunun dünkü kupa maçının kadrosuna alınmamasının ardından sosyal medyada kulübe öfke saçtı

12:19 Tottenham'da Adebayor isyanı!

Tottenham'da Adebayor isyanı!

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
Beşiktaş’ın ara transfer dönemindeki transfer hedefleri arasında yer alan Emmanuel Adebayor için Tottenham’da isyan çıktı. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde yaptığı “transfer hedefimiz” açıklaması İngiliz ekibinde taraftarları rahatsız etti. Büyük bir bölümünün takımdan ayrılmasını istemediği Togolu forvet için destek mesajları yayınlayan taraftarlar oyuncuya artık forma şansı verilmesini ve takımda tutulmasını istiyorlar.

Tottenham dün Lig Kupası’nda Hull City ile karşı karşıya gelirken mücadele 2-2 sona erdi. Sezon başından bu yana sadece Avrupa Ligi’ndeki Sheriff maçının kadrosuna alınan onda da yedek oturan, onun dışında hiçbir maçta kadroda dahi yer bulamayan 29 yaşındaki oyuncunun dünkü maçta oynaması bekleniyordu. Ancak oynamak bir yana Villas Boas tarafından kadroya bile alınmadı.
Sosyal medya üzerinden yaşadığı hayalkırıklığını sergileyen taraftarlar, Adebayor’un kadroya alınmamasına isyan ettiler. Öfke mesajları yayınlayan Tottenhamlılar golcü oyuncuya artık fırsat verilmesi gerektiğini, kaliteli forvetin takıma büyük katkı sağlayacağını ve mutlaka takımda kalması gerektiğini ilettiler.
12:19 Tottenham'da Adebayor isyanı!

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder