Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Huzur Sokağı'nın yıldızları Sinem Öztürk ve İpek Özkök

28 Eylül 2013 Cumartesi

ATV ekranlarında yayınlanan 'Huzur Sokağı'nda iki kardeşi canlandıran Sinem Öztürk ve İpek Özkök, dizide yaşananları değerlendirdi.

Özkök, aşkla ilgili şöyle konuştu:
"Şükran'ın 'Bilal'e olan sevgisini ve aşkını gördükçe, ben de aşık olmak istiyorum.
'Bilal'in 'Feyza'ya olan ilgisi de çok hoşuma gidiyor. 'Bilal' birbirine çok bağlı bir ailede büyümesine rağmen, aşkı için ailesine sırtını çevirebilecek bir güce sahip.
Bu durum 'Bilal'in aşkının büyüklüğünü gösteriyor. '
Hacer' olarak değil de, özel hayatımda ben de sevgime ve aşkıma bu kadar emek verseydim, 'Bilal' gibi olurdum."
Canlandırdığı 'Şükran' karakteriyle 'Huzur Sokağı'nın aşk çıkmazında yer alan oyuncu Sinem Öztürk ise aşka bakışını ve gerçek hayattaki aşkını şu sözlerle anlattı:
"Aşk konusunda özel hayatımda başkalarına karşı cömert, kendime karşı mazoşit davranırım.
Bazen, insan aşk acısından bile mutlu olacak hale gelebiliyor. 'Şükran' da aşktan acı çekse de mutluluğu için çaba harcıyor. Ama ne yazık ki, mutlu olamıyor.
Herkesin mutluluğu için çabalayan 'Şükran'ın gücü kendisine yetmiyor."
Huzur Sokağı'nda heyecan bu hafta kaldığı yerden devam ediyor. Peki dizide bu hafta neler yaşanacak?
İşte yeni bölümün kısa özeti:
Feyza da, Bilal de ayrıldıkları için acı çekmektedir. Feyza, hayata yeniden tutunmak ve Emel’le yaşadığı krize bir son vermek için Zeynep’in teklifini kabul ederek onun evine yerleşir.
Necmettin’in Teo’yu alıp kayıplara karışması Feyza ile Emel’i tekrar karşı karşıya getirir. Nikâhta patlayan silahın tetikçisinin yakalanmasıyla Selim temize çıkar.
Tetikçinin itirafı ise Bilal’in kafasında yeni soru işaretlerine yol açar. Zeynep’in yeni ortağı Ali’nin kimsesiz çocuklar için verdiği davette, Feyza ve Bilal yeniden karşı kaşıya gelir. Bu defa Bilal’in yanında Şükran da vardır.
Emel, Selim’den Feyza ile ilgili bir sırrı öğrenir. Yeni bölüm 27 Eylül Cuma akşamı yani bu akşam saat 20:00'de atv'de...
HUZUR SOKAĞI'NA SÜRPRİZ TRANSFER! DETAYLAR BURADA!

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder