Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor


11:39 Fenerbahçe - Elazığspor maçı nezaman saat kaçta hangi kanalda (Fenerbahçe-Elazığ)
Fenerbahçe Elazığspor maçı nezaman. Fenerbahçe Elazığspor maçı saat kaçta. Fenerbahçe Elazığspor maçı 7. randevusu. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın Kadıköy'de Elazığspor'u konuk edecek Fenerbahçe'nin hedefi ligde 4'te 4 yapmak.


Ligde 2013-2014 sezonunun ilk maçında deplasmanda Torku Konyaspor karşısında aldığı 3-2'lik mağlubiyetin ardından üç maçını da kazanan sarı-lacivertliler, Elazığspor karşısında da kazanarak seriyi dört maça çıkarmayı hedefliyor.

Bu sezon seyircisi önünde çıktığı iki lig maçında maçında Eskişehirspor'u 1-0 ve Sivasspor'u 5-2'lik skorlarla yenen sarı-lacivertli takım, Elazığspor karşısında da 3 puan almak istiyor.

Elazığspor maçı öncesi Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle tedavisi süren ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Emre Belözoğlu dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, ligin son iki haftasında sahaya sürdüğü ilk 11 kurgusunda fazla değişik yapması beklenmiyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

7. randevu

Fenerbahçe ile Elazığspor, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 7'nci kez karşılaşacak. İki ekip arasında bugüne kadar ligde oynanan maçlarda Elazığspor'un galibiyeti bulunmuyor.

İki ekip, Elazığspor'un Süper Lig'de yer aldığı 2002-2003, 2003-2004 ve geçen sezon birbirlerine rakip oldu. Geride kalan 6 maçtan 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 3'ü berabere bitti. Fenerbahçe'nin toplam 18 golüne, Elazığspor 9 golle yanıt verdi.

Taraflar arasındaki 6 maçta sporseverler toplam 27 gol seyrederken, Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini, 7-1'lik sonuçla Elazığspor karşısında aldı. Bu sonuç, Elazığspor'un da Süper Lig'deki en farklı skorlu yenilgisi olarak kayıtlara geçti.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder