Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Trabzonspor Kukesi Uefa Kupa Maçi İzle

24 Ağustos 2013 Cumartesi

Uefa Kupası maçı Trabzonspor Kukesi ile oynanan maç sonuçu trabzonspor takımı işini Avni Aker'e bırakmadı.  Arnavutluk ekibi karşısında Adrian ve Henrique ile rahat kazandı. Bordo-Mavililer, bir mucize olmazsa Trabzon'da turlayacak, Avrupa Ligi'nde gruplara kalma vizesini alacak.

Trabzonspor Kukesi Maçı İzle

Gruplar hayırlı olsun...

Çok kötü bir zemin, 3. Lig maçlarına benzer bir stat atmosferi... Bu şartlarda Trabzonspor’un maça temposuz, vasat bir başlangıç yapmasını normal karşılamak gerek. Kukesi, beklendiği gibi fazlasıyla defansif bir şekilde sahaya çıktı. 4-5-1 dizilişini tercih eden Arnavutluk ekibinde genelde ileride Sırp forvet Popovic tek başına bekledi. Orta sahadaki kanat oyuncular bile defansif özellikleri ağır basan isimlerdi. Zaman zaman 9 oyuncusuyla kendi ceza sahasında etten bir davur ördü. Durum böyle olunca Trabzonspor ilk yarıda pozisyon üretmekte sıkıntı çekti. Ev sahibi ekip ise duran toplarla tehlike yaratmaya çalıştı. Bordo-Mavili ekibin anlayışı da ‘önce gol yemeyelim, fırsat bulursak bir tane atarız’ şeklindeydi. Kanatlardan gelişen ataklarda Henrique genelde ceza sahası içerisinde tek başına top bekledi. “Kukesi savunması aşılmaz” denilen dakikalarda sol bekten ileri fırlayan Olcan’ın çabaları sayesinde kazanılan penaltıyı Adrian ağlara yolladı. Böylece rakibin kilidi çözülmüş oldu. Bu golün ardından Bordo-Mavililer daha rahat rakip kaleye gitmeye başladı. Ancak ilk yarıda başka skor üretemedi. ikinci devrede Kukesi daha fazla atak yapmaya çalışsa da fazla varlık gösteremedi. Fırtına, kontratakla Henrique’nin ayağından gelen golle skoru 2-0’a getirdi. Belki güzel futbol izletmedi ancak Trabzonspor, böylesi vasat bir atmosferde 2-0 kazanarak gruplara kalma yolunda büyük bir avantaj sağladı.

Maçtan dakikalar

24. dakikada Volkan’ın yerden pasında Olcan ceza sahası çizgisinin üstünden arka direğe plase vuruş yaptı, top az farkla dışarı çıktı.
31. dakikada Olcan sol kanattan ceza sahasına girdi. Yıldız futbolcudan çalımı yiyen Malota topa elle müdahale edip penaltı yaptırdı. Topun başına geçen Adrian, temsilcimizi öne geçirdi: 0-1.
40. dakikada Volkan’ın kullandığı serbest vuruşta top kaleci Halili’den döndü. Adrian tamamlayıp golü atsa da topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle geçersiz sayıldı.
68. dakikada Soner’in kafa vuruşunu kaleci Halili çeldi. Arka direkte topla buluşan Adrian’ın arka direğe ortasında bu kez Henrique kafayı vurdu ve farkı ikiye çıkarttı: 0-2.
79. dakikada Volkan Şen’in ceza sahası yayı üzerinden çektiği şutta Halili gole izin vermedi.

Trabzonspor Kukesi Maçı Golleri İzle


Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder