Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Kardemir Karabük Galatasaray Maçı Canlı İzle

17 Nisan 2013 Çarşamba

Karabük Galatasaray Günün Maçı

16 Kasım 2012 akşamı Türk Telekom Arena'da büyük sessizlik vardı. Bunun nedeni, Karabükspor'un aldığı 3-1'lik galibiyetti. Evindeki ilk yenilgisini o akşam tadan Cim Bom, bugün rövanşı kazanıp puan farkını korumanın peşinde.

Galatasaray-Rövanş zamanı!

Bu sezon Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçları, ligde rakipleri için bulunmaz bir nimet oldu. Cim Bom, Devler Ligi’ni düşünürken beklemediği sonuçlar aldı. Bunlardan biri de Karabükspor karşısındaydı. 16 Kasım 2012’de Cim Bom’un ligdeki rakibi Mesut Bakkal’ın ekibiydi. Ancak herkesin aklı, 4 gün sonraki Manchester United maçındaydı. Karabükspor, Cim Bom’un bu durumunu lehine çevirdi, Arena’da 3-1’lik sürpriz bir galibiyet aldı. Böylece Galatasaray, Süper Lig’de evindeki ilk mağlubiyeti tatmış oldu. Cim Bom şimdi bu yenilginin rövanşını almak için Karabük’te sahaya çıkacak. Fatih Terim, Ümit Davala, Hasan Şaş, Sabri, Dany, Amrabat... Cim Bom’da cezalı listesi oldukça kabarık. Ancak bu, Karabük’ten zaferle ayrılmanın önünde bir engel değil. Aslan, bu akşam sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak.

Karabük çok sıkıntılı

Galatasaray’ın ardından bir deplasman galibiyeti de Fenerbahçe karşısında elde eden Karabükspor, Trabzon’u da Avni Aker’de yendi. Beşiktaş önünde ise 2-0’dan 2-2’lik beraberliğe uzandı. Üstelik 10 kişi kalmışken... Herkes, Mesut Bakkal’ın öğrencilerinin Avrupa Ligi mücadelesi vereceğini düşünürken, takım inanılmaz bir düşüş yaşadı. 8 maçta 5 yenilgi, 3 beraberlik alarak düşme hattına geriledi. Kayseri galibiyeti ve Büyükşehir Belediyesi karşısında alınan 1 puanla kendine gelen Karabükspor, yine bir Galatasaray maçıyla çıkış yakalayıp üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor.

Muhtemel ilk 11'ler

Kardemir Karabükspor: Bora, Erdem, Mabiala, Deumi, Seric, Yiğit, Birol, İlhan Parlak, Ahmet İlhan, Lualua, Gökhan (Shelton)

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak, Drogba

Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu

Saat: 19.00 Lig Tv

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder