Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Canlı Radyo Dinle Ama Nerede?

10 Şubat 2013 Pazar

İnternet üzerinde radyo dinlemek her ne kadar yeni olsada radyolaraın hayatımıza girişleri çok eskiye dayanadığını herkez bilmektedir. Haberleri ile müzik yayınları ile televizyon yayınlarından önce ilk aşkımız radyo dinlemek olmuştur. Özellikle kimse unutmaz arkası yarın radyo programını.

İlk radyo kanalı olarak trt1 radyo evimize ilk girişi 1960'lı yıllara dayanmaktadır. O günden bu güne haber, müzik, spor yayınlarını canlı olarak bizlere sunarak hayatımıza mükemmel derecede renk katmıştır canlı radyo yayınları.

Sesin nereden çıktığını dahi bilmeden karşısına oturarak sankı içinde biri varmışcasına radyo kutusuna bakarak canlı yayını dinlediğimiz günler asla unutulmaz değilmi.

Televizyonun olmadığı ya da imkanın olmadığı kır yaşamında, dağda,bayırda ve de yollarda radyolar dinlenirdi. İmkansızlıkların içinde Ankara, İzmir ya da İstanbul’daki sesi duyabilmek; oradaki heyecana ortak olabilmenin hazzını anlatılmaz, yaşanırdı.

Radyolar eskisi gibi işlevsel değil artık. Onların yerini alan teknolojik araçların sayısı o kadar çoğaldı ki, radyo artık bizlere ilkel gelmeye başladı. Daha çok yollarda seyir halindeyken müzik ve haber dinlemek için kullanılan bir nesne olarak kaldı radyolar.

canlı radyo dinle

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder