Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Canlı Elazığspor Beşiktaş Maçı

9 Şubat 2013 Cumartesi

Beşiktaş taraftarı 2013'te bir türlü galibiyet yüzü şimdiye kadar göremedi, bugün Sanica Boru Elazığspor'un konuğu olarak çıkaçağı maça şeytanın baçağını kırmak için çıkacak. Siyah-Beyazlılar, yeni yıldaki ilk zaferini kazanmak için saat 19.00'da Elazığspor Beşiktaş maçı ile taraftarları ile arasının düzeleçeği maç olarak görülmektedir.



Yeni yıla kabus gibi bir başlangıç yapan Beşiktaş, oynadığı 3 maçta sadece 2 puan toplayabilmişti. Üst üste gelen kötü sonuçlar ve yaşanan sakatlıklarla şoka giren Kara Kartallar, bugün Sanica Boru Elazığspor’la kozlarını paylaşacak. Hugo Almeida ve Dentinho gibi iki önemli forvet oyuncusunun görev yapamayacağı kritik 90 dakika, saat 19.00’da başlayacak. Yunus Yıldırım’ın Karabükspor maçındaki yönetimi nedeniyle hakem tartışmalarıyla geçen haftanın ardından, Beşiktaş’ın bu karşılaşmasını İlker Meral yönetecek. Elazığ Atatürk Stadı’ndaki müsabaka Lig TV naklen ekranlara gelecek.

Aybaba çıkış arıyor

Teknik direktör Samet Aybaba, kendi üzerinde yoğunlaşan eleştirileri dağıtmak adına bugünkü karşılaşmaya ‘kurtuluş sınavı’ gözüyle bakıyor. Sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan tecrübeli çalıştırıcı; cezalı Roberto Hilbert, Tomas Sivok ve Veli Kavlak’ın takıma dönmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Beşiktaş bugün kazanırsa, maç fazlasıyla da olsa ikinci sıraya yerleşecek.   

Orhan Yıldırım

Muhtemel İlk 11'ler

Sanica Boru Elazığspor: İvesa, Adem, Görkem, Sedat, Orhan, M.Sarp, Sane, Serdar, Marvin, Köksal, Sinan

Beşiktaş: McGregor, M.Akgün, Sivok, Escude, Gökhan, İ.Toraman, Fernandes, Oğuzhan, Hilbert, Olcay, Holosko

Stat: Elazığ Atatürk

Saat: 19.00

Yayın: Lig TV

Hakem: İlker Meral

Benzer Konular

1 yorum:

dövme modelleri dedi ki...

Güzel bir maç olacağı kesin ligtv canlı maç naklen yayınlanacak değilmi arkadaşlar

Yorum Gönder