Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Beşiktaş Gaziantep Maçı

16 Şubat 2013 Cumartesi

Beşiktaş geçen hafta almış olduğu Elazığspor galibiyetinin ardından bugün İnönü Stadnda konuk edeceği Gaziantep maçına yeni bir seri yakalamak adına çıkıyor hedef 3 puan diyor.




Beşiktaş Gaziantep maçı saat 19:00'da ligtv canlı yayınlanacak maçı hd kalitesi ile izleme keyfini herhafta olduğu gibi ligtv televizyon kanalında verilecektir.

2013 yılında uzun bir aradan sonra ilk galibiyetini Sanica Boru Elazığspor deplasmanında alan Beşiktaş, puan kayıpladını örtmek için bügün gazianteple zorlu bir maça çıkıyor. Sezonun ikinci yarısında iç sahadaki iki maçından da eşitlikle ayrılan Kara Kartallar, hem bu olumuz istatistiğe nokta koymak, hem de üst üste ikinci zaferini elde etmenin planlarını yapıyor. İnönü Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele saat 19.00’da başlıyor. Barış Şimşek’in düdük çalacağı müsabaka Lig TV’den naklen ekranlara geliyor.

Eksikler can sıkıyor

Deplasmanda bu sezon galibiyeti bulunmayan Gaziantepspor’u hafife almayan Siyah-Beyazlılar’da eksikler dikkatlerden kaçmıyor. Cezalı İbrahim Toraman’ın yanı sıra Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Dentinho, Mustafa Pektemek ve Hugo Almeida sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Teknik direktör Samet Aybaba’nın bugünkü kritik sınavda Mehmet Akgün, Veli Kavlak ve Emre Özkan’ı ilk 11’de görevlendirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: McGregor M.Akgün Sivok Escude Emre Veli Fernandes Olcay Hilbert Gökhan Holosko

Gaziantepspor: Karcemarskas Serdar Şenol Binya Medunjanin Turgut Ekrem Bekir Cenk Sernas Kouemaha

STAT: İnönü

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Barış Şimşek

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder