Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Akhisar Galatasaray Maçı

15 Şubat 2013 Cuma

Gün drogba izleme günü zaman galatasaray için işliyor. İşte size mükemel bomba kadrosunda yer alan ve attığı her adımla dünya manşet olan Didier Drogba, Sarı-Kırmızılı formayı ile ilk lig maçına bugün akhisar belediye spor galatasaray maçı ile çıkacak. İzmir'deki müthiş karşılamayla coşan golcü futbolcu, maça ikinci yarıda dahil olacak.


Galatasaray sahneyi Drogba ya verecek.

Geçen hafta Türk Telekom Arenada konuk ettiği antalyaspor ile kıyasıya geçen maçtan 3 puanla ayrılan galatasaray bu hafta deplasman fobisine dur diyebilecekmi. Ligtv Canlı yayınlanacak maç şimdiden sonucu merakla beleniyor.

Galatasaray’da Drogba zamanı... Sarı-Kırmızılı ekibin dünya çapındaki transferi, yeni formasıyla ilk kez bugün sahne alacak. Teknik direktör Fatih Terim, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, lisansının yetişmesi halinde Drogba’yı Akhisar’da oynatmayı düşündüğünü söylemişti. Hafta içinde beklenen müjde FIFA’dan gelince zorlu deplasmanın kadrosuna alınan Fildişi Sahilli futbolcu, mücadeleye yedek kulübesinde başlayacak. Tecrübeli hoca, skorun gidişatı her ne olursa olsun, ikinci yarıda Drogba’yı sahaya sürecek. Terim’in Akhisar kadrosunda Drogba’ya yer vermesi, İzmir ve Manisa’daki Galatasaray taraftarını da tam anlamıyla coşturmuş durumda. Karşılaşmanın biletleri çıktığı gibi tükenirken, dün de muhteşem bir karşılamaya imza atıldı.

Sevgililer Günü konsepti

14 Şubat Sevgililer Günü’nün de etkisiyle yaklaşık bin kişilik bir grup Galatasaray’ı çiçeklerle karşılayarak görsel şölen yarattı. Ardından yanan meşaleler ve söylenen marşlar, futbolcuların maça daha da odaklanmasını sağladı.

Metin Karabaş

Muhtemel ilk 11'ler

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Emrah Eren, Sonko, Uğur, Çağdaş, Kenan, Emin, Bilal, Sertan, Bruno, Gekas

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Selçuk, Yekta, Hamit, Sneijder, Amrabat, Burak

Hakem: Halis Özkahya

Stat: 19 Mayıs

Saat: 20.00

Akhisar Belediye Galatasaray Maçı Golleri

Akhisar Belediye Galatasaray Maç Özeti sizlere hd kalitesi ile izleme keyfini sunmaktayız.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder