Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Ziraat Türkiye Kupasi Maçlari

30 Ocak 2013 Çarşamba

30 Ocak Çarşamba ve 31 Ocak Perşembe Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. hafta maçları bu akşam atv ekranlarında sporseverleri ile buluşuyor.


A Grubu'nda lider Fenerbahçe, ikinci sıradaki Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadı'nda 30 Ocak Çarşamba günü saat 18.30'da başlayacak maçı, hakem Serkan Çınar yönetecek. Gruptaki diğer maçta ise üçüncü sıradaki Bursaspor, deplasmanda son sıradaki 1461 Trabzon ile mücadele edecek. Hüseyin Avni Aker'de yarın saat 19.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak.

B Grubu'nda ise lider Trabzonspor, üçüncü sıradaki Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Eskişehir Atatürk Stadı'nda 31 Ocak Perşembe günü saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Koray Gençerler yönetecek. Gruptaki diğer karşılaşmada ikinci sıradaki Medical Park Antalyaspor, deplasmanda son sıradaki Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda 30 Ocak Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Hakan Ceylan görev yapacak.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder