Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Sneijder Bomba Transfer 2013

21 Ocak 2013 Pazartesi

Galatasaray günlerdir beklediği müjde İtalya'dan dün geldi. Önceki gün apar topar Çizme'ye giden Başkan'ın kurmayları, son pürüzleri de giderdi, Sneijder'e 3.5 yıllık resmi imzayı attırdı.

Sneijder Galatasarayda
Aslan, son dönemlerin en büyük bombasını patlattı, Sneijder artık Galatasaraylı. Uzun süredir Hollandalı’yı ikna etmek için uğraşan Sarı-Kırmızılılar, sonuca dün ulaştı, yıldız futbolcuya 3.5 yıllık imzayı attırdı. Transferin şifrelerine gelince... Sneijder’in menacerinin çılgın isteklerinden bıkan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, apar topar CEO Lutfi Arıboğan ve danışmanı Sinan Kalpakçıoğlu’nu İtalya’ya yolladı. İkili, Hollandalı oyuncu ve menaceriyle masaya oturdu, işe son noktayı koydu.

Ardından Wesley Sneijder, İnter Başkanı Moratti ile bir araya geldi ve “Tamam, İstanbul’a gidiyorum” dedi. Haber kısa süre içerisinde önce İtalyan ve ardından da Avrupa medyasında geniş yankı buldu, flaş haber olarak duyuruldu. Yıllık 4 milyon Euro (Yaklaşık 9 milyon TL) garanti para ve maç başına 25 bin Euro (Yaklaşık 60 bin TL) kazanacak olan futbolcu için Cim Bom’un İnter’e de 7.5 milyon Euro (Yaklaşık 17 milyon TL) bonservis bedeli ödediği öğrenildi.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder