Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Bursaspor-Fenerbahçe Atv Canlı

16 Ocak 2013 Çarşamba

Ziraat Türkiye Kupasında erken final Bursa-Fenerbahçe geçen sezon finalde Bursaspor'u mağlup ederek şampiyon olan Fenerbahçe, bu kez rakibine grup maçında konuk oluyor. İlk 2 maçını kazanan Sarı-Lacivertli ekipte tek hedef 3'te 3 yapıp rahatlamak.

Bu akşam Atv Televizyon Kanalından Canlı Yayınlanacak Maçı Hd Kalitesi İle Buradan İzleyebilirsiniz.


28 yıl kazanamadığı Ziraat Türkiye Kupası’nı geçen sezon Bursaspor’u finalde 4-0 mağlup ederek müzesine götüren Fenerbahçe, bugün bir kez daha Yeşil-Beyazlı ekip karşısında. Bu kez mücadele gruptan çıkabilmek için yapılacak. İlk iki maçında Sivasspor ve 1461 Trabzonspor’u aynı skorlarla (2-0) mağlup ederek yoluna kayıpsız devam eden Kanarya’ya hedef, bu zorlu deplasmandan da kayıpsız dönerek, gruptan çıkma yolunda büyük bir adım atmak. İki maçın birisini kazanıp, birini kaybeden ev sahibi de, Fenerbahçe’yi devirip, şartları eşitlemek amacında. 1461 deplasmanında yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya süren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın, bu kez aslara şans vermesi bekleniyor.

Cezalı Meireles ile son maçta sakatlanan Caner, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Kocaman’ın, “Bunu sürdürmemiz gerek. Bursaspor deplasmanından galibiyetle dönmemiz halinde hem gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantileyecek hem de lig maçları öncesi moral kazanacağız. Hepiniz bu bilinçle hareket edin” diyerek oyuncularını uyardığı belirlendi.

Bursa Fenerbahçe Maçının Golleri ve Özet Görüntüleri Buradan İzleyiniz

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder