Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

01 Kasım StarTv Medcezir Yaman Hırsızlık Senaryosu İzle

Yeni Bölüm Medcezir 7. fragmanı izle. Yaman ve Mira aşkının anlatıldığı müthiş dizi Medcezir 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Medcezir 7. bölümde yaman hırsız mı fragmanı yine Yaman'ın zor durumları hırsızlık sahne oluyor. Medcezir 7. bölüm fragmanı hırsızlık izle ve fragman özeti sitemize eklendi. İşte Medcezir 7. bölüm fragmanı ize ve yeni bölümde yaşanacaklar.

Medcezir 7. bölüm fragmanı izle - (yaman hırsız mı?) - Başrollerinde yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve Serena Sarıkaya'nın rol aldıkları Medcezir dizisinin heyecanla beklenen 7. bölüm fragmanı izle burda. Medcezir 7. bölüm fragmanı Yaman'ın çok zor anlarına sahne oluyor. Medcezir 7. bölüm fragmanı izle ve fragman özeti burda.

İşte Medcezir 7. bölüm fragmanı ize ve fragman özeti..

Medcezir 7. bölüm fragmanında Yaman yine çok zor bir durumda kalıyor. Yaman, Medcezir'de hırsızlıkla suçlanıyor.  Yaman ise ısrarla hırsızlık yapmadığını haykırıyor. Ancak Orkun'un kurduğu tuzak çok sağlamdır. Ve Yaman ne yapsa kendisini temize çıkaramıyor..  Yaşanan tartışmada Yaman, Orkun'a saldırıyor ve onu bir yumrukla yere seriyor..

Medcezir 7. bölüm fragmanında Yaman'ın odası aranır ve çalınan para Yaman'ın odasında çıkar. Ve Yaman'da çaresiz bir şekilde Ender Bey'in evini terkediyor.

Medcezir 7. bölümde Yaman kendisini temize çıkarabilecek mi? Mira, Yaman'ın masum olduğuna inanacak mı? İşte tüm sorular cevaplarını Medcezir dizi Star Tv ekranlarında 1 Kasım'da yayınlanacak yeni bölümünde bulacak..

Medcezer 7. bölümde Yaman hırsız ilan ediliyor.

Orkun’u kurduğu tuzak sonunda paralar Yaman’ın odasında bulunmuş, Yaman hırsız ilan edilmiştir. Serez ailesi dışında kimse onun masum olduğuna inanmamaktadır.

Yaman ise kendisine bu tuzağı Orkun’un kurduğundan emindir. Ama elinde öfkesinden başka bir şey yoktur. Kırılan gururunu tek başına tamir etmek için zor bir karar alır. Mert hayattaki tek dostunun yaşadığı haksızlık karşısında kenarda beklemez. Selim’le birlikte Orkun’un bir açığını arar.

Tedavi için Amerika’ya gitmeden önce Mira, Orkun’la ilişkisini yeniden gözden geçirmeye karar verir. Orkun, Yaman’ı çevrelerinden uzaklaştırmayı başarsa bile, Mira’nın kalbinden çıkaramayacağını anlar. Yaman’ı Mira’nın gözünden düşürmek için elindeki tek kozu oynar...

Serezler’in desteği olmadan hayatını sürdürmeye başlayan Yaman’ın nefesi Orkun’un ensesindedir. Gerçekleri itiraf ettirene kadar onun peşini bırakmayacaktır.

Amerika’ya gideceği gün Mira son ana kadar vedalaşmak için Yaman’ın gelmesini bekler. Umudunu kaybettiğinde, Yaman’a ulaştırması için Mert’e bir emanet bırakır.

Mert’in hırsızlık olayıyla ilgili bulduğu ipucu, Selim’i büyük bir kumar oynamaya iter. Orkun’a suçunu itiraf ettirir.

Tıkla StarTv Canlı Medcezir İzle

Yayın Günü: 1 Kasım Cuma
Yayın Saati: 20.00

Canlı İzle !

Galatasaray Konyaspor Maçı JustinTV Canlı İzle

Galatasaray deplasmanda Kayserispor galibiyetinin ardından kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe'ye süpriz yapan Torku Konyaspor takımını Türk Telekom Arena stadında ağırlıyor. Sarı-kırmızılılar önce Konyaspor macını hafta içi ise Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçının ardından yılın derbisi Fenerbahçe maçına tam anlamı ile konsantre olmuş durumda. Ligin yeni ekiplerinden Torku Konyaspor bu sezona galibiyetle başladı ancak sonrasında yaşanan büyük bir çöküş nedeniyle alt sıralarda kaldı. Zorlu mücadele öncesinde Torku Konyaspor takımında işler kötü gidiyor diyebiliriz. Böylesine büyük bir çöküş döneminde Konya Torkuspor Galatasaray'dan puan alacağını düşünmüyorum tabiki süprizleri de göz ardı etmemek gerekir.

Derbi Maçı öncesi Galatasaray Konyaspor Maçını maçı özeti canlı izle 01 Kasım 2013 Cuma, Galatasaray Torku Konyaspor Canlı Maç İzle 01 Kasım 2013 Cuma, Galatasaray Konyaspor Maçı maçı özeti canlı izle 01 Kasım 2013 Cuma, Galatasaray Konyaspor Maç Yayını intenette canlı izle, Lig Tv Galatasaray Torku Konyaspor Maçı canlı izle 01.11.2013, maçı özeti Derbi Maçı öncesi Galatasaray Konyaspor Maçı türk nette canlı izle 01 Kasım 2013 Cuma, Galatasaray Konyaspor Maçı Lig Tv canlı izle 01.11.2013, Galatasaray Torku Konyaspor Maç Özeti Goller 01 Kasım 2013 Cuma, Derbi Maçı öncesi Galatasaray Konyaspor Live Stream Online 01.11.2013

Galatasaray - Konyaspor maçını canlı izle, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor maçı izle, Galatasaray - Torku Konyaspor lig tv izle, Galatasaray - Konyaspor canlı izle, Galatasaray - Torku Konyaspor bedava lig tv izle, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor canlı lig tv izle, Galatasaray - Konyaspor bedava maç izle, Galatasaray - Torku Konyaspor online izle, Galatasaray - Torku Konyaspor maçı izle, Galatasaray - Konyaspor lig tv izle, Galatasaray - Konyaspor maçı ligtv canlı izle, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor maçı izle, Galatasaray - Konyaspor lig tv izle, Galatasaray - Torku Konyaspor justintv canlı izle, Galatasaray - Torku Konyaspor bedava lig tv izle, Galatasaray - Konyaspor canlı lig tv izle, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor bedava maç izle, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor online izle, Galatasaray - Konyaspor maçı izle, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor lig tv izle

Galatasaray - Konyaspor maçı golleri izle, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor maçı drogba golünü izle, Galatasaray - Torku Konyaspor lig tv izle, Galatasaray - Konyaspor canlı izle, Galatasaray - Torku Konyaspor bedava lig tv izle, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor canlı lig tv izle, Galatasaray - Konyaspor bedava maç izle, Galatasaray - Torku Konyaspor online izle, Galatasaray - Torku Konyaspor maçı golleri izle, Galatasaray - Konyaspor maçı özeti izle, Galatasaray - Konyaspor maçı maçı özeti izle, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor maçı drogba golünü izle, Galatasaray - Konyaspor full izle, Galatasaray - Torku Konyaspor maçı özeti izle, Galatasaray - Torku Konyaspor bedava izle, Galatasaray - Konyaspor canlı lig tv seyret, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor bedava maç seyredin, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor maçı online izle, Galatasaray - Konyaspor maçı golleri izle, 10 Hafta Galatasaray - Torku Konyaspor maçı özeti izle

Canlı İzle !

12:19 Tottenham'da Adebayor isyanı!

Beşiktaş’ın istediği Adebayor’un takımdan ayrılmasını istemeyen Tottenham taraftarı, oyuncunun dünkü kupa maçının kadrosuna alınmamasının ardından sosyal medyada kulübe öfke saçtı

12:19 Tottenham'da Adebayor isyanı!

Tottenham'da Adebayor isyanı!

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
Beşiktaş’ın ara transfer dönemindeki transfer hedefleri arasında yer alan Emmanuel Adebayor için Tottenham’da isyan çıktı. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde yaptığı “transfer hedefimiz” açıklaması İngiliz ekibinde taraftarları rahatsız etti. Büyük bir bölümünün takımdan ayrılmasını istemediği Togolu forvet için destek mesajları yayınlayan taraftarlar oyuncuya artık forma şansı verilmesini ve takımda tutulmasını istiyorlar.

Tottenham dün Lig Kupası’nda Hull City ile karşı karşıya gelirken mücadele 2-2 sona erdi. Sezon başından bu yana sadece Avrupa Ligi’ndeki Sheriff maçının kadrosuna alınan onda da yedek oturan, onun dışında hiçbir maçta kadroda dahi yer bulamayan 29 yaşındaki oyuncunun dünkü maçta oynaması bekleniyordu. Ancak oynamak bir yana Villas Boas tarafından kadroya bile alınmadı.
Sosyal medya üzerinden yaşadığı hayalkırıklığını sergileyen taraftarlar, Adebayor’un kadroya alınmamasına isyan ettiler. Öfke mesajları yayınlayan Tottenhamlılar golcü oyuncuya artık fırsat verilmesi gerektiğini, kaliteli forvetin takıma büyük katkı sağlayacağını ve mutlaka takımda kalması gerektiğini ilettiler.
12:19 Tottenham'da Adebayor isyanı!

Canlı İzle !

Şampiyonlar Ligi - 5 Kasım 2013 Kopenhag - Galatasaray Maçı

Şampiyonlar Ligi maçı Kopenhag Galatasaray maçı heyecanı başladı.Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman,saat kaçta,hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi - 5 Kasım 2013 Kopenhag - Galatasaray MaçıŞampiyonlar Ligi Maçı

Şampiyonlar Ligi - Kopenhag - Galatasaray Maçı

Şampiyonlar Ligi - 5 Kasım 2013 Kopenhag - Galatasaray Maçı
Şampiyonlar Ligi maçı Kopenhag Galatasaray maçı heyecanı başladı.Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman,saat kaçta,hangi kanalda?
Aslan Devler Ligi'nde seri peşinde!
Sarı kırmızılılar Kopenhag'ı bu kez Danimarka'da devirmek istiyor. Kopenhag - Galatasaray Şampiyonlar Ligi grup maçı Salı 21.45'te Star'da!
Yayın Günü: 5 Kasım Salı
Yayın Saati: 21.45 Star Tv
FC Kopenhag-Galatasaray maçı için güvenlik önlemleriyle ilgili hazırlıklarını tamamlayan Kopenhag polisi, önemli maç öncesi açıklamalarda bulunarak taraftara mesaj gönderdi. Özel Harekat Dairesi Başkanı Komiser Orye "Türk taraftar misafirimiz olacak, şehrimizin tadını çıkarsın, polisimiz nazik ve sıcak davranacak" dedi.
Danimarka Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi Başkanı Komiser Henrik Orye 5 kasımda yapılacak FC Kopenhag-Galatasaray kaçı öncesinde Türk taraftarlara anlamlı mesajlar gönderdi.
Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerinden gelecek taraftarları misafir edineceklerini belirten Henrik Orye, polisin mümkün olduğu kadar esnek ve anlayışlı olacağının altını çizdi.
Henrik Orye "taraftarlarınızın şehrimize gelip güzelliklerin tadını çıkarmalarını istiyoruz. Onları misafir edineceğiz. Bu kez maç Arsenal maçı gibi olmayacak. Galatasaray Kopenhag'a karşı oynayacak ve İngiliz seyircisi olmayacak. Yani önceden bir gerginlik söz konusu değil. Türk taraftarları sevgi ve dostluk ile karşılayıp şehrimizi tanımaları ve sevmelerini sağlamak istiyoruz. Polisimiz de aynı şekilde Türk taraftara karşı saygılı ve sıcak davranacak bu konuda kimsenin endişesi ve şüphesi olmasın"dedi.
TÜRK POLİSİNDEN YARDIM İSTENDİ
Türk polisinin Kopenhag'a davet edildiğini belirten Orye, "Biz bu tür büyük maçlarda yabancı ülke polisini de Kopenhag'a davet ediyoruz. Bunun asıl amacı, şehrimize gelen taraftarın mentalitesini, kültürünü öğrenmek ve onlara karşı yanlış anlayışa yol açacak davranışlardan kaçınmak. Türk polisini de davet ettik. Karşılaşma büyük bir karşılaşma olacağı için tabi ki çok sayıda sivil ve resmi giyimli polis görev yapacak ama polisler öyle gözü rahatsız edecek vaziyette ortada olmayacaklar.
"ÇOK SAYIDA TÜRK ASILLI POLİS MEMURU VAR"
Danimarka Emniyet teşkilatında çok sayıda Türk asıllı polis memuru var. Onları da merkeze çağırdık. Maç sürecinde bize yardımcı olacaklar. Örneğin anons ve dil, birbirimizi anlama konusunda bize çok yararları olacağını sanıyoruz. Bazı taraftarlar daha önce arabalarında bayraklarla şehirde tur attılar, trafiği aksatıp kuralları çiğnediler ama onlara karşı hep anlayışlı olduk bu maçta da anlayışlı olacağız ama onlardan isteğimiz başkalarının haklarını ihlal etmesinler mümkün olduğu kadar kurallar çerçevesinde eğlenmeye, maçın tadını çıkarmaya çalışsınlar. Biz zaten onların sevinç gösterilerine hazırlıklıyız. Eğlenmek hakları"dedi.
TERÖR KONUSUNDA ÖNLEM ALDIK
Türkleri Twitter aracılığı ile bilgilendireceklerini belirten Komiser Orye "sadece kurallar konusunda değil, örneğin havanın nasıl olacağı trafik, hangi toplu taşıma araçlarıyla stada veya şehrin muhtelif bölgelerine gidilir, nereleri görmek ve gezme şansları var gibi bilgiler vereceğiz Ayrıca havaalanında rehberler bulunduracağız. Ülkemize dışarıdan gelenlere broşür vereceğiz.
Terör konusunda çok iyi güvenlik önlemleri aldık. Ben iki kez Türkiye'de bulundum. Türkiye terör saldırıları açısından riziko ülkesi. Bu nedenle Galatasaray kafilesi ve taraftar teröre karşı en iyi şekilde korunacaktır. Yani Türkler polisleri görünce sadece kendilerine müdahale için sanmasınlar, onları korumak için de çok sayıda polisimiz olacak. Kendilerini güvende hissetsinler. Son olarak Türk ve Türkçe konuşan taraftarlara söyleyeceğim şey Kopenhag'da kendilerini güvende hissetsinler, şehrimizin güzelliklerini görsünler tadını çıkarsınlar. Onlar bizim için çok değerli" dedi.

Canlı İzle !

Sonunda Kayserispor Bobo'ya kavuşuyor

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle kötü bir dönem geçiren Kayserispor'da, sakatlığı dolayısıyla takımdan uzun süredir ayrı olan golcü oyuncu Bobo'nun yakında formasına kavuşacağı haberi sevinç yarattı

Sonunda Kayserispor Bobo'ya kavuşuyor

Kayserispor Bobo'ya kavuşuyor

Sonunda Kayserispor Bobo'ya kavuşuyor
Bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki kötü gidişine bir türlü dur diyemeyen Kayserispor'da, sakatlığı dolayısıyla takımdan uzun süredir ayrı olan golcü oyuncu Bobo'nun formasına kavuşacağı haberi umutları yeşertti.
Sezon başındaki Avusturya kampında sağ ayak arka adalesinden sakatlanmasının ardından geride kalan haftalarda ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda takımını yalnız bırakan Bobo, çalışmalarını Kadir Has Tesisleri'nde sürdürüyor.
Kayseri temsilcisine geldiği ilk yıl olan geçtiğimiz sezon 18 gol kazandıran Bobo, bu sezon geride kalan 9 haftada sakatlığı nedeniyle hiç forma giyemedi.
Geçen sezon hem golcülüğü hem de ligde 31 maçta forma giyerek istikrarıyla ön plana çıkan Brezilyalı futbolcuyu takımı çok aradı. Bu sezon 9 haftada sadece 7 gol atabilen Kayserispor, golcü oyuncusu Bobo'nun yokluğunu hissetti.
Brezilyalı golcü AA muhabirine yaptığı açıklamada, takıma kısa sürede dönmek için yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi.
Formasına 1-2 hafta içinde kavuşacağını dile getiren Bobo, "Bu sezon maalesef benim için şanssızlıkla başladı. Sakatlığım dolayısıyla takımımı uzun süre yalnız bıraktım. Sakatlığım artık geride kaldı. güçlenmek ve eski formuma kavuşmak için çalışmalarımı aksatmadan sürdürüyorum. Gol atmayı özledim, kısa sürede sahalara dönerek, takımıma katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.

Canlı İzle !

Cimbom 3 milyon TL'lik sponsorluk anlaşması yaptı

Galatasaray, Türkiye'nin banka ve yabancı sermayeden bağımsız öz sermayeli aracı kurumu Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sarı - kırmızılı Erkek Voleybol Takımı'nın isim sponsorluğu için anlaşma imzaladı.

Cimbom 3 milyon TL'lik sponsorluk anlaşması yaptı

G.Saray'dan 3 milyon TL'lik sponsorluk anlaşması

Cimbom 3 milyon TL'lik sponsorluk anlaşması yaptı
Galatasaray, Türkiye'nin banka ve yabancı sermayeden bağımsız özsermayeli aracı kurumu Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sarı - kırmızılı Erkek Voleybol Takımı'nın isim sponsorluğu için anlaşma imzaladı. Bundan böyle Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nın ismi 'Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı' olarak adlandırılacak.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nın basın toplantı odasında gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasına Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Tacirler Yatırım Menkul Değerler AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Tacir ile Tacirler Yatırım Menkul Değerler AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Murat Tacir katıldı.

Sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulunan Başkan Ünal Aysal, kendi alanında marka olmayı başarmış, güçlü, güvenilir ve başarılı bir isimle işbirliği içinde olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Aysal, "Öncü ve yenilikçi kimliğiyle Türk sporunun gelişimine yönelik atılımlarını devam ettiren Galatasaray'ın Tacirler Yatırım ile yarattığı yepyeni markası GSForex, dünyada bir spor kulübüne özel olarak hazırlanmış ilk forex işlem platformu. Dünyanın en hızlı gelişen ve en büyük piyasası olan Forex'te işlem yapmak isteyen taraftarlarımız, artık, kendi renklerine özel olarak hazırlanmış GSForex platformu üzerinden tüm işlemlerini gerçekleştirebilecekler. GSForex'in, Galatasaraylı yatırımcılar için en doğru ve güvenilir adres olduğunu vurgulamak istiyorum. Yarattığımız yepyeni markamız GSForex'in yanı sıra Tacirler Yatırım'ın Forex markası olan FXTCR, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nın isim hakkı sponsorluğunu üstlendi. Bundan böyle takımımızı "Galatasaray FXTCR" olarak anıyor olacağız. Yenilenen güçlü kadromuzla ve yeni iş ortağımız FXTCR'nin desteğiyle filede pek çok başarıya birlikte şahitlik edeceğimize yürekten inanıyorum." diye konuştu. Ayrıca Ünal Aysal, FXTCR'nin Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın da şort sponsoru olduğunu kaydetti.

Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürü Murat Tacir ise toplantıda bu önemli deneyimin kendileri açısından bir ilk olduğunu, spora verdikleri destekten dolayı çok mutlu olduklarını, sporu ve taraftarı destekleyecek projeler yapmaya açık olduklarını belirtti. Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da anlaşmanın iki yıl olduğunu ve 3 milyon TL olduğunu kaydetti.

(CİHAN)

Canlı İzle !

Liderin Maçı İçin Bursada biletleri 2 saatte tükendi!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 2 Kasım Cumartesi günü Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı. Bursaspor taraftarları satışa çıkan bin 900 biletten alabilmek için sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruğa girdiler. Yoğun ilgi dolayısıyla biletler yaklaşık 2 saatte satıldı.

Liderin Maçı İçin Bursada biletleri 2 saatte tükendi!

Bursaspor-Fenerbahçe biletleri 2 saatte tükendi!

Liderin Maçı İçin Bursada biletleri 2 saatte tükendi!
Bu sene, 20 binin üzerinde kombine satarak büyük bir başarıya imza atan Bursaspor'da, Fenerbahçe maçı heyacanı yaşanıyor. Kombinesi olmayan Yeşil-beyazlı taraftarlar, saat 10.00'da satışa çıkan biletletlerden alabilmek için sabahın ilk ışıklarından itibaren gişelerde kuyruğa girdi. Bursa Atatürk Stadı önündeki gişelerde toplanan taraftarlar, bilet alabilmek için gişelerde uzun kuyruklar oluşturdu. Kombineler nedeniyle bu karşılaşma için misafir tribünü dahil 3 bin 663 adet biletin satışa çıktığı öğrenildi. Ev sahibi taım taraftarı için yaklaşık 1900 adet gişelerde satışa sunulurken, rakip Fenerbahçe taraftarı için ayrılan bin 384 bilet internet üzerinden satışa sunuldu.
Bilet kuyruğunda saatlerce bekleyen Bursaspor taraftarları, maçtan galip gelecek tarafın Yeşil-beyazlı takım olacağını söylediler. Önemli maçta takımlarını yalnız bırakmak istemediklerini belirten taraftarlar, bilet kuyruğunda bile tezahürat yapmayı ihmal etmedi.
Bursa Atatürk Stadı'nda Cumartesi günü oynanacak Bursaspor - Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ise şöyle: "Kapalı Tribün C Blok: 50 TL, Maraton Tribünü: 30 TL, Açık Kale Arkası Tribünü: 20 TL, Misafir Tribünü: 20 TL"

Canlı İzle !

Süper Ligte Torku Konyaspor sürpriz peşinde

Sezon başında yükseldiği Spor Toto Süper Lig'e 3-2'lik Fenerbahçe galibiyetiyle başlayarak dikkatleri üzerine çeken Torku Konyaspor, Galatasaray karşısında da bir sürprize imza atarak önündeki zorlu maç takvimine moralli girmek istiyor.

Süper Ligte Torku Konyaspor sürpriz peşinde

Torku Konyaspor sürpriz peşinde

Süper Ligte Torku Konyaspor sürpriz peşinde
Sezon başında yükseldiği Spor Toto Süper Lig'e, 3-2'lik Fenerbahçe galibiyetiyle başlayan ve spor kamuoyunda dikkatleri üzerine çeken Torku Konyaspor, Cuma günü Galatasaray karşısında da bir sürprize imza atarak zorlu maç takvimine moralli girmek istiyor.
Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir sezonu geride bırakarak yükseldikleri Süper Lig'de mütevazı bütçeleriyle en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştıklarını söyledi.
Yaklaşık 40 milyon liranın üzerinde borçla devraldıkları kulübü biraz olsun refaha kavuşturduklarını ifade eden Şan, "Sıkıntılarımız devam ediyor. Süper Lig'e yükselince bütün dertler bitecek zannediyorduk, ama tabiri caiz ise tüm alacaklılar kapıya dayandı. Transfer döneminde rakip takımlar futbolcu alırken, biz borç ödüyorduk. Transferi de zamanında yapamayınca, sezona iyi hazırlanamadık. Geçen dokuz haftaya baktığımızda Elazığspor, Kasımpaşa ve Bursaspor karşısında hak etmediğiniz yenilgiler aldık. Bu maçlardan en az 1 puan çıkartabilseydik daha iyi konumda olacaktık, ama bunlar futbolun içinde var. Bunun yanında ilk hafta Fenerbahçe'den 3 puan alamayabilirdik. Bütün bunları değerlendirdiğimiz de genel itibarıyla takımın durumundan memnunum" diye konuştu.
Uğur Tütüneker ile yeni bir vizyon...
Teknik direktör Uğur Tütüneker ve ekibinin çok fazla Süper Lig tecrübesinin olmadığını, ancak güven verdiklerini dile getiren Şan, sözlerine şöyle devam etti: "Hocamız daha önce Kasımpaşa'da çalıştı, ama biz Uğur Tütüneker ismiyle yeni bir Konyaspor vizyonu oluşturmak için çalışıyoruz. Süper Lig'e yükselirken kadroda genç oyunculara yer verdik ve bu şekilde şampiyon olduk. O gün altı genç futbolcumuz vardı kadroda. Bugün ilk 11'de ve 18 kişilik kadroda yine yer alıyorlar. Bu geleneği devam ettirmek istiyoruz ve ettirmemiz de lazım. Federasyonumuz önümüzdeki yıldan itibaren yabancı kontenjanını 5 ile sınırlıyor. Buna göre hareket etmemiz gerekiyor. Bu senenin zor geçeceğini zaten biliyorduk. Hem ekonomik hem de sportif yönden baktığımız zaman, ilk dokuz haftada toplanan 10 puan küçümsenmemeli ama daha iyisi de olabilirdi. Galatasaray maçıyla zorlu bir viraja giriyoruz. Bu maçın ardından Antalyaspor'u konuk edeceğiz ve İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaşacağız. Bu haftalardan ne çıkarırsak bizim için kar. Geçmişte Galatasaray ile yapılan maçlarda eski Ali Sami Yen Stadı'nda 3-1'den 3-3'e getirdiğimiz ve galip geldiğimiz maçlar var. Türk Telekom Arena'da ilk defa oynayacağız, ancak futbolcularımız bunun bilincinde. Fenerbahçe maçının ardından tekrar bir sürprize imza atarız diye düşünüyorum. Galatasaraylı ama yüreği şu an Konyaspor için atan Uğur Hocamız için de güzel bir maç olur."
Gekas'ın golcülüğü tartışılmaz
Şan, transfer döneminin son günlerinde alınan futbolcuların da takıma adapte olduklarını, geniş bir kadrolarının olduğunu vurguladı. Yunan golcü Gekas'ın da yavaş yavaş bekleneni vermeye başladığını anlatan Şan, "Gekas'ın golcülüğü tartışılmaz. Bu sene farklı bir takımda oynuyor. Zamanla daha da alışacağını düşünüyorum. İnşallah çok geç kalınmaz" dedi.

Canlı İzle !

Süper lig İçin Yiğidolar'da hedef büyük

Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, ligde son haftalarda başarılı sonuçlar alarak puan cetvelinde üst sıralara tırmanan kırmızı-beyazlı ekibin şampiyon adayları arasında olduğunu belirtti

Süper lig İçin Yiğidolar'da hedef büyük

Yiğidolar'da hedef büyük

Süper lig İçin Yiğidolar'da hedef büyük
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon adayı takımlar arasında Sivasspor'un da yer aldığını söyledi.
Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon öncesinde takımı Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'a emanet ettiklerini ve kadroda önemli değişikliklere gittiklerini belirtti.
Takımın omurgasını oluşturan ve önceki yıllarda başarılı sonuçlar alan kadroda yer alan futbolcuları takımda tuttuklarını dile getiren Otyakmaz, yeni transferlerle daha güçlü hale geldiklerini kaydetti.
Teknik heyet ve oyuncular arasındaki uyumun kısa sürede sağlamasının iyi sonuçları da beraberinde getirdiğini vurgulayan Otyakmaz, "Takımda gerçekten iyi bir atmosfer var. Arkadaşlık çok iyi tesis edilmiş durumda. Dolayısıyla bu mutluluk skora yansıyor. Böyle bir çıkış ümit ediyorduk. Bugün arzu ettiğimiz sonuçları yakalamış gözüküyoruz fakat birkaç karşılaşmadan daha olumlu sonuçlarla ayrılıp puanımızı daha yüksek hale getirebilirdik" diye konuştu.
Özellikle ligin ilk haftasında Kayserispor'a karşı deplasmanda çok iyi oyun ortaya koyduklarını ancak sahadan mağlup ayrıldıklarını hatırlatan Otyakmaz, o maçta kaçan puanlara çok üzüldüklerini söyledi.
Otyakmaz, takımın ligdeki konumundan memnun olduklarını belirterek, "Takımımızın gün geçtikçe daha da form tutup, eksiklerini gidererek daha iyi sonuçlar alacağını ümit ediyoruz. İnşallah böyle olur" dedi.
"Arzu ettiğimiz sonuca ulaşabiliriz"
Brezilyalı teknik direktör Carlos'un sezon başından bu yana belirlediği Avrupa kupalarına katılma ve şampiyonluk hedeflerinin önemli olduğuna dikkati çeken Otyakmaz, şunları söyledi:
"Daha önce şampiyonluğun kapısından dönmüş bir Sivasspor var. Bu, bir tecrübedir. Tekrar o şansı yakalarsak daha iyi değerlendirebileceğimizi düşünüyorum. 150 milyon avroluk bütçesi olan takımlarla yarıştığımızı da göz ardı etmemek lazım. Eksiklerimizi gidererek, günbegün daha iyiye giderek, arzu ettiğimiz sonuca ulaşabiliriz. En azından Avrupa kupaları neden olmasın."
Ligde bu sezon şampiyonluk favorileri arasında Sivasspor'un da bulunduğunu belirten Otyakmaz, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında iki yıl üst üste ligin ilk devresini lider tamamlamalarına karşın şampiyon olamadıklarını anımsatarak, geçmiş yıllardan edindikleri tecrübelerle ve özellikle deplasmanlarda alacakları başarılı sonuçlarla bu sezon şampiyonluk hedefine ulaşmalarının mümkün olduğunu sözlerine ekledi.

Canlı İzle !

Şok Atletico Madrid'de Arda yine kadroya alınmadı!

Milli futbolcumuz Arda Turan, Atletico de Madrid'in Granada deplasmanında oynayacağı La Liga karşılaşması öncesi kadroya dahil edilmediği öğrenildi.

Şok Atletico Madrid'de Arda yine kadroya alınmadı!

Atletico Madrid'de Arda yine kadroya alınmadı!

Şok Atletico Madrid'de Arda yine kadroya alınmadı!
Milli futbolcumuzun sağ ayağındaki kas zedelemesinin ciddiyetini koruduğu ve tedavisine devam edildiği belirtildi. Arda Turan ile ilgili üzücü haberi teknik direktör Diego Simeone verdi. Simeone, "Arda bu karşılaşmada da bizlerle beraber olmayacak. Çalışmalarına devam ediyor. Sakatlığı umarım kısa sürer ve tekrar aramıza döner" açıklaması yaptı.
Arjantinli teknik adamın bu sözlerine rağmen kulüp doktorları milli futbolcumuzun ne zaman formasına kavuşacağı konusunda açıklama yapmaktan kaçındı. Arda'nın geçmişten kalan sakatlığının tekrar nüksettiğini vurgulayan kulüp doktorları bunun ciddi olup olmadığı konusundaki sessizliklerini korudu. Arda'nın yerine yeniden genç milli oyuncu Oliver Torres'in kadroya dahil ettiği ve bu oyuncunun sahaya ilk 11'de çıkacağı öğrenildi.
ARDA'YA HAZIRLANAN MÜTHİŞ VİDEO

Canlı İzle !

Cimbomda Ekim ayında ençok Drogba konuşuldu

Spor Toto Süper Lig'de ekim ayında yazılı basında çıkan spor haberleri içinde yine en çok Didier Drogba'nın isminin yer aldığı belirlendi.

Cimbomda Ekim ayında ençok Drogba konuşuldu

Ekim ayında Drogba konuşuldu

Cimbomda Ekim ayında ençok Drogba konuşuldu
Medya takip ajansı Interpress'in araştırmasında, Sarı-Kırmızılı takımın dünyaca ünlü golcü futbolcusu Drogba'nın, geçtiğimiz ay boyunca toplam 1.946 haberle birinci sırada yer aldığı tespit edildi. En çok konuşulan sporcular listesinde ikinci sırada Galatasaray'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder 1.864 haberle yer alırken, Fenerbahçe'de top koşturan bir başka Hollandalı oyuncu Dirk Kuyt'ın da 1.202 haberle üçüncü olduğu saptandı.
Interpress'in ayın en çok konuşulan sporcuları araştırmasında, Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz toplam 1.144 haberle dördüncü olurken, Galatasaray'ın ortaya sahadaki dinamosu Felipe Melo'nun da 1.017 haberle beşinci sırayı aldığı belirlendi. Ekim ayında ilk on sıra içinde, Fenerbahçeli Emanuel Emenike, yine Sarı-Lacivertli takımın bir diğer golcü ismi Moussa Sow, Beşiktaş'ın Portekizli santraforu Hugo Almeida, Trabzonspor'un oyuncusu Florent Malouda ve Beşiktaş'ın oyun kurucusu Manuel Fernandes'in yer aldığı belirlendi.

Canlı İzle !

Arsenal Takımında Mesut Özil formayı verdi, Ada karıştı

Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, İngiltere'de yepyeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!

Arsenal Takımında Mesut Özil formayı verdi, Ada karıştı

Mesut Özil formayı verdi, Ada karıştı

Arsenal Takımında Mesut Özil formayı verdi, Ada karıştıArsenal Takımında Mesut Özil formayı verdi, Ada karıştıArsenal ile Chelsea arasında oynanan ve konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile biten Lig Kupası maçı sonrasında formasını Jose Mourinho'ya veren Mesut Özil'in attığı tweet ortalığı karıştırdı.

Mesut müsabaka sonrası "Formamı Mourinho'ya verdim çünkü o dünyanın en iyi teknik direktörü ve benim babam gibi" yazmıştı. Bunun üzerine tartışmalar iki isim üzerine yoğunlaştı: Mourinho ve Wenger...

Fanatik Arsenalliler, geldiği günden bu yana müthiş destek verdiği Mesut'u eleştirirken, kimileriyse Mesut'u haklı bulmuştu. Tweeti sonradan gören Wenger'in de Mesut'a bozulduğu kulislerde konuşuluyor.

FORMAYI NASIL VERMİŞTİ?
Mourinho, Mesut'un yanına gitti. Chelsea'nin derbiyi deplasmanda kazandığı karşılaşmanın ardından iki eski dost, bir araya geldi.

Real Madrid'de geçtğimiz sezonlar çalışan ve arası iyi olan Mourinho ile Mesut Özil, karşılaşma sonrasında hasret giderdi. Arsenal'de oldukça iyi işler yapan Mesut Özil, Chelsea'nin başındaki Mourinho'ya formasını verdi.

Arsenal taraftarları Mesut'un formasını Mourinho'nun aldıuğını görünce acaba yine Portekizli bir acaip harekete imza atacak mı diye arasında konuşmaya başladı. Hatta ekranları başında izleyenler Twitter'dan 'Niye formayı aldı' şeklinde yorumlar yapmaya başladı. Ancak Mourinho, Mesut'a olan saygısı ve sevgisi nedeniyle formayı müzesine götürmek istemişti.

Eurosport

Canlı İzle !

İnanılmaz Ama Gerçek Bernabeu, 46 yıl sonra 10 gol gördü

Yıllar sonra Bernabeu, 46 yıl sonra 10 gol gördü

İnanılmaz Ama Gerçek Bernabeu, 46 yıl sonra 10 gol gördü

Bernabeu, 46 yıl sonra 10 gol

Real Madrid, Sevilla'yı 7-3 yenme başarısı gösterdi

İnanılmaz Ama Gerçek Bernabeu, 46 yıl sonra 10 gol gördü
İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 11. haftasında Real Madrid, sahasında Sevilla'yı 7-3 yenerken, Santiago Bernabeu Stadı'nda 46 yıl aradan sonra ilk kez bir maçta 10 gol atıldı.
Bernabeu'da en son 16 Eylül 1967'de Real Madrid, Real Sociedad'ı 9-1 yenmişti.
Maçın ilk 30 dakikasında, 2'si Gareth Bale'in ayağından gelen gollerle 3-0'lık üstünlüğü yakalayan evsahibi takım, daha sonra biri penaltıdan olmak üzere 2 dakika içinde Sevilla'dan yediği iki golle soyunma odasını 3-2 önde gitti.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Real Madrid, Benzema ve Cristiano Ronaldo'nun golleriyle skoru 5-2 yaparak farkı tekrar 3'e çıkardı. Sevilla, 63. dakikada Rakitic ile 3. golünü bulurken, sahneye yeniden çıkan Real Madrid'in golcüleri Ronaldo ve Benzema, 7-3'lük maç sonucunu belirleyen isimler oldu.
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, ''Deli bir maç oldu'' şeklinde tanımladığı karşılaşmada, Real Madrid'in rekor transferi Bale'in Bernabeu Stadı'nda ilk gollerini atması ve hat-trick yapan Ronaldo'nun, gol krallığı yarışında 11 gol ile ilk sırada yer alan Atletico Madridli Diego Costa'yı yakalaması dikkati çekti.
Ronaldo'dan Blatter'a asker selamı
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Joseph Sepp Blatter'ın, Ronaldo'yla ilgili eleştirel sözlerinin yankıları, Santiago Bernabeu Stadı'nda da devam etti. Real Madridli taraftarlar maç boyunca Ronaldo için sık sık tezahürat yaptı, bazı taraftarlar da Blatter'i eleştiren pankartlar açtı.
Ronaldo da attığı gollerden sonra yaptığı asker selamıyla, ''sahada bir komutan gibi'' diye kendisiyle dalga geçen Blatter'e gönderme yaptı. İspanyol basını da Ronaldo'yu ön plana çıkararak, ''Komutan CR7'' başlıkları attı.
İtalyan çalıştırıcı Ancelotti, maçın ardından yaptığı açıklamada, ''Ofansif anlamda mükemmel bir futbol oynadık. Çok iyi başladık ama 3-0 öndeyken konsantrasyonumuz daha fazla olmalıydı. İyi bir futbol ortaya koyduk, hızlıydık ve sahadaki oyun sistemimiz iyiydi. Ancak olası sorunları önlemek için defansta daha dengeli olmalıyız'' diye konuştu.
Ancelotti, ilk 11'de yer verdiği ve Real Madrid'in ilk 2 golünü atan Gareth Bale için de ''Gerçek Bale'i gördük. Kendine güveni vardı ve kalitesini gösterdi. Gelecekte bizim için önemli olacak'' değerlendirmesinde bulundu.

Canlı İzle !

Süperlig 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Süperlig 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Süperlig 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de 10. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar:
Yarın:
20.00 Galatasaray-Torku Konyaspor: Mustafa Kamil Abitoğlu
2 Kasım Cumartesi:
19.00 Bursaspor-Fenerbahçe: Hüseyin Göçek
19.00 Kayseri Erciyesspor-Kasımpaşa: Yunus Yıldırım
3 Kasım Pazar:
15.30 Trabzonspor-Elazığspor: Süleyman Abay
19.00 Çaykur Rizespor-Akhisar Belediyespor: Cüneyt Çakır
19.00 Beşiktaş-Kardemir Karabükspor: Barış Şimşek
4 Kasım Pazartesi:
20.00 Medical Park Antalyaspor-Kayserispor: İlker Meral
20.00 Gaziantepspor-Sivasspor: Mustafa İlker Coşkun
20.00 Gençlerbirliği-Eskişehirspor: Deniz Çoban

Canlı İzle !

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi Kopenhag  Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? (Galatasaray-Kopenhag)

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? Şampiyonlar ligi Kopenhag-Galatasaray maçı ne zaman?

Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman?Galatasaray-Kopenhag maçı saat kaçta?Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda?Teknik Direktör Roberto Manci'nin gelişiyle müthiş bir çıkış yakalayan Galatasaray'ı 10 gün içinde Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli 3 karşılaşma bekliyor.

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?
Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman?Galatasaray-Kopenhag maçı saat kaçta?Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda?Teknik Direktör Roberto Manci'nin gelişiyle müthiş bir çıkış yakalayan Galatasaray'ı 10 gün içinde Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli 3 karşılaşma bekliyor.
Mancini'nin başarı kodu; "2K 1FB"

"Kod adı 2K 1FB" olarak adlandırılan zorlu mücadelelerde Cimbom, önce 1 Kasım Cuma günü Konyaspor'u sahasında konuk edecek. Ardından salı Günü Şampiyonlar Ligi maçında Kopenhag ile kapışacak olan Galatasaray, 10 Kasım Pazar günü ise ezeli rakibi Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

Galatasaray bu 3 maçı da kazanıp Şampiyonlar Ligi'nde bir üst turu büyük ölçüde garantilemek isterken Konya ve Fenerbahçe maçlarından kayıpsız çıkarak da Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 3'e indirmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Roberto Mancini bütün planlarını bu 10 gün içinde oynayacağı bu 3 maç için yapıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Mancini dünkü idman öncesinde de oyuncularını toplayarak kısa bir toplantı yaptı.

Antrenman öncesinde oyuncuları etrafında toplayan Mancini, Kayseri maçından kısa kısa örnekler gösterdi. Konya maçında Dany'yi tribüne göndererek Bruma'ya kadroda yer açmanın planlarını yapan Mancini'nin Hakan Balta'nın yokluğunda sol bekte denediği isim ise Sabri Sarıoğlu oldu. Mancini, antrenman esnasında oyuncularla tek tek 3-5 dakikalık konuşmalar yaparak onları mental olarak da maça hazırlıyor.

MANCİNİ SELÇUK'U HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYOR

Mancini'den sonra yavaş yavaş ritim bulan Galatasaray'da Sneijder başta olmak üzere, Eboue, Melo, Drogba ve Burak'ın performansları artmaya başlarken, Selçuk'un da daha iyi duruma gelmesi ve daha fazla katkı yapması durumunda Cimbom'un çok daha iyi sonuçlar alması bekleniyor. Bunun farkında olan Mancini de Selçuk İnan ile sık sık görüşmeler yaparak oyuncuyu hazırlamaya çalışıyor.

Maç: Kopenhag-Galatasaray
Tarih: 5 Kasım 2013
Kanal: Star tv
Saat: 21:45


Galatasaray, Kopenhag deplasmanında galibiyet almak istiyor ve bu zorlu şampiyonlar ligi grubundan çıkmak istiyor.

Galatasaray şampiyonlar ligi maç tarihleri şöyle:

Galatasaray - Kopenhag 23 Ekim (İçeride) 'Oynandı sonuç GS 3-1 Kopenhag

Kopenhag - Galatasaray 5 Kasım (Deplasman)

Real Madrid - Galatasaray 27 Kasım (Deplasman)

Galatasaray - Juventus 10 Aralık (İçeride)

İlk maç İtalya basınında geniş yer edindi

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazetta dello Sport'ta Galatasaray-Kopenhag maçıyla ilgili "Melo-Sneijder-Drogba ile Galatasaray uçuyor" başlığı atıldı. Juventus'un yaklaşık bir ay önce yenemediği Kopenhag'ı, Mancinili Galatasaray'ın mağlup edip, İtalyan temsilcisinin 2 puan farkla önüne geçtiği ifade edilen haberde, sarı-kırmızılıların bu 2 puanlık avantajla Juventus'u Türk Telekom Arena'da konuk edeceği kaydedildi. Haberde, Juventus'un, Mancini'nin yeniden canlandırdığı Galatasaray'ın grup ikinciliğini ciddi şekilde düşünmesi gerektiği ifade edildi.

Sarı-kırmızılıların, Melo'nun golünden sonra gelişen Kopenhag ataklarını iyi idare ettiğini, önce Sneijder ile ikinci golü, ardından da "Aslan Kral" Didier Drogba ile ilk yarı bitmeden 3. golü bulduğu yazıldı. Galatasaray'ın ilk yarıda 3 farkı yakalamasının sonrasında taraftarların hemen ikinci turu düşlemeye başladığı belirtildi. Haberde, Juventus'un puan tablosunda sarı-kırmızılıları geçmesi için "İstanbul cehenneminden geçmesi gerektiği" de kaydedildi.

Real Madrid ile Juventus arasında oynanan ve İspanyol ekibinin 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren grubun diğer maçıyla ilgili de Juventus'un iyi oynadığı, ancak aleyhine bir kırmızı kart, bir de penaltı çalan Alman hakem Manuel Grafe'yi geçemediği ifade edildi.

Canlı İzle !

Galatasaray galibiyet serisini uzatmanın peşinde

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynayacağı Torku Konyaspor maçını da kazanarak, ligdeki galibiyet serisini 3'e çıkarmak istiyor

Galatasaray galibiyet serisini uzatmanın peşinde

"Cim Bom" galibiyet serisini uzatmanın peşinde

Galatasaray galibiyet serisini uzatmanın peşinde
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın Torku Konyaspor'u ağırlayacak Galatasaray, karşılaşmayı kazanarak hem ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkarmak hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacağı Kopenhag mücadelesi öncesi moral depolamak istiyor.
Haftaya lider Fenerbahçe'nin 6 puan gerisinde 16 puanla 5. sırada giren sarı-kırmızılılar, Torku Konyaspor'la karşılaşacak. Türk Telekom Arena'daki mücadele saat 20.00'de başlayacak.
Teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde 6. resmi karşılaşmasına çıkacak Galatasaray, geçen hafta oynadığı Kayserispor müsabakasıyla bu sezon Süper Lig'de ilk defa iki maçlık galibiyet serisi yakaladı. Arka arkaya oynadığı Kardemir Karabükspor ve Kayserispor müsabakalarından galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, ligdeki galibiyet serisini 3'e çıkarmanın hesabını yapıyor.
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag karşılaşmasıyla 3 maçlık galibiyet serisi bulunan Galatasaray, Torku Konyaspor'u evine puansız göndererek, Kopenhag'la oynayacağı rövanş maçı öncesinde de moral depolamayı planlıyor.
Sneijder'in durumu akşam antrenmanında belli olacak
Galatasaray'da yarınki mücadele öncesinde kart cezalısı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Hollandalı Wesley Sneijder'in durumunun bu akşam yapılacak antrenman sonrasında netleşeceği bildirildi.
Kayserispor maçında sakatlandıktan sonra bel ağrıları nedeniyle hafta içindeki antrenmanlarda takımla çalışamayan Sneijder'in Torku Konyaspor maçında oynayıp oynamayacağıyla ilgili kararın bu akşamki antrenmandan sonra belli olacağı aktarıldı.
Teknik direktör Mancini'nin, oynamasına engel bir durumun olmamasına rağmen 5 Kasım Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yapılacak Kopenhag maçını da düşünerek, takımın son haftalardaki gol yükünü çeken yıldız oyuncuyu riske etmeyebileceği belirtildi.
Cuma sendromu" can sıkıyor
"Cim Bom", Spor Toto Süper Lig'de bu sezon cuma günleri oynadığı karşılaşmalardan 3 puan çıkaramadı.
Şampiyon tamamladığı geçen sezon da cuma günleri oynadığı 9 karşılaşmanın 6'sında puan kaybı yaşayan sarı-kırmızılılar, bu sezon cuma günü çıktığı iki karşılaşmayı kazanamadı. Ligin 3. haftasında 30 Ağustos Cuma günü çıktığı Eskişehirspor deplasmanından 0-0'lık sonuçla dönen Galatasaray, 4. haftada evinde ağırladığı Medical Park Antalyaspor'la ise 1-1 berabere kaldı. Bu sezonki 3. cuma maçını oynayacak sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag maçı öncesinde cuma sendromunu aşmak istiyor.
Sarı-kırmızılı ekip, geçen sezon ligdeki 5 yenilgisinden 4'ünü cuma günleri oynadığı karşılaşmalarda almıştı.
Şampiyonlar Ligi maçı öncesi puan kaybı yaşanıyor
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı karşılaşmalar öncesine yaşadığı puan kayıplarıyla dikkati çekiyor.
Geçen sezon çıktığı Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde Süper Lig'de oynadığı 10 karşılaşmadan 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon Avrupa maçları öncesinde oynadığı 3 karşılaşmada ise 2 kez berabere kaldı, 1 kez kazandı.
Türk Telekom Arena'da oynanan Real Madrid maçı öncesinde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde evinde çıktığı Medical Park Antalyaspor karşılaşmasından 1-1'le ayrılan "Cim Bom", Claudio Taffarel yönetiminde yine evinde çıktığı Çaykur Rizespor mücadelesini de aynı skorla tamamladı.
Sarı-kırmızılılar, Kopenhag maçı öncesinde Roberto Mancini yönetiminde oynadığı Kardemir Karabükspor maçını ise 2-1 kazandı.

Canlı İzle !

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçlari toğlu sonuçları

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maç toplu sonuçları (Ziraat Türkiye Kupası)

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçlari toğlu sonuçları 4. tur için 18 maç yapıldı

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maç sonuçları. Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesine, dün yapılan 18 maçla devam edildi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçlari toğlu sonuçları
Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesine, dün yapılan 18 maçla devam edildi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur için 18 maç yapıldı.

Alınan maç sonuçları şöyle:

Tatvan Gençlerbirliği-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 0-1

Belediye Vanspor-Karşıyaka: 1-0

Tokatspor-Boluspor: 1-0

Konya Anadolu Selçuklu-Balıkesirspor: 0-2

Niğde Belediyespor-Adana Demirspor: 1-2

İskenderun Demir Çelikspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-4

Turgutluspor-Medical Park Antalyaspor: 2-3

Kartalspor-Silivrispor: 1-2

Nazilli Belediyespor-Orduspor: 1-0

Bandırmaspor-Kahramanmaraşspor: 3-0

Kayseri Erciyesspor-Giresunspor: 2-1

Bucaspor-Aydınspor 1923: 1-0 (Uzatmada)

Fethiyespor-Bayrampaşa: 2-1

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Altınordu: 6-5

Çaykur Rizespor-Tarsus İdmanyurdu: 3-4 (penaltı atışlarıyla)

Kardemir Karabükspor-Manavgat Evrenseki: 3-2

Akhisar Belediyespor-Yeşil Bursa: 4-1

Eskişehirspor-Alanyaspor: 2-0

Canlı İzle !

Galatasaray Torku Konyaspor maçı saat kaçta ne zaman?

Galatasaray Torku Konyaspor maçı saat kaçta ne zaman?

Galatasaray Torku Konyaspor maçı saat kaçta ne zaman?Galatasaray - Torku Konyaspor maçı

Galatasaray-Torku Konyaspor maçı 25. randevu...Galatasaray ile Torku Konyaspor, yarın yapılacak maçla birlikte lig tarihinde 25. kez karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Torku Konyaspor maçı saat kaçta ne zaman?
Galatasaray-Torku Konyaspor maçı 25. randevu...Galatasaray ile Torku Konyaspor, yarın yapılacak maçla birlikte lig tarihinde 25. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 24 lig maçından 19'unu Galatasaray, 2'sini Konyaspor kazandı, 3 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Sarı-kırmızılıların toplam 51 golüne, yeşil-beyazlılar 15 golle yanıt verebildi.

Taraflar ligde en son 2010-11 sezonunda karşılaştı. Galatasaray, deplasmanda 1-0, evinde ise cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta 2-0 galip geldi.

Galatasaray ile Konyaspor arasında ligde yapılan son 6 maçı da sarı-kırmızılı ekip kazandı.
Rakibi karşısında son puanını 2006-07 sezonunda evindeki maçta 2-2'lik skorla alan Konyaspor, daha sonraki 6 randevudan da mağlup ayrıldı.
Galatasaray-Torku Konyaspor maçı 1 Kasım 2013 Cuma akşamı saat 20.00'de

Canlı İzle !

Cimbom Torku Konyaspor ile 25. maça çıkıyor

Süper Lig'te Galatasaray ile Torku Konyaspor 25. maça çıkıyor

Cimbom Torku Konyaspor ile 25. maça çıkıyor

İki takım arasında geride kalan lig maçlarından 19'unu Galatasaray, 2'sini Konyaspor kazandı, 3'ü de berabere bitti

Cimbom Torku Konyaspor ile 25. maça çıkıyor
Galatasaray ile Torku Konyaspor, yarın yapılacak maçla birlikte lig tarihinde 25. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında geride kalan 24 lig maçından 19'unu Galatasaray, 2'sini Konyaspor kazandı, 3 karşılaşma da berabere sonuçlandı.
Sarı-kırmızılıların toplam 51 golüne, yeşil-beyazlılar 15 golle yanıt verebildi.
Taraflar ligde en son 2010-11 sezonunda karşılaştı. Galatasaray, deplasmanda 1-0, evinde ise cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta 2-0 galip geldi.
Son 6 maçı da Galatasaray kazandı
Galatasaray ile Konyaspor arasında ligde yapılan son 6 maçı da sarı-kırmızılı ekip kazandı.
Rakibi karşısında son puanını 2006-07 sezonunda evindeki maçta 2-2'lik skorla alan Konyaspor, daha sonraki 6 randevudan da mağlup ayrıldı.
Galatasaray'ın galip geldiği rekabetteki son 6 lig maçının sonuçları şöyle:
2007-08 Galatasaray - Konyaspor: 6 - 0 (Seyircisiz)
Konyaspor - Galatasaray: 0 - 1
2008-09 Galatasaray - Konyaspor: 4 - 1
Konyaspor - Galatasaray: 0 - 1
2010-11 Konyaspor - Galatasaray: 0 - 1
Galatasaray - Konyaspor: 2 - 0 (Seyircisiz)
Konyaspor 13 maçtır galibiyete hasret
Konyaspor, Galatasaray'ı ligde 13 maçtır yenemiyor. Sarı-kırmızılı ekip karşısında ligdeki son galibiyetini 2003-2004 sezonunun ilk yarısında kendi evindeki maçta 1-0'lık sonuçla alan Konyaspor, rakibiyle daha sonra yaptığı 13 maçtan 11'ini yitirdi, 2'sinde barebere kaldı, hiç galip gelemedi.
Galatasaray evinde hiç yenilmedi
Galatasaray ile Konyaspor arasında İstanbul'da yapılan 12 lig maçından 11'ini sarı-kırmızılılar kazandı, 1'i berabere bitti, yeşil-beyazlılar deplasmanda hiç galip gelemedi.
Konyaspor deplasmandaki tek puanını 2006-07 sezonunda 3-3'lük beraberlikle aldı.
İstanbul'da evsahibi ekip 38, konuk takım ise 10 gol attı.
En farklı skorla galibiyetler
2007-2008 sezonunda İstanbul'da yapılan ve sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçı Galatasaray 6-0 kazanırken bu sonuç, iki takım arasında lig tarihindeki en farklı skorlu maç oldu.
Konyaspor ise Galatasaray karşısındaki iki galibiyetini de 1-0'lık sonuçlarla aldı.
Maçlar
Galatasaray ile Konyaspor arasında ligde yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
1988-89 Konyaspor - Galatasaray: 1 - 0
Galatasaray - Konyaspor: 3 - 1
1989-90 Galatasaray - Konyaspor: 4 - 0
Konyaspor - Galatasaray: 0 - 1
1990-91 Galatasaray - Konyaspor: 2 - 1
Konyaspor - Galatasaray: 1 - 1
1991-92 Galatasaray - Konyaspor: 2 - 1
Konyaspor - Galatasaray: 0 - 2
1992-93 Konyaspor - Galatasaray: 0 - 1
Galatasaray - Konyaspor: 5 - 0
2003-04 Konyaspor - Galatasaray: 1 - 0
Galatasaray - Konyaspor: 2 - 1
2004-05 Galatasaray - Konyaspor: 3 - 1
Konyaspor - Galatasaray: 0 - 2
2005-06 Galatasaray - Konyaspor: 2 - 1
Konyaspor - Galatasaray: 0 - 1
2006-07 Galatasaray - Konyaspor: 3 - 3
Konyaspor - Galatasaray: 2 - 2
2007-08 Galatasaray - Konyaspor: 6 - 0 (Seyircisiz)
Konyaspor - Galatasaray: 0 - 1
2008-09 Galatasaray - Konyaspor: 4 - 1
Konyaspor - Galatasaray: 0 - 1
2010-11 Konyaspor - Galatasaray: 0 - 1
Galatasaray - Konyaspor: 2 - 0 (Seyircisiz)

Canlı İzle !

Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta ne zaman

Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda (fener maçı)

Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda

Haftanın Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı ne zaman? Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta? Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı ne zaman?

Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda
Haftanın Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı ne zaman? Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı saat kaçta? Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova maçı ne zaman?
Fenerbahçe Ülker Basketbol takımı, THY Avrupa Ligi A Grubu'ndaki 3. maçında CSKA Moskova ile karşı karşıya geliyor. 31 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak maçın başlama saati 21.45. Karşılaşmanın biletleri şimdiden tükendi.
THY Avrupa Ligi'ne deplasmanda Ukrayna temsilcisi Budivelnik’i yenerek başlayan Fenerbahçe Ülker; ardından evinde güçlü İspanyol ekibi Barcelona’yı mağlup etti ve 2’de 2 yaptı.
Zeljko Obradovic antrenörlüğünde bu sezon Cumhurbaşkanlığı finali,Türkiye Kupası, Beko Basketbol Ligi ve THY Avrupa Ligi maçları olmak üzere 4 kulvarda çıktığı 9 resmi maçı kazanan Takımımız da yeni hedef; taraftarımız önünde 6 Euroleague şampiyonluğu bulunan CSKA Moskova’yı devirmek..
CSKA Moskova karşısına da galibiyet parolası ile maça çıkacak olan Takımımızda hedef; taraftar desteğini de arkasına alarak; bu sezon 10. resmi maçından da galibiyetle ayrılmak.
Öte yandan müzesinde 6 Euroleague şampiyonluğu bulunan CSKA Moskova ise birçok yıldız oyuncuyu kadrosunda barındırıyor. Milos Teodosic, Nenad Krstic, Jeremy Pargo, Sasha Kaun ve Viktor Khryapa bu isimlerden bazıları... CSKA'nın başantrenörlüğünü ise ünlü antrenör Ettore Messina yapıyor. CSKA'nın 35 senelik Euroleague şampiyonluğu hasretini Prag'ta dindiren Messina; Rus takımını iki kez Avrupa'nın zirvesine taşıdı.
İtalyan çalıştırıcının Fenerbahçe Ülker Antrenörü Zeljko Obradovic karşısında üstünlüğü ise bulunmuyor. Obradovic'e 3 final kaybeden Messina; 2002, 2007 ve 2009'da Panathinaikos'un Avrupa şampiyonluğuna engel olamadı. İki ünlü isim İstanbul'da dördüncü kez karşı karşıya gelecek.

Canlı İzle !

Galatasarayda Dev Buluşma Terim ve Mancini Birlikte

Fatih Terim, halefi Roberto Mancini ile bugün saat 16.30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda bir araya geliyor

Galatasarayda Dev Buluşma Terim ve Mancini Birlikte

Terim ve Mancini buluşuyor!

Galatasarayda Dev Buluşma Terim ve Mancini Birlikte
Galatasaray’dan ayrılış süreci ile ilgili bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek olan A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim, basın toplantısının hemen ardından Sinan Erdem Spor Salonu’nun yolunu tutacak. Saat 16.30'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek toplu tesis açılışı ve amatör kulüplere malzeme yardımı töreni için Sinan Erdem Spor Salonu’nda yerini alacak olan Terim, burada Galatasaray’ın yeni hocası Roberto Mancini ile bir araya gelecek.


Geniş bir katılımla gerçekleşmesi beklenen açılış törenine spor camiasından birçok önemli ismin katılımı beklenirken, Roberto Mancini, sarı-kırmızılıların başına geçmesinin ardından Fatih Terim ile ilk kez bir ortamda yan yana gelmiş olacak. Galatasaray’ın Fildişili yıldızı Drogba’nın da katılacağı Sinan Erdem’deki törende F.Bahçe teknik direktörü Ersun Yanal ve Moussa Sow’un da yerini alması bekleniyor.

İtalyan teknik adam Roberto Mancini, Fatih Terim’in Fiorentina’dan istifa etmesinin ardından Mor Menekşeler’in başına geçen teknik direktör olmuştu

Canlı İzle !

Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı ne zaman

Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Ve Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı zamanı geldi.Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı ne zaman? Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı saat kaçta? Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı hangi kanalda?

Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Ve Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı zamanı geldi.Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı ne zaman? Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı saat kaçta? Unicaja Malaga Galatasaray Liv Hospital maçı hangi kanalda?
Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague normal sezon C Grubu üçüncü maçında Unicaja Malaga ile karşı karşıya gelecek. Martin Carpena Arena'daki mücadele 31 Ekim Perşembe günü saat 21.00'de başlayacak.
Maç: Unicaja Malaga - Galatasaray Liv Hospital
Salon: Martin Carpena Arena
Tarih: 31.10.2013 Saat: 21.00
Yayın: NTV Spor
Üçüncü haftanın programı şöyle:
31 Ekim Perşembe
21.00 Unicaja Malaga - Galatasaray Liv Hospital
21.15 Olympiakos - Bayern Munich
1 Kasım Cuma
20.00 Stelmet Zielona Gora - Montepaschi Siena
THY Euroleague ikinci haftasında son iki sezonun şampiyonu Yunan devi Olympiakos'u evinde ağırlayan takımımız karşılaşmayı unutulmaz bir atmosferde oynamıştı. Bu sezon daha ilk maçından Abdi İpekçi'de % 100 doluluk (11.400) oranına ulaşan Galatasaray Liv Hospital, Spanoulis'in ikili oyunlarını durduramayınca baştan çift haneleri skorlarla geriye düştü.
Üçüncü çeyrekte Arroyo ile müthiş bir geri dönüşe imza atan takımımız 57-56 ile öne geçmesini de bildi. Son bölümde tecrübesini ve az yıpranmasını iyi kullanan Olympiakos yeniden kontrolu ele alıp 67-78 ile karşılaşmadan galip ayrılmıştı. Jawai 22 sayıyla en etkili isimlerimizden biri oldu ancak maçtan sonra gelen sakatlık haberiyle camiamızı derinden üzdü.
Rakibimiz Malaga ilk maçında Pire'den 69-61'lik yenilgiyle ayrılırken Gora'yı İspanya'da ağırladı 101-68 gibi farklı bir skorla galip geldi. ABD'li forvet Nick Caner-Medley 14,5 sayı 5,5 ribaund takımın dikkat çeken isimlerinden biri olurken Eurobasket'in çıkış yapan isimlerinden Sloven guard Zoran Dragic 12 sayıyla oynuyor. Takımda Carlos Suarez, Fran Vazquez, Earl Calloway, Jayson Granger gibi önemli isimler bulunuyor.
Pops Mensah-Bonsu, İlk Kez
Galatasaray Liv Hospital'ın yeni transferi Pops Mensah-Bonsu Joventut Badalona ve CSKA Moskova formalarıyla daha önce iki sezon Euroleague tecrübesi yaşamıştı. 2008'de Virtus Roma'ya 23 sayı 14 ribaund kaydedip bu organizasyondaki en iyi maçını çıkarmıştı.
2,06 metre boyunda dört ve beş numaralı pozisyonlarda görev alabilen Pops Mensah-Bonsu 2011-12 sezonunda Beşiktaş forması giymiş ve Ergin Ataman yönetiminde Arroyo, Erceg ve Dudley ile birlikte üç kupalı bir sezon geçirmişti. Ligde normal sezonda 14,2 sayı 8,1 ribaund ve playofflarda 10,3 sayı 7 ribaund ortalamaları yakalarken Eurochallenge Final Four MVP olmayı başarmıştı. Chalon önündeki finalde 26 sayı 20 ribaund ile double double yapıp muazzam bir performans ortaya koymuştu. Pops Mensah-Bonsu Türkiye Kupası'nda da Galatasaray karşısında 18 sayı 19 ribaund ile galibiyette büyük pay sahibi olmuştu.

Canlı İzle !

Real Madrid fena patladı! 10 gol, 3 penaltı, 1 kırmızı...

Real Madrid, evinde Sevilla'ya gol yağdırdı, Bale ve Ronaldo ile farka gitti.

Real Madrid fena patladı! 10 gol, 3 penaltı, 1 kırmızı...

Real Madrid fena patladı! 10 gol, 3 penaltı, 1 kırmızı...

La Liga'nın 11. haftasında Real Madrid, Barcelona yenilgisinin ardından çıktığı maçta Sevilla'yı evinde 7-3 mağlup etti.

Barnebeu'daki gol düellosunda Real Madrid'in sayıları 13. ve 27. dakikalarda Bale, 32' (pen), 60. ve 72. dakikalarda Cristiano Ronaldo, 53. ve 80. dakikalarda ise Karim Benzema'dan geldi. Sevilla'nın gollerini 38' (pen), ve 63. dakikalarda Rakitic, 40'ta ise Bacca kaydetti.
Sevilla adına Ivan Rakitic, 74. dakikada kazanılan üçüncü penaltı atışında topu üstten dışarı gönderdi.
Bu sonucun ardından Real Madrid, puanını 25'e çıkardı. Sevilla ise 13 puanda kaldı.
1967'DEN BU YANA İLK KEZ
Öte yandan 1967'deki 9-1'lik R.Madrid-Sociedad maçından bu yana, Bernabeu'da oynanan bir La Liga maçında ilk kez 10 gol atıldı.
RONALDO'DAN ÇİRKİN HAREKET

Canlı İzle !

Madrid'te Ronaldo'dan Blatter'e asker selamı!

Ronaldo, Sevilla karşısında attığı penaltı golünün ardından asker selamı vererek FIFA Başkanı'nın hafta içi verdiği demeçlere göndermede bulundu.

Madrid'te Ronaldo'dan Blatter'e asker selamı!

Ronaldo'dan Blatter'e asker selamı!

Madrid'te Ronaldo'dan Blatter'e asker selamı!
Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Sevilla maçında attığı golün ardından çok konuşulacak bir gol sevinci yaşadı.
Portekizli oyuncu, Sevilla karşısında 32. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topu ağlara gönderdi ve asker selamı verdi.
FIFA Başkanı Blatter, hafta içi yaptığı bir konuşmada, Messi için ''çok hızlı, oynarken sanki dans ediyor'' ifadelerini kullanırken, ''kuaföre daha çok para harcıyor'' dediği Ronaldo için ''sahaya bir komutan gibi çıkıyor, yavaş konuşuyor talimatlar veriyor, neredeyse bir askeri taklit ediyor'' ifadesini kullanmıştı.
RONALDO'DAN ÇİRKİN HAREKET

Canlı İzle !

Basketbolda F.Bahçe son çeyrekte yıkıldı

Şampiyon F.Bahçe son çeyrekte yıkıldığı an

Basketbolda F.Bahçe son çeyrekte yıkıldı

F.Bahçe son çeyrekte yıkıldı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe, Kayseri KASKİ'ye 96-89 mağlup oldu.

Basketbolda F.Bahçe son çeyrekte yıkıldı
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe, Kayseri KASKİ'ye 96-89 mağlup oldu.

Ülker Sports Arena'da çekişmeli geçen maçta, Fenerbahçe, ilk çeyreği 26-25 devreyi de 54-46 üstün kapattı. Üçüncü çeyrekte, Kayseri KASKİ oyundaki dengeyi yakaladı ve son periyoda 71-71'lik eşitlikle girildi. Son çeyrekte rakibine üstünlük kuran Kayseri temsilcisi, Fenerbahçe'yi deplasmanda 96-89 yenmeyi başardı.
Son 8 sezonun lig şampiyonu Fenerbahçe, bu skorla ligdeki dördüncü maçında ikinci yenilgisini aldı. Kayseri KASKİ ise bu sezon oynadığı dördüncü maçından da sahadan galibiyetle ayrıldı.
Alınan sonuçlar şöyle:
TED Ankara Kolejliler-İstanbul Üniversitesi BGD: 60-63
Konak Belediyesi-Orduspor: 57-54
Mersin Büyükşehir Belediyesi-Ceyhan Belediyesi: 82-70
Adana BOTAŞ-Tarsus Belediyesi: 73-84
Beşiktaş-Canik Belediyesi: 82-67
Homend Antakya Belediyesi-Galatasaray Odeabank: 61-68


Canlı İzle !

"Arda Turan R.Madrid'e Barcelona'ya giderse

Eski milli futbolcu Tümer Metin, birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu

"Arda Turan R.Madrid'e Barcelona'ya giderse kimse şaşırmasın"

"Arda R.Madrid'e Barcelona'ya giderse kimse şaşırmasın"

"Arda Turan R.Madrid'e Barcelona'ya giderse kimse şaşırmasın"
Eski milli futbolcu Tümer Metin, Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olduğunda gördüğü tepkiyi, siyah-beyazlı kulüpte 5 yıl boyunca futbol oynarken sevgi olarak görmediğini söyledi.

Zonguldak'taki Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri, Maraton programını, 'yılın en iyi spor programı' seçti. Şansal Büyüka, ödülü, aynı zamanda Zonguldaklı olan programın yorumcularından Tümer Metin ile birlikte üniversitenin şehir kampüsündeki Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu'nda aldı. Büyüka ve Metin, öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı. Tümer Metin, bir öğrencinin sorusu üzerine Beşiktaş'tan ayrılırken büyük tepki gördüğünü söyledi. Metin, "Ben ne zaman ki gittim, ne zaman ki koparıldım, ayrıldıktan sonraki dönemde gördüğüm tepkiyi, 5 sene içinde Beşiktaş'ta oynarken sevgi olarak görmedim. 5 sene oynarken gördüğüm sevgi, ayrıldığımda yaşadığım nefretle eşdeğer değildi. Yani kör öldü badem gözlü oldu" dedi.
"İNÖNÜ'DE DİZLERİM TİTREDİ"
Bir öğrencinin, Fenerbahçe forması giyerken Beşiktaş ile karşılaştıkları kupa maçında attığı golün ardından sevinmesi ve korner direğine tekme atmasını hatırlatması üzerine Tümer Metin, "15 gün öncesindeki ilk maç İnönü'deydi. Fenerbahçe formasıyla İnönü'de ilk maçımdı. İnsani duygularımız var. Taş, demir falan değiliz. Üstümde Fenerbahçe formasıyla 5 sene hizmet ettiğim, gönülden bağlı olduğum bir stada, bambaşka bir soyunma odasında giyinerek çıktım. Benim için hayatımın en zor günlerinden biriydi. Sahada buz gibi bir adamdım. İşimi yaparken heyecan duygusu hiç vuku bulmadı. Ama o gün dizlerim titredi. Tribünlerin bana yaptığı beste. Herkes bilir. Çok yaratıcıydı" dedi.
'BEŞİKTAŞLI OLDUĞUMU HERKES BİLİR'
Futbol oynadığı bütün kulüpleri sahiplendiğini, ancak kimseye şirin görünmek için çaba harcamadığını anlatan Metin, şöyle devam etti:
"Bir çok futbolcu arkadaşım takım değiştirdi, Fenerbahçe'ye gitti, 'Doğuştan Fenerbahçeliyim' dedi. Ben Aziz Başkana söyledim. O camiadaki herkes benim Beşiktaşlı olduğumu bilir. Ama en büyük Fenerbahçeli'den sahada daha fazla mücadele edeceğimi de bilirlerdi ve bana bu şekilde yaklaştılar, bu şekilde değer gösterdiler. 15 gün önce 1-0 yenildiğimiz İnönü'deki maçta o besteden sonra, ikinci maçta golün ardından yaşadığım insani duygular. Gol sevinci böyle bir şeydir. Karanlık bir tünele girersiniz, ne yaptığınızı bilmezsiniz. Önem derecesi yüksek bir maçtı. Karanlık tünelin içindeydim. Yoksa bir camiaya tepki değildi."
"ARDA REAL MADRID'E, BARCELONA'YA GİDERSE GİDERSE ŞAŞIRMAYIN"
3 sene Zonguldakspor, 4 sene Samsunspor'da oynadıktan sonra 26 yaşında Beşiktaş, 32 yaşında Fenerbahçe ve 34 yaşında da Yunanistan'a gittiğini hatırlatan Tümer Metin, "Birileri 20 yaşımda Zonguldak'ta oynarken alıp Larissa'ya götürseydi, 2 sene sonra Olympiakos'ta oynardım. Şampiyonlar Ligi'nde 4-5 maç iyi oynasam, 2 yıl sonra Avrupa'nın iyi kulüplerine gidebilirdim. Sonra 28'de falan Real Madrid, Barcelona olabilirdi. Şimdi Arda Real Madrid'e, Barcelona'ya giderse şaşırmayın. Ben de Barcelona'da oynamak isterdim" dedi.

Canlı İzle !