Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Eskişehirspor Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Maçı

hangi kanal
Fenerbahçe 2013 yılında 3 kulvarda yoluna devam eden tek takım. Uefa Avrupa Liginde Benfica ile yarı finale kalarak büyük bir başarıya imza atarak Süper Lig'te de yoluna emin adımlar ile devam etmektedir. Ziraat Türkiye Kupasını 2012 yılında yıllar sonra kazanan Fenerbahçe 2013 yılında yine yarı finalde bu kez rakip Eskişehirspor.

Hafta içi oynanan fenerbahçe eskişehirspor lig maçını 1-0 kazanan fenerbahçe ziraat türkiye kupasında 3 gün aranın ardından tekrar Eskişehirspor ile karşılaşıyor. Eskişehirspor Fenerbahçe maçı hangi kanal canlı yayınlayacak sorusuna cevaben Atv TV maçı canlı ve şifresiz olarak saat 21:15 naklen yayınlayacaktır.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçları Atv Tv ile Canlı İzleme Keyfini Yaşayın

Eskişehirspor Fenerbahçe Maçı İzle

Canlı İzle !

Sivasspor Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Maçı

Ziraat Türkiye Kupası yarıfinal ilk tur maçı Sivasspor Trabzonspor arasında oynanacak maç hangi kanalda canlı yayınlanacak sorusuna öncelikle cevap verelim. Maç saat 19:00 da Atv Canlı olarak naklen yayınlayacaktır.

Süper Ligte zor günler geçiren Trabzonspor için Avrupa kapılarının açılacağı maç olarak görülmekte ve ayrıca Trabzonspor bu kupaya fazlası ile önem veriyor sebep moral çünki Trabzonspor tarihinin en kötü dönemini geçiriyor.

Sivasspor Trabzonspor Maçı Atv Canlı İzle

Canlı İzle !

Ziraat Türkiye Kupası Maçları Atv Canlı Yayın

Ziraat Türkiye Kupası 2013 Yarı Final maçları çift maç eleminasyon sistemine göre oynanmaktadır. Birbiri ile eşleşen takımlar hem kendi sahasında hemde deplasmanda olmak üzere iki maç oynamaktadır. Bu maçlar sonucunda averaj sahibi takım Final mücadelesine adını yazdırır.



Ziraat Türkiye Kupası Maçları Atv Canlı İzle

Ziraat Türkiye Kupası 2012-2013 sezonu Yarı Final maçlarının programı şu şekilde:

17 Nisan 2013 Çarşamba

19.00 Sivasspor Trabzonspor Maçı (Sivas 4 Eylül Stadı) (Atv Canlı İzle)

21.15 Eskişehirspor  Fenerbahçe Maçı (Eskişehir Atatürk Stadı) (Atv Canlı İzle)

Canlı İzle !

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçları

yarı final
Avrupa Şampiyonlar ligi, Uefa Avrupa ligi çeyrek final maçları derken Süper Lig'te sona yaklaşılırken şimdide Türkiye Ziraat Kupası heyecanı yarı final ilk tur maçları başlıyor.

17 Nisan 2013 Çarşamba saat 19:00 Sivasspor Trabzonspor maçı ile sahne alacak ilk tur maçları yine aynı gün saat 21:15 te Eskişehirspor Fenerbahçe arasında onanacak maç ile son bulacak. Türkiye Futbol Fedarasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Ziraat Türkiye Kupası yarı final maç programı şöyle.

19.00 Sivasspor-Trabzonspor (Sivas 4 Eylül Stadı)
21.15 Eskişehirspor-Fenerbahçe (Eskişehir Atatürk Stadı)


Sivasspor Trabzonspor maçını hangi kanal canlı yayınlayacak.

Eskişehirspor Fenerbahçe maçını hangi kanal canlı yayınlayacak

Canlı İzle !

Fenerbahçe Benfica Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak

hangi kanalda
Uefa Avrupa Ligi yarı final kura çekimi sonrası Fenerbahçe Portekiz temsilcisi Benfica ile oynayacağı maç hangi tarihte, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak.

Fenerbahçe Benfica maçı 25 Nisan 2013 tarihinde Kadıköy Sükrü Saraçoğlu stadında oynanacak ve maç saati 21:45 olarak belirlendi. Fenerbahçe Benfica Maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusuna hemen cevap verelim.

Fenerbahçe Benfica Maçı Star Tv ekranlarında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacaktır.

Fenerbahçe Benfica Uefa Kupası Yarı Final Maçı Star TV Canlı İzle

Canlı İzle !

Uefa Kupası ve Şampiyonlar Ligi Kuraları Çekiliyor

kura çekimi
Uefa Kupası ve Şampiyonlar Ligi Yarı Final Kura Çekimleri Cuma Günü Çekiliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi yarı final kuraları 12 Nisan'da İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek.
Avrupa'dan Futbol-Kuralar, Cuma günü çekilecek

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’nin (UEFA) internet sitesindeki açıklamaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final kuraları çekimi, 12 Nisan Cuma günü TSİ 13.00’te UEFA’nın genel merkezinin bulunduğu Nyon’da yapılacak.

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve UEFA Turnuvalar Direktörü Giorgio Marchetti’nin ev sahipliğinde düzenlenecek törende, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin kuraları çekilecek.

Törende, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3 kez gol kralı olan Hollandalı Ruud van Nistelrooy ile UEFA Avrupa Ligi finalinin yapılacağı Amsterdam Arena adına Hollanda’dan Patrick Kluivert de hazır bulunacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinden gelen 4 takımın yer alacağı törene, hiçbir takım seri başı olarak katılmayacak. Bu durumda, aynı ülkeden iki futbol kulübünün birbirleriyle eşleşmesi söz konusu olabilecek. Her takım, sahasında ve deplasmanda olmak üzere toplam 2 maç yapacak. İlk maçlar 23-24 Nisan, rövanş maçları ise 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Aynı statü, UEFA Avrupa Ligi için de geçerli olacak. İlk maçlar 25 Nisan’da, rövanş maçları ise 2 Mayıs’ta yapılacak.
UEFA Şampiyonlar Ligi finali 25 Mayıs’ta İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley Stadı’nda, UEFA Avrupa Ligi finali ise 15 Mayıs’ta Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Amsterdam Arena’da oynanacak.

Canlı İzle !

Öyle Bir Gecer Zaman Ki Kanald Canlı İzle

Dizi izleme keyfi Kanald Tv canlı yaşanır. Sevilen dizi Öyle Bir Gecer Zaman ki dizisi yeni bölümü ile yine izleyicilerini Kanald ekranları başına kilitleyeceğine benzer. Yeni bölümde neler mi olacak?

Tuğrul, Cemile’ye istediğini yaptırabilmek için, onu teşvik edici bir paket gönderiyor. Paketi alan Cemile’nin ise, Arif’ten boşanmaktan başka çaresi kalmıyor. Tuğrul, Cemile’ye istediğini yaptırabilmek için, onu teşvik edici bir paket gönderir. Paketi alan Cemile’nin Arif’ten boşanmaktan başka çaresi yoktur. Ancak buna Mete şiddetle karşı çıkar. Cemile’yi direnmesi için ikna etmeye çalışır. Kendi durumu da hiç iyi değildir.

Eski hayatına adapte olamamıştır. Gece kabuslar görüp, çığlık çığlığa uyanmaktadır. Ayça ise, Mete’ye bir türlü yaklaşamaz ve onun artık kendisini sevmediğini düşünmektedir. Hakan, Carolin’i etkilemeyi başarır. Onu, kendisinden gerçekten hoşlandığına ikna eder. Fakat ikilinin bu samimi halini gören Berrin çılgına döner ve Hakan’a ağır hakaretler eder. Bahar ise Süleyman ve Deniz ile iş birliği yaparak Soner’den gizlice evde kalır. Deniz ile koyun koyuna uyuyan Bahar, sabah gözlerini açtığında şoke olacak bir durumla karşı karşıya kalır.

Ekrem Tatlı’nın sağlığı giderek kötüye gitmektedir. Az bir zamanı kalmıştır. Bunu öğrenen Hakan, planına hız verir ve babasına gizli bir not gönderir. Mete kimseye haber vermeden evden çıkar. Onun nereye gittiğini bir türlü öğrenemeyen Cemile ve Osman, Mete’nin peşine düşer.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



Öyle Bir Gecer Zaman Ki Kanald Canlı İzle

Canlı İzle !

Muhteşem Yüzyil 94.Bölüm Star Tv Canli İzle

Muhteşem Yüzyıl 94. Bölümde ipler geriliyor. Şah Sultan’ın tuzağına düşen Hürrem’in öfkesi dinmiyor. Süleyman’ı masum olduğuna ikna etmeye çabalarken, Süleyman’ın verdiği  karar herkesi şaşırtıyor. Şehzade Mustafa ise donanma kurmakta ısrar ediyor. Süleyman bunu öğrenince hayal kırıklığına uğruyor. Hürrem, Şah Sultan’dan intikam almak için Lütfi Paşa’ ya yanaşıyor. Şah Sultan ise Rüstem’e Hürrem’in canına karşılık bir teklifte bulunuyor. Emellerine ulaşmak isteyen Rüstem öyle bir hamle yapıyor ki Hürrem neye uğradığını şaşırıyor! Muhteşem Yüzyıl 17 Nisan Çarşamba Akşamı Star’da..  

Ele geçirdiği evrakın sahte olduğunu gören Hürrem, tuzağa düşürüldüğünü anlar. Olan bitene inanmak istemeyen Süleyman, Hürrem’i Edirne’ye çağırır. Herkes Hürrem’in Süleyman’ı ikna edeceğinden eminken, Süleyman’ın kararı herkesi şoke eder.

Sarayda Hüsrev Paşa ile Hatice’nin düğün hazırlıkları başlar. Hatice ise İbrahim ‘in mezarının peşindedir. Nigar’dan olanları öğrenen Şah Sultan, kardeşinin mezara ulaşmasına mani olmak ister.

Şehzade Mustafa , Akdeniz’deki korsan saldırılarını haber alınca harekete geçer. Mahidevran onu bekleyen tehlikeye karşı uyarır. Ancak Rüstem, Süleyman’a her şeyi anlatır. Oldukça sinirlenen Süleyman, derhal gereğinin yapılmasını emreder.

Hürrem, Lütfi Paşa’yı Şah Sultan‘a karşı kışkırtmak ister. Şah Sultan ise yalnız kalan Rüstem’e yanaşır. Hürrem’in canını almasını ister. Aksi halde kendi canından olacaktır. Köşeye sıkışan Rüstem, öyle bir karar verir ki hem kendi kaderi hem de imparatorluğun kaderi değişecektir. Muhteşem Yüzyıl heyecan dolu yeni bölümüyle  17 Nisan Çarşamba Akşamı Star Tv’de...

Canlı İzle !

Merhamet Dizisi 10.Bölüm Canlı Kanald Tv İzle

10.bölüm
Başrollerini Özgü Namal'ın oynadığı muhteşem dizi Merhamet 10. Bölümü ile izleyicilerine Kanald ekranları başında harika bir zaman geçirtecek. İşte yeni bölüm merhamet fragmanı izleyin.

17 Nisan 2013 Çarşamba saat 20.00 Kanald Ekranlarında Yerinizi Ayırtın.

Merhamet dizisi Kanald ekranlarında Hd kalitesi ile izlemenin keyfini çıkarın.

Merhamet Dizisi 10. Bölüm Canlı İzle

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Canlı İzle !

Kardemir Karabük Galatasaray Maçı Canlı İzle

Karabük Galatasaray Günün Maçı

16 Kasım 2012 akşamı Türk Telekom Arena'da büyük sessizlik vardı. Bunun nedeni, Karabükspor'un aldığı 3-1'lik galibiyetti. Evindeki ilk yenilgisini o akşam tadan Cim Bom, bugün rövanşı kazanıp puan farkını korumanın peşinde.

Galatasaray-Rövanş zamanı!

Bu sezon Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçları, ligde rakipleri için bulunmaz bir nimet oldu. Cim Bom, Devler Ligi’ni düşünürken beklemediği sonuçlar aldı. Bunlardan biri de Karabükspor karşısındaydı. 16 Kasım 2012’de Cim Bom’un ligdeki rakibi Mesut Bakkal’ın ekibiydi. Ancak herkesin aklı, 4 gün sonraki Manchester United maçındaydı. Karabükspor, Cim Bom’un bu durumunu lehine çevirdi, Arena’da 3-1’lik sürpriz bir galibiyet aldı. Böylece Galatasaray, Süper Lig’de evindeki ilk mağlubiyeti tatmış oldu. Cim Bom şimdi bu yenilginin rövanşını almak için Karabük’te sahaya çıkacak. Fatih Terim, Ümit Davala, Hasan Şaş, Sabri, Dany, Amrabat... Cim Bom’da cezalı listesi oldukça kabarık. Ancak bu, Karabük’ten zaferle ayrılmanın önünde bir engel değil. Aslan, bu akşam sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak.

Karabük çok sıkıntılı

Galatasaray’ın ardından bir deplasman galibiyeti de Fenerbahçe karşısında elde eden Karabükspor, Trabzon’u da Avni Aker’de yendi. Beşiktaş önünde ise 2-0’dan 2-2’lik beraberliğe uzandı. Üstelik 10 kişi kalmışken... Herkes, Mesut Bakkal’ın öğrencilerinin Avrupa Ligi mücadelesi vereceğini düşünürken, takım inanılmaz bir düşüş yaşadı. 8 maçta 5 yenilgi, 3 beraberlik alarak düşme hattına geriledi. Kayseri galibiyeti ve Büyükşehir Belediyesi karşısında alınan 1 puanla kendine gelen Karabükspor, yine bir Galatasaray maçıyla çıkış yakalayıp üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor.

Muhtemel ilk 11'ler

Kardemir Karabükspor: Bora, Erdem, Mabiala, Deumi, Seric, Yiğit, Birol, İlhan Parlak, Ahmet İlhan, Lualua, Gökhan (Shelton)

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak, Drogba

Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu

Saat: 19.00 Lig Tv

Canlı İzle !

Karadayı Dizisi 27.Bölüm Atv Canlı İzle

atv izleAtv ekranları Pazartesi saat 20:00 ile herzaman olduğu gibi Karadayı dizisi ile tüm izleyicilerini ekran başına toplamaya devam ediyor. Bu hafta 27.Bölümü yayınlanacak Karadayı dizisinde neler mi oluyor?

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif Karaidam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği Karadayı atv ekranlarında kabadayılık felsefesini izleyici ile buluştururken 70'li yıllarda yaşanan imkansız bir aşk hikayesi ile de izleyiciyi geçmişe geri götürüyor...

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerini paylaştığı dizide Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur ,Civan Canova, Melike İpek Yalova, Erkan Avcı, Şebnem Dilligil, Leyla Lydia Tuğutlu ve daha bir çok usta isim kabadayılığın tarihini yazacak bu serüven için biraraya geldiler.

Atv Tv Canlı İzle

Karadayı 27.Bölüm Fragmanı İzle

Canlı İzle !

Benim İçin Üzülme Dizisi Atv Canlı İzle

24. Bölüm
Benim İçin Üzülme dizisi Atv ekranlarında Salı gecesi yeni bölümleri ile Atv ekranlarında sizleri bekliyor. Benim İçin Üzülme Dizisi 24. Bölüm neler mi oluyor?

Buke'yi kaybetmenin acısına dayanamayan Niyazi alevlerin arasından kurtulabilecek mi? Buke'yi bekleyen acı sürpriz ne? Naz'ın şantajıyla köşeye sıkışan Şahin, bu işin içinden sıyrılabilecek mi?

Sinan'ı Bahar'dan kıskanan Irmak, yalanlarına bir yenisini daha ekleyecektir. Babasının mektubunu bulan Orhan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Orhan, tüm engellere rağmen babasına kavuşabilecek mi?

Benim İçin Üzülme Dizisi Atv Canlı İzle


Canlı İzle !

Lazio Fenerbahçe Çeyrek Final Maçı Golleri

Uefa Avrupa Ligi çeyrek final Lazio Fenerbahçe maçının golleri ve özet görüntülerini izlemek. Fenerbahçeli Çaner Erkin tarafından artılan muhteşem gol ile Yarı Final kapılarının sonuna kadar arladandığı maç Lazio 1 FEnerbahçe 1 olarak sonuçlandı.

Fenerbahçe ilk maçta elde ettiği 2-0 lık skor avantajını korumasını bildi ve İtalyan temsilcisi Lazio takımını Uefa Avrupa Liginde kupada saf dışı ederek adını tarihi bir zafer ile Yarı Finale yazdırdı.

Fenerbahçe Uefa Avrupa Liginde Yarı Finalde


Canlı İzle !

Fenerbahçe Eskişehir Maçı Canlı İzleme Keyfi

canlı izle
Uefa Avrupa Liginde hafta için Lazio ile oynadığı çeyrek final 2 tur maçı ile Yarı Finale yükselen Fenerbahçe takımı kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor ile karşı karşıya geliyor.

Avrupadan yorgun ama bir o kadarda moralli dönen Fenerbahçe Eskişehir maçına taraftar yogun ilgi gösteriyor. Kapalı gişe oynanacak olan Fenerbahçe Eskişehirspor maçı 14 Nisan 2013 Pazar saat 19:00 Lig Tv canlı olarak naklen izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Eskişehirspor Maçı Golleri İzle

Fenerbahçe Eskişehir Maçı Lig Tv Canlı İzle

Canlı İzle !

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Yarı Finalindeki Rakibi Benfica

benfica
Uefa Avrupa Ligi çeyrek finalde Lazio'yu  eleyerek tarihinde ilk kez yarı finale yükselme başarısı gösteren sarı lacivertli temsilcimiz Fenerbahçe'nin yeni rakipleri de belli oldu.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nde TSİ 13.00'de başlayacan kura çekiminde Hollandalı eski futbolcular Ruud Van Nistelrooy ve Patrick Kluivert, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve UEFA Yarışmalar Direktörü Giorgio Marchetti tarafından yapıldı.

Uefa Avrupa Ligi Yarı final ilk karşılaşmaları 25 Nisan 2013, rövanşlar ise 2 Mayıs 2013 tarihlerinde oynanacak. UEFA Avrupa Ligi’nde kupanın sahibini belirleyecek final maçı ise 15 Mayıs 2013 tarihinde Amsterdam Arena’da yapılacak.

İşte Fenerbahçe'nin Yarı Finaldeki Rakibi Benfica



Canlı İzle !

Fenerbahçe'nin Uefa Avrupa Ligi Yarı Finalde Rakibi

Uefa Avrupa Liginde Fenerbahçe İtalyan temsilcisi Lazio takımını kupa dışına iterek yarı finalde rakibini beklemekte. Uefa Avrupa Ligi Yarı Final Kura Çekimi sonrasında Fenerbahçe rakibi kim olacak.

Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi Kura Çekimi Sonucu

İşte Fenerbahçe'nin Uefa Avrupa Ligi Yarı Finaldeki Rakibi

Canlı İzle !

Fenerbahçe Uefa Avrupa Liginde Yarı Finalde

Uefa kupasında 11 Nisan 2013 Perşeme saat 22:05'te deplamanda Lazio ile çeyrek final 2 tur maçına yarı final biletini almak için çıkıyor. Fenerbahçe ilk maçta aldığı 2-0 lık skor avantajı ile maça çıkmanın yanı sıra Sarı-Lacivertli ekip UEFA Avrupa Ligi'nde en çok maç kazanan takım olarak deplasmanda oynayacağı Lazio'ya adeta korku saçıyor.

UEFA Avrupa Ligi arenasında çıktığı 11 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi alan Fenerbahçe, grup aşamasından bu yana turnuvada en çok 3 puan elde eden ekip oldu. Ayrıca, son 8’e kalan takımlar arasında çeyrek finalde gol yemeyen tek takım olan Aykut Kocaman’ın öğrencileri, bu istatistikle de rakiplerinden bir adım öne çıktı.

Fenerbahçe Uefa Avrupa Liginde Yarı Finale Yükselen Taraf Olacakmı 

Lazio Fenerbahçe Maçı Canlı İzle

Canlı İzle !

Uefa Avrupa Ligi Fenerbahçe Yarı Finalde

Lazio Fenerbahçe arasında oynanan çeyrek final 2 tur maçında Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe İtalyan temsilcisi Lazio ile 1-1 kalarak Lazioyu kupanın dışına iterken yarı finale yükselen takım Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi yarı final biletini cebine koyarak kupada emin adımlarla yoluna devam etmekte ve sıradaki gelsin diyerek yarınki Uefa Avrupa Ligi kura çekimi ile Yarı Final rakibi kim çıkarsa çıksın gözünü finale dikmiş durumda.

Lazio Fenerbahçe Maçının Golleri İzle

Canlı İzle !

Galatasaray 3 Real Madrid 2 MaçIn Özeti İzle

maçı özeti
Galatasaray Real Madrid arasında oynan ve galatasaray takımının 3-2 galip geldiği şampiyonlar ligi çeyrek final 2 tur maçı hd kalitesi ile izleme keyfini yaşayın.

Türk Telekom Arenada tamı tamına 5 gol vardı. Galatasaray 3 - Real Madrid 2 olarak sonuçlanan macın golleri ve özet görüntülerini izleme keyfini sizde yaşayın.

Galatasaray 3 Real Madrid 2 Tarihi maçın muhteşem görüntüleri resimleri ve Özet görüntüleri için sizleri sitemize bekliyoruz.

Eboue attığı muhteşem golü izle

Sneijder attığı mükemmel golü izle

Dider drogba attığı mükemmel golü izle


Canlı İzle !

Galatasaray 3 Real Madrid 2 Maçın Golleri

macın golleri
Galatasaray ile Real Madrid arasıdna oynanan şampiyonlar ligi çeyrek final 2. maçını galatasaray tam 3 gol atarak türk telekom arenayı real madrid takımına dar etti.

Galatasaray şampiyonlar ligi elensede Real Madrid takımına tam 3 gol atmayı başardı. Galatasaray 3 Real Madrid 2 maçın sonucu olarak galatasaray yine tarih yazdı. Galatasaray takımın golleri 1 gol eboue den geldi 2 gol sneijder ve 3 gol drogba kaydetti. Real Madrid golleri cristiano ronaldo 2 attı.

Galatasaray 3 Real Madrid 2 Maçın Golleri İzle

Galatasaray 3- Real Madrid 2 Maçın Özeti İzle

Canlı İzle !

Fenerbahçe Lazio Uefa Kupası Maçı Golleri

Fenerbahçe Lazio Uefa Kupası Maçı Golleri

Adını Uefa kupasında 8 takım arasına yazdıran Fenerbahçe tarih yazmaya devam ediyor. 2013 yılında zirve yapan altın çağını yaşayan Fenerbahçe bir italyan devi Lazio takımını Şükrü Saraçoğlu stadında Uefa Kupası Çeyrek Final ilk maçında 2-0 gibi net bir skorlar devirmesini bildi.

Uefa Kupası Çeyrek Final 2 Maç için büyük avantaj sağlayan Fenerbahçe 11 Nisan 2013 Perşembe Romada Oynanacak maçı bekliyor.

Lazio Fenerbahçe maçı Romada seyircisiz oynanacak olması Fenerbahçe için büyük bir avantaj diyebiliriz.

Fenerbahçe Lazio Maçı Golleri ve Özet Görüntüleri İzle.




Canlı İzle !

Süper Lig 28 Hafta Canlı Maç İzleme Programi

Süper Lig 28. Hafta Canlı Maç İzleme Programi

28 hafta süper lig maçlarıHafta içi tüm gözler Şampiyonlar Ligi ve Uefa Kupasında oynanan maçlarının ardından tekrar Süper Lig maçlarına çevrildi. Şampiyonluk ve düşme hattında kıyasıya mücadeleri ile sahne alacak 28. Hafta Süper Lig Maç İzleme programı söyle.

Haftanın açılış maçı Antalyaspor Kasımpaşa maçı ile 5 Nisan 2013 Cumartesi saat 20:00 da başlayacak ve 8 Nisan 2013 Pazartesi saat 20.00 Bursaspor Beşiktaş maçı ile son bulacaktır.

Süper Lig maçları her hafta olduğu gibi maç saati ile birlikte ligtv kanalında canlı olarak yayınlanacaktır.

Lig Tv Maç ileme keyfi hd kalitesi ile sizlerde internet ortamında bilgisayarınız ile Ligtv izleybilirsiniz Nasıl mı?

İnternette Lig Tv Maçları Nasıl İzlenir Burada.


5 Nisan 2013 Cuma 20:00 MP Antalyaspor - Kasımpaşa

6 Nisan 2013 Cumartesi 13:30 İstanbul BŞB - K.Karabükspor
6 Nisan 2013 Cumartesi 16:00 Kayserispor - S.B. Elazığspor
6 Nisan 2013 Cumartesi 19:00 Galatasaray - Mersin İY


7 Nisan 2013 Pazar 13:30 Gençlerbirliği - Gaziantepspor
7 Nisan 2013 Pazar 16:00 Akhisar Belediye - Trabzonspor
7 Nisan 2013 Pazar 19:00 Orduspor - Fenerbahçe
7 Nisan 2013 Pazar 19:00 Eskişehirspor - Sivasspor

8 Nisan 2013 Pazartesi 20:00 Bursaspor - Beşiktaş

Canlı İzle !

Antalyaspor Kasimpaşa Maçı Canlı İzleme Keyfi

Antalyaspor Kasimpaşa Maçı Canlı İzleme Keyfi

macı canlı
Süper Lig haftanın açılış maçı Antalyaspor Kasımpaşa maçı ile saat 20:00 da start alıyor. Geçen hafta deplasmanda Trabzonspor malubiyeti ile haftayı kapatan antalya spor kendi saha ve seyircisi önünde gecen haftanın 3 puanlı takımı Kasımpaşa maçına 3 puan parolası ile cıkacak.

Antalyaspor Kasımpaşa Maçı Canlı Lig Tv kanalında maç saati naklen yayınlanacaktır. Canlı maç izlemenin keyfi her haftasonu olduğu gibi Türkiye'nin spor kanalı LigTv ile hd kalitesinde kesintisiz maç izleyebileceksiniz.

Süper Lig Maçları Canlı Olarak Lig Tv Kanalında Hd İzleme Keyfini Sizlerde Yaşayın.

Canlı İzle !

İstanbul BŞB K Karabükspor Maçı Canlı İzle

İstanbul BŞB K Karabükspor Maçı Canlı İzle

28. Haftanın en önemli maçlarından birine sahne olacak bir maç diyebiliriz. Süper Lig düşme hattından hızlı bir şekilde uzaklaşmak isteyen 2 takım İstanbul Belediye ve Karabükspor maçı geldi çattı.

Geçen haftayı Galatasaray mağlubiyeti ile kapatan İstanbul Büyükşehir Belediye kendi sahasında gecen haftanın flash takım Karabüksporu misafir edecek. Karabük çıkışa devam edebilecekmı yoksa İstanbul BŞB kötü gidişe dur diyebilecekmi.

İstanbul BŞB  K.Karabükspor Maçı Canlı ve Hd Kalitesi ile LigTv izleme keyfini Kaçırmayın.

Maç hangi kanalda saat kaçta diyenler için maç ligtv canlı ve 13:30 da başlayacaktır.

Canlı İzle !

Kayserispor Elazığspor Maçı Canlı İzle

Kayserispor Elazığspor Maçı Canlı İzle

28. Haftanın maçları arasında geçen hafta deplasmanda Karabükspor takımına kaybeden Kayserispor bu hafta kendi sahasında Elazığspor takımını konuk edecek. Geçen hafta kendi sahasında Gençlerbirliği ile berabere kalan Elazığspor mutlak 3 puan almak isteyecektir.

Kayserispor geçen haftanın telafisini bu hafta 3 puana ulaşmak için kendi seyircisinin deseteğini ardına alarak muhteşem bir maç çıkaracağının sinyallerini hafta içi yapmış olduğu idmanlarından fazlası ile maça hazır olduğunu göstermiştir.

Kayserispor Elazığspor maçı saat 16:00 ligt canlı olarak izleyebilirsiniz.
Maç saat kaçta başlayacak maçı hangi kanal veriyor sorusuna da net bir cevap vermiş olduk.

Kayserispor Elazıgspor Maçı Canlı İzle

Canlı İzle !

Galatasaray Mersin İdman Yurdu Maçı Canlı İzle

Galatasaray Mersin İdman Yurdu Maçı Canlı İzle

maçı izle
28. Hafta Galatasaray geçen hafta aldığı süper kayserispor galibiyeti ardından Şampiyonlar Ligi Real Madrid ile hafta içi yapmış olduğu maçın ardından Süper Lige dönüş yapıyor. Mersin İdman Yurdu gecen hafta kendi sahasında Beşiktaş malubiyeti ile yavaş yavaş ateş hattına kendini atmış bulunmakta.

Galatasaray kendi sahasında konuk edeceği Mersin İdman Yurdu maçı ile moralleri düzeltmek rakip takım ise moralsiz galatasaraydan puan kazanarak düşme hattından biraz olsun uzaklaşmak için çıkacağı maçı kıran kırana geçeği şimdiden belli.

Galatasaray Mersin İdman Yurdu Maçı 6 Nisan 2013 Cumartesi saat 19:00'da Lig Tv Canlı ve Hd kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Galatasaray Mersin İdman Yurdu Maçı İzle


Canlı İzle !

Gençlerbirliği Gaziantep Spor Maçı Canli İzle

Gençlerbirliği Gaziantep Spor Maçı Canli İzle

Süper Lig 28. Hafta gündüz maçlarından Gençlerbirliği Gaziantepspor maçı 7 Nisan 2013 Pazar saat 16:00'da ligtv canlı olarak izleyebilrisiniz. Geçen hafta deplasmanda Elazığspor beraberliğinin ardından kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Gaziantepspor maça geçen hafta Eskişehirspor ile oynadığı maçtan almış olduğu 3 puan morali ile gayet güzel bir maç olacak.

Gençlerbirliği Gaziantepspor maçı her iki takım için önemli çünki takımlar uefa kupasına kalmak için kalan maçlarından mutlak 3 pauan almak zorundalar. Hal böyle olunca süperlig sonlara gelinirken iyice yanmaya başlayacak.

Gençlerbirliği - Gaziantepspor Maçı LigTv Canlı İzle

Canlı İzle !

Trabzonspor Akhisar Belediye Maçı Canlı İzle

Trabzonspor Akhisar Belediye Maçı Canlı İzle

Trabzonspor Akhisar Belediye Maçı
Süper Lig 28 Hafta gündüz maçlarından diğeri Akhisar Belediye Trabzonspor maçı 7 Nisan 2013 Pazar saat 16:00 canlı ligtv olarak naklen izleyebilirsiniz. Trabzonspor için 2013 yılı kabuslarla geciyor geçen hafta almış olduğu Antalyaspor maçı ile rahat bir nefes alan trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde gecen hafta Fenerbahçe'ye 3 puan kaptıran Akhisar Belediye takımını konuk ediyor.

Süper Lig Sıcak bölgeden uzaklaşmak isteyen Trabzonspor bu maçı mutlak almak zorunda. Ligin sonlarına demir atan Akhisar Belediye maçı Trabzonspor için yeni bir başlangıç ve seri galibiyetler almak için güzel bir maç olacak.

Trabzonspor Akhisar Belediye Maçı Canlı İzle



Canlı İzle !

Orduspor Fenerbahçe Maçı Canlı İzle

Orduspor Fenerbahçe Maçı Canlı İzle

orduspor fenerbahçe maçı
Hafta içi Uefa kupasında Lazio ile çeyrek final maçına çıkan Fenerbahçe almış olduğu 2-0 galibiyetin ardından 28. Hafta süper lig maçı için tekrar lige dönüş yaptı. Şampiyonluk yolunda önemli deplasman maçlarından bir tanesi olan Orduspor maçı 7 Nisan 2013 Pazar saat 19:00'da deplasmanda oynanacak.

Muhteşem zaferin ardından Orduspor Fenerbahçe maçının anlamı bir o kadar daha çok artmış durumda. Geçen hafta Sivasspora deplasmanda 3 puan kaptıran orduspor gözünü yorgun Fenerbahçe takımına çevirdi. Fenerbahçe her ne kadar yorgun olsada deplasmanda yapacağı Lazio maçına moralli gitmek için mutlak galip gelerek Romaya Uefa kupasında yarı final biletini almak için son maça çıkacak.

Orduspor Fenerbahçe arasında oynanacak musabaka maç saati Lig Tv canlı olarak hed kalitesinde seyredebilrisiniz.

Orduspor Fenerbahçe Maçı Canlı İzle

Canlı İzle !

Eskişehirspor Sivasspor Maçı Canlı İzle

Eskişehirspor Sivasspor Maçı Canlı İzle

Süper Lig 28. Hafta Eskişehirspor Sivasspor ile oynanacak maç 7 Nisan 2013 Pazar saat 19:00 itibari ile ligtv canlı hd olarak izleme keyfi bir başka oluyor. Geçen hafta deplasmanda Gaziantepspor takımına kaybeden Eskişehirspor için Sivasspor maçının önemi tabiki sivas takımına göre daha fazla. Çünki geçen hafta Sivasspor kendi sahaında Orduspor takımından 3 puan alarak deplasman maçı öncesi moral depolamıştı.

Mutlak 3 puan parolası ile maça çıkacak Eskişehirspor taraftarının desteği ile bu maçı almak isteyecek. Sizde Eskişehirspor Sivasspor maçı canlı olarak izlemek istiyorsanız mutlak ligtv kanalını izlemelisiniz. Maç sadece ligtv kanalında hd yayını olarak maç saati naklen yayınlanacaktır.

Eskişehir Sivas Maçı Lig Tv Canlı İzle.

Canlı İzle !

Bursaspor Beşiktaş Maçı Canli İzle

Bursaspor Beşiktaş Maçı Canli İzle

Süper Lig 28 Hafta kapanış maçı Bursaspor Beşiktaş maçı ile 8 Nisan 2013 Pazar 20:00'da ligtv naklen izleyebilirsiniz. Geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa takımına kaybeden Bursaspor konuk edeceği Beşiktaş takımı ile yapacağı maçtan mutlak 3 pauan almak için çıkacak.  

Beşiktaş çephesinde şampiyonluk yarışından kopmamak için tek hedef 3 puan olduğu bu maç ya devam yada bitti niteliği taşımaktadır.

Geçen hafta deplasmanda Mersin İdman Yurdu maçı ile moral bulan Beşiktaş bu haftada çıkışını sürdürmek için sahaya çıkacak. Bursaspor Beşiktaş maçı canlı hd kalitesi ile maç saati LigTv naklen yayınlayacaktır.

Bursaspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle

Canlı İzle !

D-Smart Şampiyonlar Ligi Full Hd İzle

galatasaray real madrid d-smartD-Smart Şampiyonlar Ligi Full Hd İzle

Türkiye'nin önde gelen en büyük Dijital Platformu olarak Galatasaray Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçını canlı ve naklen yayınlayacak olan tek tv kanalı D-Smart 2007 yılından bu yana ülkemizde faaliyet göstern bir tv kanalıdır. Spor ve Eğlence dünyası hd kalitesi ile yüksek çözünürlükte tv izleme keyfini tabiki d-smart tv ile yaşanır.

Pazardaki yeni dinamikler doğrultusunda hizmet paketlerini sürekli geliştiren D-Smart, platforma özel tematik kanallar ile HD yayın yapan 30 kanalı, tüm ulusal kanallar ve Türksat'da yayın yapan yerli ve yabancı yüzlerce uydu kanalı ile dijital içerik hizmetlerini her gün 1 milyon 700 bini aşkın D-Smart kullanıcısına sunmaktadır.

İnternet ve dijital yayıncılık teknolojilerinin kesişim noktasında yaptığı yatırımlarla büyüyen D-Smart, 2010 yılında internet opertörü olan smile şirketi ile pazardaki yeni dinamikleri takip ederek müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda bir araya gelmiştir. D-Smart, bu yeni birliktelik ile tüketicilere internet ve televizyon hizmetlerini tek bir elden sunabilecek bir eğlence platformu yaratarak, tüketicilere avantajlı fiyatlar yanında hizmet kolaylığı sunmaktadır.

D-Smart'ın HD kanal serisinde yer alan Smart SinePlus HD, Smart SineGold HD, SinemaTV HD, SinemaTV HD 2, SinemaTV Aile HD, SinemaTV 1001 HD, FX HD, FOX Crime HD, Dizi Smart HD, Smart HD / 3D, Hde, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, Smart Spor HD, NBA TV HD, EuroSport HD, Euro Futbol HD, Fox Sport HD, Kanal D HD, Star HD, ATV HD, A Haber HD, Kitchen24 HD TRT HD, BBC HD, Travel Channel HD, Semerkand TV HD ve Penthouse HD kanallarına her yıl düzenli olarak yenileri eklenmektedir. Ayrıca, 2011 yılında D-Smart HD ve D-Smart HD Plus ürünlerimiz üzerinden, ilk kez ayrı bir kanal ile 3D yayına Şampiyonlar Ligi maç yayınlarıyla başlanmıştır.

2013 itibari ile kullanıcıların hizmetine sunulan D-Smart Blu ile D-Smart kullanıcıları seyretmek istedikleri herşeye artık daha kolay ulaşıyor, yayın akışına bağlı kalmadan istedikleri içerikleri, istedikleri zaman seyredebiliyorlar. D-Smart Blu, internet bağlantısı ile ister bilgisayardan/laptoptan, ister ipad, iphone ve diğer cihazlardan, canlı yayın yapan kanallara, film, dizi, spor, belgesel gibi güncel içeriklere ulaşılmasını sağlıyor.


Şampiyonlar Ligi 2013 Çeyrek Final Galatasaray Real Madrid Maçı D-Smart Tv ile İzleme Keyfini Sende Yaşa

Canlı İzle !

Fenerbahçe UEFA Çeyrek Final Geçerse Rakibi

Uefa Kupası Fenerbahçe Çeyrek Final Rakibi

Fenerbahçe UEFA Çeyrek Final Geçerse Rakibi Kim Olacak?

fenerbahçe avrupa ligi rakipleri, uefa fenerbahçe rakipleri, fenerin uefa rakipleri, fenerbahce ceyrek final rakibi,fenerbahçenin ceyrek finaldeki rakibi,fb çeyrek final rakibi,fenerbahçenin çeyrek finaldeki rakibi uefa,fenerbahçenin çeyrek finalde rakibi kim olucak,fenerbahcenın ceyrek fınal rakıbı,fenerbahcenin avrupada ceyrek final rakipleri,fenerbahce yarı fınal macı uefa,fenerbahçe viktoria plzeni elerse çeyrek final rakibi kim olacak?,fenerbahçe viktoria plzeni elerse rakibi kim olacak

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi play off maçlarında Plzen takımını yenerek çeyrek finale yükseldi

Peki Fenerbahçe Çeyrek finalde kiminle eşleşti...

İşte Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Rakibi:


Peki Fenerbahçe'nin çeyrek final rakibi kim olacak...

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Rakipleri Kim?Fenerbahçe UEFA Avrupa Liginde çeyrewk finalde Lazio ile eşleşti...

Fenerbahçe Lazio Maçı...

Diğer Eşleşmeler...

Chelsea - Rubin Kazan

Tottenham - Basel

Fenerbahçe -Lazio

Benfica - Newcastle United






Canlı İzle !

Galatasaray Real Madrid Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final

Galatasaray Real Madrid Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final

Galatasaray Real Madrid Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Maçı Ne Zaman?

galatasaray real madrid maçı ne zaman,galatasaray real madrid maçı biletleri, galatasaray real madrid maçı 3 nisan 2013, galatasaray real madrid maçı 10 nisan 2013, galatasaray real madrid 03.04.2013, galatasaray real madrid maçı 10.04.2013, galatasaray real madrid şampiyonlar ligi maçı ne zaman, galatasaray real madrid maçı hangi kanalda, galatasaray real madrid ile mi eşleşti, galatasaray real madrid ile eşleşti, şampiyonlar ligi galatasaray real madrid maçı


Şampiyonlar ligi temsilcimiz Galatasaray çeyrek finalde Real Madrid ile eşleşti...

Peki Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman?

Real Madrid Galatasaray maçı saat kaçta?

Galatasraay çeyrek finalde Real Madrid ile ilk maçını,
3 Nisan 2013 tarihlerinde.

Rövanş maçı ise;

10 Nisan 2013 tarihinde oynayacaktır.

  3 Nisan 2013 Real Madrid Galatasaray Maçı İzle:

10 Nisan 2013 Galatasaray Real Madrid Maçı İzle:


İşte Diğer Eşleşmeler...

Çeyrek Finale Çıkan Takımlar:


Malaga - Borussia Dortmund
Real Madrid - Galatasaray
Paris Saint Germain - Barcelona
Bayern Münih - Juventus






Canlı İzle !

Fenerbahçe Lazio Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda

Uefa Kupası Lazio Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda

Fenerbahçe Lazio

Fenerbahçe Lazio Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

fenerbahçe lazio maçı ne zaman, fenerbahçe lazio avrupa ligi, fenerbahçe lazio uefa maçı ne zaman, fenerbahçe lazio çeyrek final maçı ne zaman, fenerbahçe lazio maçı biletleri, fenerbahçe lazio maçı hangi kanalda, fb lazio ile eşleşti, fenerbahçe lazio ile mi eşleşti, fenerbahçe lazio ile eşleşti uefa,


UEFA Avrupa ligi çeyrek final kuraları çekildi. Çeyrek finalde Fenerbahçe Lazio ile eşleşti.

Fenerbahçe Lazio Maçı Ne zaman?

İlk maç 4 Nisan'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, rövanş maçı ise 11 Nisan'da Olimpico Roma Stadı'nda oynanacak.

  4 Nisan 2013 Fenerbahçe Lazio Maçı İzle:
11 Nisan 2013 Lazio Fenerbahçe Maçı İzle:







Canlı İzle !

Real Madrid Galatasaray Maçını Kim Kazanır

Real Madrid Galatasaray Maçını Kim Kazanır


Şampiyonlar Ligi Real Madrid Galatasaray Maçını Kim Kazanır?

real madrid galatasaray maçını kim kazanır, galatasaray real madrid maçını kim kazanır, real madrid gs maçını kim kazanır, real madrid galatasaray maçını kim alır, real madrid galatasaray maçı kaç kaç biter


Şampiyonlar Liginde emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'ın çeyrek final rakibi Real Madrid oldu. Sarı Kırmızılı klüp aslında Malaga takımıyla eşleşmeyi istiyordu. Real Madrid takımı çok güçlü bir takım. Bakalım bu maçın galibi kim olacak? Ronaldolu, Mesutlu, di Maria lı Real Madrid mi , yoksa Hamitli, Buraklı, Sneijderli, Drogba lı Galatasaray mı?

Sizce Real Madrid - Galatasaray maçını kim kazanır kaç kaç biter?



Canlı İzle !

Real Madrid Galatasaray Maçı Canlı İzle 3 Nisan 2013

Real Madrid Galatasaray Maçı Canlı 

Çeyrek Final Real Madrid Galatasaray Maçı Canlı İzle

Real Madrid Galatasaray Maçı Canlı İzle 3 Nisan 2013

real madrid galatasaray maçı canlı izle 3.4.2013, 3 nisan real madrid galatasaray maçı izle, real madrid galatasaray maçı hangi kanalda, 3 nisan gs real madrid maçı biletleri, real madrid galatasaray maçı izle 3 nisan, real madrid galatasaray maçı canlı yayın izle 3 nisan, real madrid-gs maçı izle  nisan, cimbom real madrid maçı canlı izle, cimbom real madrid maçı ne zaman,cimbom real madrid maçı 3 nisan 2013, galatasaray real madrid maçı izle, 3 nisan galatasaray real madrid maçı canlı izle, galatasaray real madrid şampiyonlar ligi maçı hangi kanalda




REAL MADRİD - GALATASARAY

Şampiyonlar ligi çeyrek final maçlarında Galatasaray Real Madrid ile eşleşti. Real Madrid Galatasaray ilk maçı İspanyada oynanacak. Real MAdrid Galatasaray maçı 3 nisan 2013 tarihinde oynanacak. İkinci maç 10 nisan 2013 tarihinde Türk Telekomda oynanacak. Real Madrid Galatasaray maçı Star

TV den canlı olarak yayınlacak. Sitemizde canlı olarak izleyebilirsiniz...
3 Nisan 2013 Real Madrid Galatasaray Maçı Canlı İzle:
Real Madrid Galatasaray Maçı İzle STAR TV CANLI İZLE





Canlı İzle !

Fenerbahçe Lazio Maçı Biletleri 4 Nisan 2013

Fenerbahçe Lazio Maçı Bilet

Uefa Kupası Çeyrek Final Fenerbahçe Lazio Maçı Biletleri 4 Nisan 2013

Fenerbahçe Lazio Maçı Nisan 2013

uefa fenerbahçe lazio maçı biletleri, 4 nisan fenerbahçe lazio maçı biletleri, fenerbahçe lazio maçı bilet fiyarları, fenerbahçe lazio biletleri ne zaman satışta, fenerbahçe lazio biletleri biletix, fenerbahçe lazio  bilet satış, fenerbahçe lazio bilet fiyatları, fenerbahçe lazio maçı ne zaman, fener lazio maçı bilet fiyatları, fb lazio maçı bileti, 4 nisan fb lazio maçı bilet satışı, 4 nisan fb lazio maçı canlı izle
 

Fenerbahçe Lazio Maçı CANLI İZLE >>>


UEFA Avrupa Ligi çeyrek final kuraları çekildi. UEFa Avrupa liginde Fenerbahçe Lazio ile eşleşti. Fenerbahçe Lazio maçı 4 nisan 2013 perşembe günü oynanacak. Kadıköyde oyananacak maçın biletleri satışa çıkar çıkma aşağıda bilet fiyatlarını bulabilirsiniz...

Fenerbahçe Lazio Maçı Bilet Fiyatları:

Henüz bilet satışa çıkmamıştır. Biletler satışa çıkar çıkmaz buradan takip edebilrisiniz...

4 Nisan 2013 Fenerbahçe Lazio Maçı CANLI İZLE >>>







Canlı İzle !

Real Madrid Galatasaray Maçı Ne Zaman

Real Madrid Galatasaray Maçı Ne Zaman

Çeyrek Final Şampiyonlar Ligi Real Madrid Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Real Madrid Galatasaray Maçı

real madrid galatasaray maçı ne zaman, real madrid galatasaray şampiyonlar ligi maçı ne zaman, uefa şampiyonlar ligi maçları ne zaman oynanacak, real madrid galatasaray maçı ne zaman oynanacak, galatasaray real madrid maçı ne zaman, gs real madrid maçı ne zaman, rela madrid gs maçı ne zaman



Uefa Şampiyonlar liginde temsilcimiz olan Galatasaray'ın rakibi belli oldu. Galatasaray Real Madrid takımı ile eşleşti .Şampiyonlar liginin çeyrek final için ilk maçları 2-10 nisan arasında oynanacak.

Real Madrid Galatasaray Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Oynanacak?

İlk maç   3 Nisan 2013 Çarşamba 21.45
Rövanş 10 Nisan 2013 Çarşamba 21.45

Şampiyonlar Ligi Takım Eşleşmeleri

Malaga - Borussia Dortmund
Real Madrid - Galatasaray
Paris Saint Germain - Barcelona
Bayern Münih - Juventus





Canlı İzle !

Burak Yılmaz Hangi Takıma Transfer Olacak



Burak Yılmaz Hangi Takıma Transfer Olacak?

burak yılmaz transfer, burak yılmaz hangi takımla anlaştı, burak yılmaz transferi, burak yılmaz real madride mi gidiyor, burak yılmaz gidiyor mu, burak yılmaz gitti mi, burak yılmaz gs den gidiyor mu, burak yılmaz ne zaman trasnfer olacak, burak yılmaz hangi takım aldı, burak yılmaz yeni takımı, burak yılmaz avrupa trasnferi


Galatasaray'ın başarılı yıldız futbolcusu Burak Yılmaz Trasnfer mi oluyor?
Burak Yılmaz Hangi Takımla Anlaştı?

Şampiyonlar ligi ve süper toto süper lig de gol krallığına koşan Burak Yılmaz'ın bir çok avurpa takımı peşinde...

Burak Yılmaz, Avrupa'ya transferi için ilk adımı attı...

İspanyol El Confidencial gazetesi, Şampiyonlar Ligi'nde attığı 8 golle Avrupa devlerinin iştahını kabartan Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ın yurt dışı satış hakları konusunda menajer Jorge Mendes ile anlaştığını iddia etti.

Peki Hangi takıma gidecek?

Burak Yılmazı isteyen takımlar,

Real Madrid,
Atletico Madrid,
Deportivo
Zaragoza

Sizce hangi takıma gider?
YORUM YAP!..







Canlı İzle !

Eskişehirspor Fenerbahçe Maçı Canlı İzle Ziraat Türkiye

Maçı Canlı İzle

Ziraat Türkiye Kupası Eskişehirspor Fenerbahçe Maçı Canlı İzleme Keyfi

10 Nisan 2013 Eskişehirspor-Fenerbahçe Maçı Canlı İzle Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final

10 nisan fenerbahçe eskişehirspor maçı izle, fenerbahçe eskişehirspor maçı ne zaman, ziraat türkiye kupası yarı final maçları 2013, siraat türkiye kupası fenerbahçe eskişehirspor maçı ne zaman, eskişehirspor fenerbahçe maçı izle 10.04.2013, eskişehirspor fenerbahçe ziraat türkiye kupası yarı final maçı izle, eses fb maçı ne zaman, 10 nisan fb eskişehir maçı izle, 10 nisan fener eskişehirspor maçı izle, 10 04 2013 eskişehirspor fb maçı izle




ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE


Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe Eskişehirpsor ile karşılaşıyor... Eskişehirspor Fenerbahçe maçı 10 nisan 2013 çarşamba günü saat 20.15 te başlayacak.  Eskişehirspor Fenerbahçe maçı ATV den canlı olarak yayınlanacak. Bu maçın rövanşı ise 24 nisan 2013 da oynanacak. Diğer yarı finale çıkanlar ise Sivasspor ile Trabzonspor...

Eskişehirspor Fenerbahçe Maçı Canlı İzle 10 04 2013:
10 Nisan Eskişehirspor Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın İzle ATV:







Canlı İzle !

Galatasarayın Çeyrek Final Rakibi Real Madrid


Galatasarayın Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rakibi Real Madrid Maçı

Çeyrek Final Rakibi Real Madrid?

galatasaray schalke yi elerse,galatasaray schalke yi geçerse,galatasaray schalke den sonra kiminle eşleşecek,galatasaray schalke yi elerse kimle eşleşecek,galatasaray schalkeyi elerse,galatasaray schalke galibi kimle eşleşecek,GS turu gecerse kimle oynicak,galatasaray schalkeyi elerse kimle eslesecek,galatasaray schalke den sonra kimle eşleşecek,galatasarayın çeyrek finalde muhtemel rakipleri



GALATASARAY REAL MADRİD'İ YENERSE YARI FİNAL RAKİBİ KİM OLACAK?
GALATASARAY-REAL MADRİD GALİBİ KİMİNLE EŞLEŞECEK?
TIKLA>>>
Galatasaray Schalke 04 ile 12 Mart 2013 tarihinde karşılaştı.

Şampiyonlar ligi tek temsilcimiz Galatasaray gruplardan çıktıktan sonra eleme maçlarında Schalke 04 ile eşleşmişti.

Galatasaray-Schalke 04 Maçı 12 Mart 2013 Çarşamba akşamı saat 21.45 te oynanan maçı Galatasaray 3-2 kazandı ve çeyrek finale yükseldi...

3 Nisan Real Madrid-Galatasaray Maçı CANLI İZLE>>>

Galatasaray-Real Madrid Maçı Biletleri TIKLA >>


FENERBAHÇE UEFA ÇEYREK FİNAL RAKİBİ TIKLA >>>

Galatasaray Schalke yi eleyerek çeyrek finale yükseldi..


Peki,
Galatasaray çeyrek finalde kiminle karşılaşacak?
Galatasaray çeyrek finalde rakibi kim?

Galatasarayıun rakibi Real Madrid...

Galatasaray çeyrek finalde Real Madrid ile karşılaşacak.

Galatasaray Real Madrid Maçı Ne Zaman?

Şampiyonlar liginde çeyrek finale yükselen Galatasaray Real MAdrid ile ilk maçını 3 Nisan 2013 te yapacak. Rövanş maçı ise 10 Nisan 2013 tarihinde oynanacak.

3 Nisan 2013 Real Madrid Galatasaray Maçı...

10 Nisan 2013 Galatasaray Real Madrid Maçı...

İşte Diğer Eşleşmeler...

Çeyrek Finale Çıkan Takımlar:

Malaga - Borussia Dortmund
Real Madrid - Galatasaray
Paris Saint Germain - Barcelona
Bayern Münih - Juventus






Canlı İzle !