Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Trabzonspor

Yetenek Sizsiniz Gangnam Style

Star tv yayınlanmakta olan süper yarışma Yetenek Sizsiniz yine yaptı yapacağını. Hacun ılıcalı yetenek sizsiniz yarı finaline muhteşem ses Güney Koreli Şarkıcı PSY 'Park Jae-Sang' Gangnam Style şarkısı ile ortalığı yıkmaya gelir.


yetenek sizsinzi gangnam style

Geçen yaz klibi internette izlenmeye başlanan ve o tarihten bu tarafa adeta dünyayı kasıp kavuran Güney Koreli şarkıcı PSY (Park Jae-Sang), dansçılarıyla birlikte “Yetenek Sizsiniz Türkiye”ye  konuk oldu.

Gangnam Style” şarkısı ile Yetenek Sizsiniz Türkiye izleyicilerini coşturan PSY, Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın ile birlikte jüri koltuğuna oturdu.

PSY’yi stüdyoda sürprizler de bekliyordu. Seyirciler PSY tişört ve gözlükleriyle ünlü şarkıcıya eşlik etti.

Yayın Günü:   24 Şubat Pazar
Yayın Saati:   20.00

Yetenek Sizsiniz Gangnam Style Canlı Star Tv İzle

Canlı İzle !

Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı İzle

Fenerbahçe kendi evinde 23 hafta spor toto süper lig maçına Kasımpaşa maçı ile Şükrü Saraçoğlunda taraftarı önünde çıkıyor. Geçen hafta zorlu trabzonspor deplasmanında almış olduğu altındeğerinde 3 puan ve akabinde Uefa Kupası maçı ile bir üst tura cıkması ile avrupanın en iyi 16 takımı arasına adını yazdırmasının morali ile taraftarı ile buluşuyor.

Zorlu geçen 2 maçın ardından Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ile güzel bir oyun ve beraberinde 3 puanla taçlandırmak için Pazar saat 19:00 ligtv canlı hd kalitesi ile maçı naklen izleyebilirisiniz.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçına eksik ve cezalı oyuncu yok ve tam kadro maç saatini bekleyen her iki takım güzel futbol fair play ruhu ile futbol severlere güzel bir maç izleme keyfini yaşamanız için sende hemen şimdi lig tv canlı olarak maç izleme keyfini hd kalitesiile yaşayabilirsiniz.

Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı Golleri İzle

Fenerbahçe Kasımpaşa Maç Özeti İzle

Canlı İzle !

Number One Tv Canlı İzle

Number One Tv Canlı izle

Number One Tv, Türkiye'de yayın yapmakta olan müzik tv kanalıdır. Number one tv ağustos 1994 yılında kurulmuştur.

Number One Tv, 1 Numara Medya Grubu'na ait olan bir tv kanalıdır.Sloganı 'Türkiye'nin 1 Numaralı Müzik Kanalı'dır.

Canlı İzle !

Mersin İ.Y Trabzon Maçı

Öncelikle Trabzonspor için devammı tamammı niteliği taşımakta olan Mersin İdman Yurdu maçını bu gece saat 19:00 ligtv canlı olarak izleyebilirisiniz.

Önce Sivas'a 2-0 mağlup olan, ardından da sezonun en değerli maçı olarak kabul edilen Fenerbahçe sınavında 3-0 yenilen Trabzonspor'da gözler yeni bir başlangıç gözüyle bakılan Mersin mücadelesine çevrildi.

Camianın içinde bulunduğu çalkantıdan sıyrılması ve soluk alması bu 90 dakikanın sonucuna bağlı. Sadece bu da değil. Bordo-Mavililer öyle puan kayıpları yaşadı ki bir anda kendisini tehlike hattının yakınında buldu. Bu potayla arasında 6 puan fark olan Trabzonspor’un o stresten de çıkması, Mersin deplasmanıyla çok ilişkili.

Muhtemel 11'ler

Mersin İdman Yurdu
: Bicik Murat Ceylan Serkan Yanık Stepanov Souza Culio Burhan Eşer Mitrovic Hakan Bayraktar Nduka Mehmet Yıldız

Trabzonspor: Onur Serkan Mustafa Celustka Cech Zokora Sapara Alanzinho Colman Olcan Halil

STAT: Tevfik Sırrı Gür

SAAT:19.00

HAKEM:Tolga Özkalfa

Mersin İdman Yurdu Trabzonspor Maçı Golleri İzle

Mersin İdman Yurdu Trabzonspor Maçı Özeti İzle

Canlı İzle !

Sivasspor Beşiktaş Maçı

Spor Toto Süper Lig maçlarına 2013 yılında kabus gibi bir giriş yapan Beşiktaş, bugün zorlu bir karşılaşmaya çıkıyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ve 5 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, bugün zorlu Sivasspor deplasmanında galibiyet arıyor. Zirveden kopmamak adına sahaya çıkacak olan Samet Aybaba ve öğrencilerinin zorlu sınavı, saat 19.00’da başlıyor. Sivas 4 Eylül Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadeleyi hakem Çağatay Şahan yönetiyor. Müsabakayı Lig TV naklen ekranlara taşıyor. Siyah-Beyazlılar’da, Sivasspor mücadelesi öncesinde teknik direktör Samet Aybaba kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor. Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek, Uğur Boral, Almeida, Dentinho, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup sakatlıkları nedeniyle bugün forma giyemeyecekler. Cezasını tamamlayan İbrahim Toraman ise memleketi Sivas’ta sahaya kaptan olarak adım atacak.

Kritik seri başlıyor

Beşiktaş, bugünkü Sivasspor sınavıyla zorlu bir seriye de başlayacak. Beşiktaş’ın ligdeki kaderi, üst üste oynayacağı Sivasspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarıyla şekillenecek.

Orhan Yıldırım

Muhtemel 11'ler

Sivasspor: Borjan Erhan Navratil Rajnoch Ziya Grosicki Kadir Hakan Aatıf Erman Eneramo

Beşiktaş: McGregor Hilbert Sivok Ersan Gökhan Holosko İ.Toraman Fernandes Veli Olcay Niang

Hakem: Çağatay Şahan

Stat: 4 Eylül

Yayın: Lig TV

Sivasspor Beşiktaş Maçı Golleri İzle

Sivasspor Beşiktaş Maçı Özeti İzle

Canlı İzle !

Gangnam Style İstanbul'da

''Gangnam Style'' şarkısıyla tanınan Güney Koreli rapçi Park Jae-Sang (PSY) İstanbul'a geldi.

Kore Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Seul'den Atatürk Havalimanı'na gelen PSY, Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yaparak, kalacağı otele hareket etti.

''İstanbul Blue Night Festivali'' kapsamında 21-22 Şubat'ta Tepebaşı'nda sahne alacak PSY, ardından ''Yetenek Sizsiniz'' yarışmasının final programına katılacak.

Gangnam Style, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ın ''Baby'' isimli klibini geride bırakarak, Youtube'nin en çok izlenen videosu olmuştu.

PSY, kaldığı Pera Palas Oteli'nde basın toplantısı düzenledi.

Güney Koreli rapçi Park Jae-Sang (PSY), şarkının Youtube'daki müzik videosunu en fazla izleyen ülkeler arasında Türkiye'nin üçüncü sırada yer aldığını belirterek, ''Şarkıyı yaptığımda bu kadar ünlü olacağımı düşünmedim. Hala neden bu kadar ünlü olduğumun farkında değilim. Ünlü olmak için ekstra bir çaba göstermedim'' dedi.

Canlı İzle !

İnternette Lig Tv Canlı İzlemek

Türkiye'nin en büyük stadyumunu evinize kurmaya hazırmısınız.

İşte size internet ortamında spor toto süper lig maçları lig tv olarak hd kalitesi ile kesintisiz donmadan nasıl izleyebilirim mi diyorsunuz?

Türk futbolun kalbi herzaman olduğu gibi bu yılda LİG TV kanalı şimdi internette capcanlı atıyor. Tüm lig maçları naklen maç saatinden 15 dakika önce başlıyor ve maç bitiminden 30 dakika sonrasına kadar devam ediyor.

Taraftarlar renklerine aşık oldukları takımları maç yayını sırasında maçı durdurup geri sarabiliyor, golleri ve önemli pozisyonları dilediği kadar izleyebiliyor ve canlı yayına dilediği anda geri dönebiliyor. Her nerede olursanız olun evden, işten, internetin olduğu her yerden süperlig maçlarını hd kaliteli ile kesintisiz canlı lig tv izlemenin keyfini yaşıyor.

Detaylı Bilgi Buradan Alabilirsiniz

Canlı İzle !

23.Hafta Canlı Maç Programı

Spor Toto Süper Lig haftanın açılış maçı Gaziantep ile Bursa maçı ile saat 20:00 da başlayacak ve Pazar gününü saat 20.00 Galatasaray Orduspor maçı ile son bulacak. Her hafata olduğu gibi canlı maç izlemek için yayıncı kuruluş ligtv maçları canlı olarak verecektir.

Şampiyonluk yolunda kıran kırana gececek maçların başlangıcı olarak bu hafta göz ardı edilmemelidir.

Ligtv Canlı Maç Yayını ve Saatleri aşağıda belirtilmiştir.

22 Şubat 2013 Cuma 20:00 - Gaziantepspor - Bursaspor
23 Şubat 2013 Cumartesi 13:30 - İstanbul BŞB - Eskişehirspor
23 Şubat 2013 Cumartesi 16:00 - S.B. Elazığspor - MP Antalyaspor
23 Şubat 2013 Cumartesi 19:00 - Sivasspor - Beşiktaş
23 Şubat 2013 Cumartesi 19:00 - Mersin İY - Trabzonspor
24 Şubat 2013 Pazar 16:00 - Kayserispor - Gençlerbirliği
24 Şubat 2013 Pazar 19:00 - Fenerbahçe - Kasımpaşa
24 Şubat 2013 Pazar 19:00 - K.Karabükspor - Akhisar Belediye
25 Şubat 2013 Pazartesi 20:00 - Galatasaray - Orduspor

Hd Kalitesi ile ligtv canlı izleme keyfinin farkını sizlerde evinizi stadyuma çevirin.

Canlı İzle !

Lüleburgaz Radyo39 Canlı Dinle

Trakya'nın incisi lüleburgaz radyo keyfini radyo39 dinleyerek çıkarıyor. Trakyada en sevilen radyo istasyonlarının başında gelmekte olan ve canlı yayınlarına genel olrak pop müzik, arabesk ve damar şarkılar ile dinleyicilerinin 10 numara radyosudur.

1995 yılında Mahmut ERDAL tarafından kurulmuş olan radyomuz Lüleburgaz ve çevresine 104.9 frekansından yayın hayatına başlamıştır, bugün aynı frekanstan Trakya bölgesine yayın yapmaktadır.

Radyo 39’da doğru Türkçe ile konuşmak esastır ve radyomuzun müzik politikası Türkçe pop , rock ve seçkin şarkılardan oluşan arabesk müzik olarak belirlenmiştir. Müzik politikamızda yalnızca günümüzün sevilen parçaları değil,eski unutulmaz şarkılar da gün içinde dinleyiciye ulaşmaktadır.

Genel bir bakışla show , eğlence ve müzik radyosu kimliğinde olan Radyo39’da program içerikleri politika ,sanat, spor, magazin ve astrolojiye kadar oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir.Ayrıca şehrimiz hakkında ki gelişmeleri ve haberleri takip edip anında dinleyicilerimiz ile paylaşmak için yayındayız.

Amacımız dinleyicilerimiz ile saygılı ve samimi bir diyalog kurmak , dürüst ve tarafsız yayıncılık ilkesiyle yolumuzda ilerlemek ve bu yolda bağımsız bir medya kuruluşu olmaktır.

Radyo39 ailesi olarak gelecek yıllarda da, en doğru yayıncılığı size taşımak için mikrofon başında olacağız.

Radyonuz açık kulağınız bizde olsun..

Canlı İzle !

İntikam 7 Bölüm Canli İzle

Sevilen yerli dizi intikam bu akşam yine kanald tv ekranlarını kitleyeceğine benziyor. İntikam dizisi 7 bölümü ile her gecen gün ortalık iyice karışmaya başlıyor ve izleyicilerini fazlası ile meraklandırıyor.

Kanald ekranları bu gece intikam dizisini hd kalitesi ile izleme keyfi ile sizlerle.

İntikam dizisi 7 bölüm fragmanı burada


Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



İntikam 7 bölümünde bu akşam Yağmur, yıllar sonra babasının suçsuz olduğunu öğrenir ve sorumlularını affetmek yerine, onlardan intikam almaya karar verir.

Canlı İzle !

Fenerbahçe Bate Borisov Canlı İzle

Bu akşam yine Star Tv ekranları kilitlenecek çünki saate 22:05 UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, Belarus'un Bate Borisov takımı ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda seyircisiz olarak karşılacak. Maç hangi kanalda, saat kaçta gibi sorularına net cevap maç star tv ekranlarında canlı maç izleme keyfini hd kalitesi ie sizlere şifresiz olarak verecektir.

Canlı Şifesiz Maç İzlemek İçin Tıklayın.

2. tur rövanş maçını Fransa Futbol Federasyonu’ndan Antony Gautier yönetecek.

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Belarus'ta oynanan ilk karşılaşmada rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı.

Meireles'in, 4. dakikada gördüğü kırmızı kart sonucunda Sarı-Lacivertliler 86 dakikada 10 kişi mücadele etmişti.

Yayın Günü: 21 Şubat Perşembe
Yayın Saati: 22.05

Canlı İzle !

Fenerbahçe Bate Borisov Maçı

Uefa Kupasında boy gösteren tek Türk takımı olan Fenerbahçe ilk 16 takım arasına girmek için bu gece Şükrü Saraçoğlu Stadında konuk edeceği Fenerbahçe Bate Borisov maçı saat 22:05 te başlayacak kalpler yine Kanaryalar için atarken D-Smart Tv ekranları başına gececek.. İlk maçında skor ustülüğünü elinde bulunduran Fenerbahçe takımında tek hedef galibiyet ve sıradaki geldin olacaktır.


Sarı-Lacivertli ekip, seyircisiz oynanacak bu maçı kazandığı takdirde UEFA Avrupa Ligi'nde adını ilk kez son 16 arasına yazdıracak.

Fenerbahçe Bu Gece Son 16 aşkına Kadıköyden Çıkış Yok Diyerek Çıkıyor.

Üç kulvarda da mücadelesini sürdüren tek Türk takımı olan Fenerbahçe, Avrupa arenasında tur peşinde. 14 Şubat’ta Belarus’ta  oynadıkları Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Meireles kırmızı kart gördüğü için 87 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen, Bate Borisov ile golsüz berabere kalan Sarı-Lacivertliler, bu akşamki maçı kazanıp, son 16 takım arasına kalmak amacında. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 22:05’te başlayacak bu önemli karşılaşma, UEFA’nın verdiği ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak.

‘Baskın yapıp, golü bulalım’

Taktik ve teknik çalışmanın yanı sıra, yaptığı toplantılarla oyuncularını mental olarak da bu zorlu maça hazırlamaya çalışan teknik direktör Aykut Kocaman’ın, ilk 15-20 dakikalık dilimin önemine dikkat çekip, “Sizlerden bu bölümde tam konsantrasyon istiyorum. Rakibimiz, takım savunması anlamında bir hayli başarılı bir ekip. Bunun için onlar maça ısınmadan baskın yapmalı ve skoru lehimize çevirecek pozisyonları bulmalıyız” dediği belirlendi. Fenerbahçe, boş tribünler önünde oynanacak bu maçı kazandığı takdirde eski adıyla UEFA Kupası, yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi’nde ilk kez adını son 16 takım arasına yazdıracak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan Gökhan Yobo Egemen Ziegler Kuyt M.Topal Baroni Selçuk (Caner) Sow Webo

Bate Borisov: Gorbunov Polyakov Filipenko Yurevich Bordachov Baga Olekhnovich Volodko Hleb Pavlov Rodionov

Hakem: Antony Gautier

Stat: Şükrü Saracoğlu

Yayın: D Smart

Saat: 22:05

Canlı İzle !

D-Smart Canlı Tv İzle

Canlı D-Smart tv izlemek için öncelikli olarak abonesi olmanız gerekmetedir. Şifreli Hd kalitesi ile yayın yapan Doğan Holding tarafından 2006 yılında çalışmalara başlanıp 2007  de hizmete giren bir dijital platform tv kanalıdır. D-Smart canlı izlemek için yayınlarını Türksat 2A ve Türksat 3A uyduları üzerinden ayarlama yapmanız gerekmektedir.

Kanal listesinde bulundurduğu çeşitli Hotbird uydusu kanalları ile birlikte 250'nin üzerinde kanal vardır. D-Smart aynı zamanda D-Smart HD+ ve modüllü SD/HD üyelik hizmeti de sunmaktadır. Kendine ait olan Movie Smart, Smart SinePlus, Smart SineGold, Smart SineGold 2, Smart SineFest, Smart SineTürk kanallarının yanında Sinema TV, Sinema TV 2, Sinema TV Aile, Sinema TV 1001 gibi sinema kanallarını bünyesinde bulundurmaktadır. Kendine ait Max Smart, Yeşilçam Smart, Dizi Smart, Smart Çocuk gibi kanalların yanı sıra Discovery Channel, Discovery HD Showcase, Discovery Travel & Living, Discovery World, Discovery Science, Investigation Discovery, Animal Planet, Animaux, Chasse et Pêche, AB Moteurs gibi kanalları bulundurmasından dolayı belgesel açısından zengindir. 11.11.11 tarihinde FX HD, FOX Crime HD, 23.11.11 tarihinde Sinema TV Aile HD kanalları platforma eklenmiştir.

MTV Türkiye ve Nickelodeon Türkiye kanallarının 2011 yılında anlaşmaları bittiğinden dolayı Türkiye'de yayınları durdurulduktan sonra, D-Smart her iki kanalın da avrupa genelinde yayın yapan MTV Europe ve Nickelodeon Europe kanallarını listesine eklemiştir. Sonrasında Digiturk'un Viacom ile anlaşma sağlaması nedeniyle platform üzerindeki yayınlar sonlandırılmıştır.

D-Smart Canlı izlenen özel kanallarında VideoGuard şifreleme sistemini kullanmaktadır. Giriş paketi, Eğlence paketi, Maxi paket ve Full paket olmak üzere dört ana paketin yanı sıra SinemaTV, D-VD Club gibi ek paketler de bulunmaktadır.

Son zamanlarda NBA yayın hakları, Formula 1 yayın hakları ve UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ortak yayın haklarını alarak yatırımlarına devam etmiştir.

Canlı İzle !

Galatasaray Shalke 04 Canli İzle

Galatasaray  Schalke 04 maçı canlı izleme keyfini sizlerde internet ortamında bizler ile internet tv ile naklen izleyebilrisiniz. Bu gece saat 21:45 te türkiyede kalpler sadece cimbom için atacak.

Türk telekom arena stadında konuk olacak Galatasaray Schalke 04 maçı saatini beklemete olan tüm taraftarlar canlı anlatımlar ve maçın geniş özeti maçtan hemen sonra burada izleyebilrisiniz.

Canlı İzle !

Galatasaray Shalke 04 Maçı

An geldi gün geldi işte merakla beklenen Şampiyonlar ligi maçı Galatasaray Schalke 04 hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak sorularına cevam burada bulabilirsiniz. 20 Şubat 2013 Çarşamba günü devler liginde temsilcimiz son şampiyon Galatasaray türk telekom arenada konuk edeceği maç saat 21:45 te başlayacak.

Galatasaray Schalke 04 maçı canlı izlemek için dsmart ve digitürk paket sahipleri maçı evlerinden naklen televizyonları başında izleyebilecekler. Yine Galatasaray Schalke 04 maçı canlı izlemek için türk telekom arena stadında bileti olanlar kendilerini şanslı hissedebilirler.

İnternet tv ile Galatasaray Schalke 04 maçı canlı izleme keyfini sizlerde bizlerle burada yaşayabilrisiniz.

Sizde Canlı Şampiyonlar Ligi Maçları İzleme Keyfini Full Hd Yaşayın.

Canlı İzle !

Şampiyonlar Ligi Canlı Maç İzle

Şampiyonlar ligi tek temsicimiz Galatasaray gruplardan çıkıp adını en iyi 16 takımın arasına yazdırdıktan sonra çeyrek final biletini almak için karşılaşacağı alman ekibi Schalke 04 ile yapacağı şampiyonlar ligi maçı için seyircisinin de desteğini ardına alarak türk telekom arenada konuk edeceği Schalke 04 takımı karşısına mutlak galibiyet için cıkacak.

Şampiyonlar ligi maçı canlı izlemek için sizlerde aklınızdan hemen geciriyorsunuz değilmi. Galatasaray Schalke 04 maçı hangi kanalda, maç hangi saatte ve en önemliside maç şifreli mi yayınlanacak diye kafalarda sorular şimdilerde sorulmaya başlandı.

Galatasaray Schalke 04 maçı canlı izlemek için sizlerde öncelikli olarak dsmart yada digitürk paketlerinden herhangi birine sahipseniz şampiyonlr ligi maçı canlı olarak izleyebilirsiniz.

İnternet ortamında galatasaray schalke 04 maçı canlı izle diyebilmek için tüm uydu tv kanallarını ekibimiz tarafından araştırılmaktadır. Sizlere internet ortamında canlı maç izleme keyfini sizlerde burada yaşayabilirsiniz.

Galatasaray Schalke 04 Şampiyonlar Ligi Maçı Canlı İzle.

Galatasaray Schalke 04 Maçı Golleri ve Özet

Canlı İzle !

Dream Tv Canlı izle

dream tv müzik dinleMüzik mi dünlemek isiyorsunuz işte size Hd kalitesi ile Dream Tv ile canlı müzik dinleme keyfini internet ortamında sizde keyfini çıkarın.

Dream Tv, Türkiye'de yayın yapmakta olan kaliteli müzik tv kanalının bel kemiğidir. Tam adı Dream Televizyonudur. Dream Tv 14 Şubat 2003 tarihinde yayın hayatına başlamıştır. Doğan Medya Grubu'nun yabancı ve Türkçe pop-rock müzik yayınlarını izleyicilerine hd olarak sunmaktadır.

Dream tv olarak sizlerde hayalinizi kurduğunuz müziği izleyebilirsiniz.

Canlı İzle !

Yaban Tv Canlı İzle

canlı yaban tv izle
İnternet ortamında Hd kalitesi ile Yaban Tv Canlı izleme keyfini sizlerde burada yaşayın.
Yaban Tv kanalı Türkiye'de yayın yapmakta olan belgesel ve üyelerinin göndermiş olduğu çekimleri yayınlamaktadır.

Belgesel Tv kanalı olarak yayın hayatına 27 Aralık 2006 tarihinde başlamıştır.Yaban Tv, belgesel ve avcılık üzerine yayın yapan kanal olarak bilinmektedir.

Yaban Tv Sloganı,Türkiye'nin ilk Avcılık ve Balıkçılık Kanalı Doğa Deniz Macera'dır.Yaban Tv, Melih Meriç'e aittir.



Canlı İzle !

Dev Derbinin Tarihi Açıklandı

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta maçlarının programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maç, 3 Mart Pazar günü yapılacak. BJK İnönü Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

24. hafta maçlarının programı şöyle:

1 Mart Cuma:19.00 Gençlerbirliği-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Ankara 19 Mayıs)
2 Mart Cumartesi:16.00 Orduspor-Kardemir Karabükspor (Ordu 19 Eylül)
19.00 Akhisar Belediyespor-Sanica Boru Elazığspor (Manisa 19 Mayıs)
19.00 Eskişehirspor-Galatasaray (Eskişehir Atatürk)
3 Mart Pazar:13.30 Kayserispor-Mersin İdmanyurdu (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
13.30 Medical Park Antalyaspor-Gaziantepspor (Akdeniz Üniversitesi)
16.00 Bursaspor-Sivasspor (Bursa Atatürk)
19.00 Beşiktaş-Fenerbahçe (BJK İnönü)
4 Mart Pazartesi:20.00 Kasımpaşa-Trabzonspor (Recep Tayyip Erdoğan)

Canlı İzle !

Karadayı 19 Bölüm İzle

Atv ekranları özel bir gecenin başlangıcı muhteşem dizi Karadayı ile öyle bir açıyorki izleyicileri zaten diziden ayrılamıyor ama bu kez dizisiyi izlemeyen dahi bundan böyle dizinin tiryakisi olacak.

Karadayı da aşk başlıyor, sevgi başlıyor, ihanet başlıyor daha doğrusu Karadayı 19.cu bölümünü ateş basıyor.


İşte karşınızda gecenin süprizi Karadayı 19. Bölümü Mahir'in Feride'ye aşkını ilan etmesi, özel bir gecenin de başlangıcıdır. Turgut ise, Feride ve Mahir'in yaşadığı aşk dolu anlara şahit olur. Turgut bütün öfkesini Mahir'den çıkarmak ister.

Yasin, Serra'yla ilgili sürpriz bilgilere ulaşır. Mahir ve Feride, Serra'nın bir suç ortağı olduğundan şüphelenirler.
Turgut'un Feride'ye olan aşkından emin olan Serra, Turgut'la ilgili konuşmak için Feride'nin karşısına çıkar.

Karadayı 19 Bölümü Canlı İzle

Karadayı 19 Bölüm Fragmanı İzle


Canlı İzle !

Trabzonspor Fenerbahçe Golleri

Trabzonspor Fenerbahçe Maçının golleri hd kalitesi ile izleme keyfini bu kez fenerbahçe çıkaracak. İşte Fenerbahçenin trabzona atmış olduğu 3 gol.

Trabzon Fenerbahçe Maç Özeti Hd İzle


Canlı İzle !

Canlı Ntv Spor Tv İzle

Ntv Spor Canlı izle
Ntv Spor, Türkiye'de yayın yapmakta olan spor kanalıdır.Doğuş Yayın grubuna ait olan kanal bir çok spor karşılaşmalarını naklen yayınlamaktadır.

Türkiye'nin spor kanalı sloganıyla yayın hayatına başlamıştır.

Maçların hemen ardından canlı maç yayını ile sizlere maçın analizini yapan tv kanalı olarak izleyebileceğiniz en güzel spor tv kanallarından biridir.


Canlı İzle !

Canlı Trt Spor İzle

TRT Spor Canlı izle

TRT Spor, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'na ait bir tv kanalıdır. TRT tarafından kurulmuş bir spor kanalı olarak canlı maç yayını yapmakta olup hd kalitesi ile sizler ile 2010 yılından bu yana TRT 3 kanalını yerine TRT 3 Spor kanalı olarak yayın değişikli olmuştur.

Tüm Türkiyede karasal yayın yapmaktadır.


Canlı İzle !

Rumeli TV Canlı izle

Rumeli TV Canlı izle
Rumeli TV,Türkiye'de yayın yapmakta olan Ulusal Tv kanalıdır.Rumeli Tv,30 Ağuston 2006 tarihinde yayın hayatına başlamıştır.Rumeli TV Türkiye ve Dünya’daki Rumeli'ler için oluşturulmuş tv kanalıdır.Sloganları "Rumelilerin İlk ve Tek Televizyonu"dur.

Canlı İzle !

Tek Rumeli Tv Canlı izle

Tek Rumeli Tv Canlı izle
Tek Rumeli TV,Türkiye'de yayın yapmakta olan Ulusal Tv kanalıdır.Balkanlara yönelik yayın yapmakta olan televizyon kanalıdır.2009 yılında yayın hayatına başlamıştır.

Canlı İzle !

D Shopping Tv Canlı izle

D Shopping Tv Canlı izle
D Shopping Tv,Türkiye'de yayın yapmakta olan Alışveriş kanalıdır.Tam adı Doğan Teleshopping'dir.24 Ocak 2007 tarihinde yayın hayatına başlamıştır.Doğan Holding'e ait olan tv kanalıdır.Her Eve Lazım programını 24 saat yayınlamaktadır.

Canlı İzle !

Kabe Tv Canlı izle

Kabe Tv Canlı izle
Kabe Tv,İnternet üzerinden canlı yayın yapmakta olan Dini Kanaldır.Canlı olarak Kabe'yi yayınlamanta olan internet yayını bir dini tv kanalıdır.

Canlı İzle !

Medine TV Canlı izle

Medine TV Canlı izle

Medine Tv,Samanyolu (Küre TV) yayın grubuna ait olan dini içerikli tv kanalıdır.Medine'den canlı yayın yapmakta olan,dini içerikli yayınların yapıldığı tv kanalıdır.

Canlı İzle !

Planet Çocuk Canlı izle

Planet Çocuk Canlı izle

Planet Çocuk, Türkiye'de yayın yapmakta olan Çocuk kanalıdır.Planet Çocuk Planet TV A.Ş. aittir.Planet Çocuk 2010'da test yayını olarak hayıtına başlamış,22 Ocak 2011 tarihi itibariyle asıl yayın hayatına başlamıştır.Slogan olarak " Bu gezegende hayat var!" olarak kullanmışlardır.

Canlı İzle !

TRT Çocuk Canlı izle

TRT Çocuk Canlı izle

TRT Çocuk, Türkiye'de yayın yapmakta olan Çocuk Kanalıdır.Türkiye Radyo Televizyon Kurumu ait olan kanal 1 Kasım 2008 tarihi itibariyle yayın hayatına devam etmektedir.TRT Çocuk yayın saatleri dışında TRT Okul olarak yayın yapmaktadır.

Canlı İzle !

Karamel Tv Canlı izle

Karamel Tv Canlı izle

Karamel Tv,Türkiye'de yayın yapmakta olan Çocuk Kanalıdır.Karamel Tv 10 Mayıs 2010 tarihinde yayın hayatına başlamıştır.Karamel Tv Star Medya Grubu'na aittir.Kadın ve çocuk temalı bir kanaldır. Yayının büyük çoğunluğunda çizgi filmler ve gençlik dizileri yayınlamaktadır.

Canlı İzle !

Yumurcak Tv Canlı izle

Yumurcak Tv Canlı izle

Yumurcak Tv, Türkiye'de yayın yapmakta olan Çocuk Kanalıdır.Yumurcak Tv 25 Haziran 2007 tarihinde kurulmuş olup, Samanyolu Grubu'na aittir.Ayran, Yeşil Oba, Sefiller, Üçüzler, Caillou, Pokoyo, Arthur v.b çizgi filmler vardır. Kanalın Sloganı"Bütün yumurcaklar ekran başına!"


Canlı İzle !

Show Tv Canlı izle

Show Tv Canlı izle
Show Tv, Radyo kanalları ve digiturk gibi önemli platformların sahibi olan bir kanaldır.Çukurova Holding'e ait olan kanal, AKS Televizyon Reklamcılık ve Filmcilik San. tarafından devam edilmektedir.1 Mart 1992 yayın tarihinden bu yana Show Tv yaynlarını devam ettirmektedir.

Canlı İzle !

TRT HD Canlı izle

TRT HD Canlı izle

TRT HD, Türkiye'de yayın yapmakta olan Ulusal Tv Kanalıdır.TRT HD ismindende anlaşıldığı gibi HD yayın yapan ücretsiz tv kanalıdır. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu ait olan kanal 24 Mayıs 2010 tarihi itibariyla yayın hayatını sürdürmektedir.

Canlı İzle !

TRT Belgesel Canlı izle

TRT Belgesel Canlı izle

TRT Belgesel, Türkiye'de yayın yapmakta olan Belgesel Kanalıdır.TRT Belgesel 17 Ekim 2009 tarihinde yayın hayatına başlamıştır. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'na aittir.TRT Turizm ve Belgesel adıyla test yayınına başladı.Devlet ulusal yayını tarafından ilk defa belgesel kanalı yayın hayatına sokulmuş oldu.

Canlı İzle !

TRT Müzik Canlı izle

TRT Müzik Canlı izle

TRT Müzik,Türkiye'de yayın yapmakta olan Müzik Kanalıdır.16 Kasım 2009 tarihinde kurulan TRT Müzik, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu aittir.Kanal'ın açılışı Bülent Arınç tarafından olmuştur."Müziğe dair her şey" sloganıyla yayın hayatlarını sürdürmektedirler.

Canlı İzle !

Tarım TV Canlı izle

Tarım TV Canlı izle

Tarım TV,Türkiye'de yayın yapmakta olan Belgesel Kanalıdır.Tarım Tv,Tarım bakanlığına ait bir tv kanalıdır. Bitkisel ve hayvansal üretim ile birlikte,tarım sektörünü ilgilendiren konular tarım tv'de yayınlanmaktadır.


Canlı İzle !

Sports Tv Canlı izle

Sports Tv Canlı izle

Sports Tv, Türkiye'de yayın yapan Spor Kanalıdır.Sportsnet Group'a ait olan kanal "Sporun Kanalı" sloganıyla yayın hayatını sürdürmektedir.Spor Toto Basketbol Erkekler Türkiye Kupası -  Spor Toto Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası gibi bir çok spor karşılaşmalarını yayınlamaktadır.

Canlı İzle !

Kral Pop Tv Canlı izle

Kral Tv Canlı izle

Kral Tv Canlı izleme sayfasına hoş geldiniz.Kral Tv hakkında kısaca bilgi verecek olursak;Türkiye'nin ilk ve en önemli müzik kanallarından biri olan Kral Tv,1994 yılında yayın hayatına başlamıştır.

Dünya'da ve Türkiye'de en önemli video klipleri Kral tv sayesinde kesintisiz ve Hd kalitesinde izleyeceksiniz.


Canlı İzle !

Minika Çocuk Canlı izle


Minika Çocuk Canlı izle

Minika Çocuk Canlı izlemek için doğru adrestesiniz.Minika Çocuk Tv hakkında bilgi verelim.Turkuvaz Medya grubuna ait olan kanal,Türkiye üzerinden yayın yapan en önemli çocuk kanallarından biridir.2012 yılında kurulan kanal genel olarak 3-8 yaş grublarına hitap etmektedir.7/24 saat çizgi film ve çizgi dizi yayınlar yapan kanalı online olarak hd kalitesinde sitemizden canlı izleyin.İyi seyirler dileriz.

Canlı İzle !

Canlı Radyo Yayın Türleri

Günümüzde canlı yayın yapan radyoları çeşitli özelliklerine göre sınıflandırılabilirler. Radyolar 4 ana kategori üzerinden sınıflandırılmaktadırar bunlar;

- Uluslararası Radyo

- Ulusal Radyo

- Bölgesel Radyo

- Yerel Radyo


Yayın türüne göre canlı yayın yapan radyolar ( haber radyoları, müzik radyoları, spor radyoları gibi belirli bir konu üzerine yayın yapan tematik radyoları örnek verebiliriz.)

Canlı İzle !

Canli Radyolar

internette canlı radyo dinle
Radyo, kablosuz, tek yönlü sözel yayın aracına verilen isim. Elektromanyetik dalga alıcısı veya vericisi; Radyo dalgaları'ndaki ses modülasyonunu önce elektronik ortama sonra da sese çeviren elektronik alet; alıcı veya verici.

Radyo tekniğinin birçok babası var. İtalyanlar, İngilizler, tabii Amerikalılar ile Ruslar, radyo tekniğini kendilerinin bulduğunu ileri sürüyorlar. Bazı Amerikalılar, Edison'un ilk diyodu geliştirdiğini, diyodsuz da radyo düşünülemeyeceğini anımsatıyorlar.

Ancak, yüksek frekans alternatörü denilen buluşu yapan ve 46 yıl boyunca General Electric Şirketi'nde çalışan Ernst Alexanderson'un adından da sözediliyor. 1904 yılında işe girişen Alexanderson, 1906 yılında Amerika'da ilk deney niteliğindeki radyo yayınını mümkün kılan kişi olmuştu.

ABD'de resmi olarak radyo yayınları, 1921 yılında başlamıştır. Rusya'da ise Aleksander Stepanoviç Popof, radyonun babası sayılır. Hatta Amerikan Deniz Kuvvetleri'nin 1963 yılında hazırladığı bir raporda bile, 1859'la 1906 yılları arasında yaşamış olan bu Rus profesörün adı geçer.

Guglielmo Marconi
Marconi ile Popof'un 1895 yılında hemen hemen aynı sıralarda radyo yayınları yapma tekniğini bulduğu anlaşılıyor. Ancak Guglielmo Marconi, iyi bir tüccar olduğundan hemen buluşunu bütün dünyayı gezerek duyurmayı başaran kişi olmuş. Aslında Popof, kötü hava koşullarını ve yıldırımları önceden haber alabilmek için bir yenilik düşünmüştü. Havadaki statik ya da atmosferik elektrik derecesini ölçmeyi akıl etmiş ve bu arada radyoyu geliştirmişti. Orta ya da uzun dalga istasyonlarını dinleyenler, yaklaşmakta olan kötü hava koşullarının, radyoların aldığı parazitlerle çok önceleri farkedildiğine tanık olmuşlardır.

Savaş gemilerindeki haberleşme haklarıyla ilgili olarak yıllar yılı Marconi'yle patent davaları sürdüren ve bu nedenle radyoculuğun tekniğini en iyi incelemiş olan Amerikan Deniz Kuvvetleri, Popof'un Marconi'ye göre daha iyi bilim adamı olduğunu kaydediyor.

Rusya'nın deniz kuvvetleri hesabına çalışan Popof, İngiliz James Clerk Maxwell ve Alman Heinrich Hertz'in buluşlarını değerlendirerek radyo yayın ve alıcı tekniğini geliştirmiş ve hatta 1900 yılında Paris'teki Dünya Fuarı'nda büyük altın madalyayı almıştı.

Türkçede radyo denince, elektromanyetik dalgaların yaygın bir uygulaması olan radyo istasyonu ve radyo alıcısı akla gelir. Radyo alıcısı herkesin evinde bulunan, yurt içinde ve dışındaki çeşitli istasyonların yayınlarını alarak sese çeviren bir cihazdır. Çeşitli verici istasyonların antenlerinden uzaya yayılan dalgalar, alıcının anteninde gerilim endükliyerek orijinal yayının zayıflamış bir nümunesi olarak belirirler. O hâlde alıcı cihazın ilk fonksiyonu arzu edilen istasyonun yayınına ayarlanmış olmalıdır. Seçilen bu işâret daha sonra kuvvetlendirilmeli ve değiştirilerek duyulabilen ses frekanslarına çevrilmeli, en sonra da hoparlörden duyulabilecek şekilde kuvvetlendirilmelidir. Bu adımlar genel bir radyo alıcısının temel kısımlarını teşkil eder. Bunlara ilâveten alıcılar otomatik frekans ayarı, gürültü bastırma, ton ve ses kontrol, uzaktan ayar ve akort gösterge devrelerini bulundurabilirler.

Canlı Radyo yayını için verici, anten, yayın ortamı gereklidir. Mikrofona gelen ses, verici modüleli taşıyıcı yüksek frekanslı elektromanyetik dalga titreşiminin ortama yayılmasını temin eder. Atmosfer de dâhil olmak üzere elektromanyetik dalgalar uzayda yayılabilirler. Elektromanyetik dalgaları, antenle alınıp modüle edilmiş taşıyıcı frekans dalgası çözümlendikten sonra, hoparlörden duyulur.

Canlı İzle !

Radyo Dalgaları ile Canlı Yayın

Kısa Dalga yayınları almak üzere tasarlanmış radyo Elektromanyetik tayfin YF "yüksek frekans" (HF- High frequency) (3Mhz- 30Mhz arası) yayınlarını alan alıcı.

TV, telefon, internet yaygınlaşmadan önce oldukça popüler olan bu tür radyolar özellikle uluslararası yayınları da alabildiklerinden zamanında oldukça değerli bir bilgi kaynağı olmuşlardır.

Bu frekans bandındaki radyo alıcıları kalite ve özelliklerine göre çok değişik modellere ayrılabilmektedir. Hassaslık ve seçicilik bu tür radyolarda kalite kıyaslama unsurudur (Q faktörü).

Tasarımlarına göre başlıca analog ve sayısal olmak üzere ikiye ayrılırlar. Prensip olarak iki alıcı da aynı temele dayansa da sayısal alıcılar genelde seçicilikte, analoglar da hassasiyette daha iyidir.

Kabaca antenden gelen sinyali geniş band dalga güçlendirici karşılar, çıkış belli bir ara frekans ile karıştırılır ve elde edilen frekans filtrelenip dinlemek istenen istasyona göre ayarlanmış bir osilatörün çıkışı tekrar karıştırılıp ses dalgasına çevrilir. İlk karıştıma bölümünde iki frekans kullanan alıcılar (süper hetorodin) hayal sinyalleri çok daha iyi baskılayabilmektedirler; piyasada 3 ara frekans kullanan modeller de bulunmaktadır.

Aşağıdaki bandlar uluslararası yayın yapan kurumlara ayrılmıştır. Bu istasyonlar genelde AM (genlik modülasyonu) ile yayın yapmaktadır. Bu tür yayınları dinleyenlere SWL (Short Wave Listener- Kısa Dalga dinleyici) denmektedir.

Band (Metre) Frekans aralığı (kHz)
   120             2300 -  2495
    90             3200 -  3400
    75             3900 -  4000
    60             4750 -  5060
    49             5730 -  6295
    41             6890 -  6990
    41             7100 -  7600
    31             9250 -  9990
    25            11500 - 12160
    22            13570 - 13870
    19            15030 - 15800
    16            17480 - 17900
    17            18900 - 19020
    13            21450 - 21750
    11            25670 - 26100

Bu bandların arasında amatör radyoya, ticari gemilere ve silahlı kuvvetlere ayrılmış bandlar bulunmaktadır. Genelde bu yayınlar SSB,CW, RTTY modülasyonlarını içermektedir. Bu tür yayınları almak için radyonun BFO (Beat Frequency Oscillatör -Vuru Frekans Osılatoru) neden ek bir devreye ihtiyacı vardır. Taşıyıcı suni olarak yaradan bu devre bazı üst model radyolarda senkronizasyon tuşu "Sync" olarak normal AM yayınlardaki alışı netleştirmektedir. Bu tür radyolarda ses bandının genişliğini de değiştirmek mümkündür.

Canlı İzle !

Radyo Canlı Dinle

canlı radyo dinle
Küçük bir kutunun elektromanyetik radyo dalgalarındakı ses modülasyonunu öncelikle ekronik ortama ve sonrada bizlerin duyabileceği sese çeviren alete radyo denir. Canlı radyolar elektromanyetik tayfın belli bir aralığını dinlemek üzere tasarlarnır. Canlı radyo seçicilik ve hassaslık faktörlerine göre kalitesi ile değerlendirmek mümkündür.

Popüler canlı dinlenen radyolar 2 tür modülasyonu almak için dizayn edilerek yapılmışlardır. AM (Genlik Modülasyonu) ve FM (Frekans modülasyonu)

Genlik modülasyonunun; taşıyıcılı yayın, SSB (Single side bant- Tek bantlı yayın) ve CW (Continuous Wave- Daimi dalga) olmak üzere alt bölümleri vardır.

Normal bir radyo alıcısında Orta Dalga (MW- Mid Wave) ve FM, bazen de uzun dalga (LW- Long wave) bulunmaktadır.

Kısa dalga (SW- Short Wave) radyoları kalitesine ve çeşidine göre alış tayfi değişmektedir. Aşağıdaki bantlar uluslararası yayın yapan kurumlara ayrılmıştır. Bu istasyonlar genelde AM (genlik modülasyonu) (Amplitude Modulation) ile yayın yapmaktadır. Bu tür yayınları dinleyenlere SWL (Short Wave Listener - Kısa Dalga dinleyicisi) denmektedir.

Radyo dalgalarının bir başka belirleyici özelliği de genliğidir. Genlik, radyo dalgasının salınım sırasında ulaştığı en yüksek salınım şiddetidir. Radyo kanallarının şifrelenmesinde genelde frekans ve genlik değerleri kullanılır. AM radyolarda genlik değeri değiştirilerek, FM (Frequency Modulation - Frekans Modülasyonu) radyolarda da kendilerine verilen frekans aralığında dalganın frekansı değiştirilerek şifreleme yapılır.

Radyo antenleri yalnızca belirli frekanstaki yayınları almak üzere ayarlandığı için geri kalan radyo dalgalarını algılamaz. Radyo dalgaları içine gizlenmiş şifreler, alıcı tarafından çözülüp, hoparlörler üzerinden dinlenilen ses dalgalarına dönüşür.

Canlı İzle !

AHaber Tv Canlı izle

a haber tv canlı
A Haber Tv Canlı izle
Güncel haberin can damarı tv kanalalı olarak sizlere 7/24 haber sunmkta olan Yerli Tv Kanalı A Haber Canlı izleme kanalına hoş geldiniz.

A Haber kanalı Türkiye üzerinden yayın yapan Ulusal bir kanaldır.2011 yılında kurulan kanal ilkeli ve dürüst habercilik anlayışı içinde bugüne kadar gelmiştir.

A Haber tv kanalı Turkuvaz Meda A.Ş'ye aittir.





Canlı İzle !

Beşiktaş Gaziantep Maçı

Beşiktaş geçen hafta almış olduğu Elazığspor galibiyetinin ardından bugün İnönü Stadnda konuk edeceği Gaziantep maçına yeni bir seri yakalamak adına çıkıyor hedef 3 puan diyor.




Beşiktaş Gaziantep maçı saat 19:00'da ligtv canlı yayınlanacak maçı hd kalitesi ile izleme keyfini herhafta olduğu gibi ligtv televizyon kanalında verilecektir.

2013 yılında uzun bir aradan sonra ilk galibiyetini Sanica Boru Elazığspor deplasmanında alan Beşiktaş, puan kayıpladını örtmek için bügün gazianteple zorlu bir maça çıkıyor. Sezonun ikinci yarısında iç sahadaki iki maçından da eşitlikle ayrılan Kara Kartallar, hem bu olumuz istatistiğe nokta koymak, hem de üst üste ikinci zaferini elde etmenin planlarını yapıyor. İnönü Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele saat 19.00’da başlıyor. Barış Şimşek’in düdük çalacağı müsabaka Lig TV’den naklen ekranlara geliyor.

Eksikler can sıkıyor

Deplasmanda bu sezon galibiyeti bulunmayan Gaziantepspor’u hafife almayan Siyah-Beyazlılar’da eksikler dikkatlerden kaçmıyor. Cezalı İbrahim Toraman’ın yanı sıra Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Dentinho, Mustafa Pektemek ve Hugo Almeida sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Teknik direktör Samet Aybaba’nın bugünkü kritik sınavda Mehmet Akgün, Veli Kavlak ve Emre Özkan’ı ilk 11’de görevlendirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: McGregor M.Akgün Sivok Escude Emre Veli Fernandes Olcay Hilbert Gökhan Holosko

Gaziantepspor: Karcemarskas Serdar Şenol Binya Medunjanin Turgut Ekrem Bekir Cenk Sernas Kouemaha

STAT: İnönü

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Barış Şimşek

Canlı İzle !

Drogba'nın Türkiye de İlk Golü

Aylardır dillerden düşmeyen Drogba taransferi ve çıkacağı ilk maç derken işte Drogba golü bile attı. Didier Drogba Türkiye ligi ilk golünü bu akşam oynanan Akhisar Belediye spor karşısında muhteşem kafa golü ile perdeyi acan golü Galatasaray taraftarlarına hediye ediyor ve bende varım diyor.

İşte Didier Drogba'nın attığı mükemmel gol izlemek için tıklayınız.

 

Canlı İzle !

Haftanin Derbisini Canlı İzle

İşte gün geldi çattı haftalardır merakla beklenen Trabzonspor Fenerbahçe derbisi 17 Şubat 2013 Pazar günü saat 19:00 da Avni Aker Stadına konuk olacak Fenerbahçe maçı canlı olarak ligtv kanalında yayınlanacaktır. Fenerbahçe hafta içi oynamış olduğu uefa kupası maçı dolayısı ile her ne kadar yorgun olsada derbi maçına hali hazır bir vaziyette maç saatini beklemektedir.

Trabzon cephesi yeni değişimin meyvalarını toplamak için Tolunay Kafkas ile ilk kez trabzon fenerbahçe derbisine çıkarak 3 puanla için kendi saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyecektir.

Trabzospor Fenerbahçe maçını canlı ligtv izlemek için sayılı saatler kala fenerbahçe cephesi tam kodro olarak trabzonspor maçına hazır maç saatini beklemektedir.

Canlı maç izleme keyfi ligtv hd farkı ile yaşanır.

Canlı İzle !